Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 6

belleane spune:
al 500-lea mesaj. Deci sunt membru junior.
cand o sa fiu membru matur o sa-mi creasca barba.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE In toata casa aia eu sunt singura care mananc fara jucarii, santaj, etc |
Mie mi-ar trebui niste santaj sa NU mai mananc

Alaturi de SEBI

Lorich spune:
Bonjour!
MsBB nu am dat de bine la mama, ci din contra. Dupa 2-3 zile a racit Robertelul, desi doar mucuti transparenti, mai curgeau ca la robinet iar noaptea era cosmar - si pt mine si pt el. Si uite asa a inceput sa refuze sa manance; am zis ca de la infundare, de la faptul ca atunci cand lua o lingurita se inneca cu mucuti, nu putea respira, ca o fi de la cele 3 masele iesitoare si uite asa ieri a "aniversat" 4 zile in care nu a mai mancat nimic solid. Dar nimic. Doar san, nici macar apa din bibe.
Desi initial am zis ca sa nu ma duc la dr. pt o raceala banala, am ajuns ieri si bine am facut, ca nu raceala+maselele erau cauza refuzului de papa si plansului toata ziua prin casa. A facut o stomatita si o gingivita acuta. Dr. mi-a zis ca nu avea cum sa pape, ca-l doare ingrozitor. Si eu, tampita am dat vina pe dinti, masele etc. Acum suntem pe un tratament antiviral+un preparat pt gurita+vitamine si intaritoare ca a pierdut mai mult de 1kg. Azi vad ca a vrut sa pape, chiar a papat mititelul.
Acestea fiind zise, am trecut ca gasca prin apa ptin paginile/cap trecut, am o tona de poze de vazut.
Luminel si la noi e la fel cu vorbitul, foarte foarte slab si mai mult chineza. Am deschis si art de la Desiree sa-l citesc dupa mesajul asta.
Adriana bine ati revenit!
Va pup pe toate mic-mare, de la A la Z, si inca ceva:
1. Nu mai dati vina pe masele pt orice neplacere ce apare la puiuti, eu am facut asta si acum dupa 1 kg si ceva pierdute de Robert si dupa zile intregi de durere si plans.... are sens sa va zic ce simt?
2. Nu stergeti pe nimeni din lista- nu costa nimic, chiar nimci sa fie toata lumea acolo. Chiar daca nu au timp sau chef sa scrie, poate doar citesc, poate doar ezista
Gata, fug, v-am pupat, da?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

gabitzam spune:
Vai, Lorich, saracutii de voi... Si eu care ma gandeam ca sunteti tare bine acolo la mama. Uoff! Sanatate multa si un pupic pe boticutul ala bolnavior.
Noi am fost saptamana trecuta si a facut vaccinelul de Hepatita A.
Desiree, vad ca ati vastigat la cosncursul cu Lenor, dar premiile vad ca se trimti doar in Romania.
Alaturi de SEBI

iulia83 spune:
hello si de la noi!
cleo, distractie placuta la Brx. si sanatate maxima! giardia aia se ia de la apa de la chiuveta? pai eu numai de-aia beau. ca beau din joi in paste apa, cate un pahar pe saptamana daca si ala. in rest, bag cola la greu. cred ca are giardia aia ficatul cat china despre cv-uri...bine ca te-au chemat, ca ai de unde alege. aici NIMIC!!! am pus peste tot. mai am cateva luni si am 2 variante: demisionez, sau ma duc la Tg. Mures sa lucrez, ca astia si-au inchis punctul de lucru aici in Vl. ca deh, criza&co. mama ma-sii de criza. deci, de la anu' leftereanu'...ca de declarat copilu' handicapat sau bolnav de vreo boala incurabila ca sa mai iau inca 1 an concediu, sa nici n-aud!!! sa trag rau copilului. asta era varianta propusa de socrella, apropos
anyway, te pupam, bine ca ai iesit din butoi, have lots & lots of fun in Bx. sa veniti sanatoase tun si relaxate
alina ce dulce e scorti! tot asa danseaza si fie-mea. din funduc. si se mai invarte cu manutele in sus. noi am avut aceeasi problema ca sara, 4 masele de-odata + un canin, diaree la greu, timp de 2 saptamani, dar tinuta sub control cu lapte special si regim, acum am dat-o in constipatie. dar macar au iesit maselele. caninul doar mijeste de sub gingie. am avut si febra ca si voi...trece si asta. am scapat noi de altele mai rele
iar faceti intalneli? nu ma mai joc!!!
belleanne te preferam fara barba
multa sanatate puiutilor bolnaviori
azi vine prietenul sora-mii si vor sta cateva zile, apoi vor pleca spre Spania. asa ca posibil voi mai absenta cateva zile..va pup fara exceptii
edit: am pus cateva pozici aici daca va era dor de noi. http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/?action=view¤t=DSC07780.jpg

belleane spune:
Lorich: Pupici Robertelului sa-si revina. Asa mult a scazut? brrrr
Cum a pus doctorul diagnosticul?
Am si eu un mic partial grevist; PAPA selectiv; baloseaza si muculetii is pe trecute. O avea tot asa ceva?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Lorich spune:
Belleane s-a uitat in gurita lui, asa mai atent; cert e ca si eu observasem gingiile cam rosii si asa, inflamate pe dintii pe fatza, dar am pus pe seama maselelor. Ca suntem toti priceputi, nu? Si mai ales daca sunt masele de iesit..dadeam vina pe ele si pt criza economica mondiala
Gabi mersi de pupic, las ca trece, ne facem mari.
Puiul doarme de la 1. Wow!
Am facut si noi analize la kk de puiutz, n-a iesit nimic, oricum giardia e tare hoatza, iese greu la analiza din kk.
A, si uitasem Alex@sara ma rog la Dumnezeu sa fie bine puiutza mica si cine stie, poate nu-i nevoie de operatie. Si felicitari Shoricicai pt mers, eram io sigura ca o ia fff curand la goana.
Auziti, eu ma asteptam sa mai gasesc burticoase pe aici? Ce-ati facut, a fost frumos afara si n-ati stat in casa
Am vazut o groaza de poze superbe cu adevarat!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

elenuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Elenuca: vreau si eu reteta de budinca poate uimesc si eu gasca de anorexici. In toata casa aia eu sunt singura care mananc fara jucarii, santaj, etc |
E super simpla : se fierb melcisorii se scurg intr-o sita si se lasa sa curga apa rece peste ei. Se rade branza ( telemea de vaca+oaie) sau ce ai tu prin casa, se bat 2-3 oua, functie de cantitate, se pune si jumatate de pahar de lapte dulce, poti rade nitica coaja de lamaie daca vrei sa fie aromata sau poti pune si putin zahar daca vrei sa fie mai dulce, sau, eventual, isi pune fiecare la sfarsit in farfurie. Se pune o bucatica de unt sau putin ulei intr-un vas de yena inalt sau intr-un vas de ceramica , se amesteca melcisorii cu compozitia si se toarna in vasul respectiv, deasupra poti bate un ou cu putin lapte - pentru aspect, vezi aici Pofta buna !

Elenuca mami de

YLARI spune:
Lorich imi pare tare rau de problemele lui Robert. Sper sa isi revina repede.
Belleane, daca ma vezi pe mine cat mananc, deja m-am (re)ingrasat... vorba Gabitzei, ar trebui sa ma oblige cineva cumva sa nu mai bag atata in mine. Azi am facut mazare cu curcan O nebunie
Alina_anto e superba Scortzishoara. Te rog spune-mi si mie de unde ai cumparat vacutza aia dansatoare, e nemaipomenita!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

elenuca spune:
Vazut poze cu Mufitza si cu frumoasa ei mamica dar stiu ca ati petrecut ceva anul asta
Lorich, multa sanatate puiutzului, hai ca de acum o sa fie bine,important e ca ati fost la doctor si acum e pe tratament, vezi ca si copilul raspunde,a inceput sa pape, doarme, deci se reface usor usor. Nu te invinovati, esti o super mama !
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008