Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Ma prezint si eu la apel…..
Noi am fost plecate la tara aproape 4 luni, adica pe toata perioada verii… Totul a fost super, fetele s-au simtit bine, atat doar ca Antonia a avut o alergie foarte urata , si a trebuit sa o tratez cu medicamente si cu multa rabdare.
Acum am inceput gradinita cu Alexia, insa odata cu gradi au inceput si episoadele de muci si usoare raceli… Tratate cu nurofen si ser fiziologic.

Antonia a inceput sa vorbeasca, spune multe cuvinte, insa le poceste ca doar eu si cei ai casei le pot intelege ( “apii” pentru ciorapii, “piii” pentru copiii, “utu” la cutu, “pacucii” pt papucii ……..si multe altele.
Inca o mai alaptez pe Antonia, asta inseamna ca inca se mai trezeste noaptea, spre disperarea mea, mai mult ca sa ma simta langa ea, nu pentru a suge. Si ea are prostul obicei de a ma ciupi de celalalt sfarc, si ma doare cumplit. Nu stiu cat mai resist, de fapt si pe Alexia am intarcat-o la 1 an si 5 luni tot din aceasta cauza, ma dureau sfarcurile si nu mai suportam sa ma atinga.
De mancat, mananca orice, dar putin, insa m-am obisnuit. Cand vrea ii dau, cand nu… nu. Am observat ca mananca mai mult daca ii dau castronul in fata, cu 2 lingurite, evident, si asa ca o lass a se desfasoare, chiar daca apoi spal bucataria.
In ceea ce priveste relatia cu Alexia, uneori se iubesc, alteori se cearta rau. De fapt Alexia are multe momente in care se inchide in camera ei si face diverse lucruri, fara Antonia. Ma scoate din sarite cand o da afara si tranteste usa, dar prefer sa le tin separate decat sa aud “mamiiiii, Vinoooooooooo", cum face de obicei. Cred ca asa e cand e diferenta asta, de aproape 5 ani, pot sa inteleg ca si Alexia are nevoie de momentele ei de liniste, uneori as pleca si eu de acasa…….

Sa stiti ca eu va citesc zilnic, insa timp nu prea am de scris… Apreciez mamicile care se descurca mai bine decat mine la acest capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

danaH, o sa mai revenim in Bruxelles- si pt mai mult timp sper . Si o sa apucam sa ne videm cu toate. Acum stam pana duminica la pranz, asha ca avem planul asha: simonix, shoping (sper! sa apuc sa iau ceva la fifitza), plimbari prin centru, poate o gradina zoologica- care va avea succes deplin la Mara, o cina cu fructe de mare, duminica dimineatza poate vedem startul la maraton (lasa ca la anul o sa si participam) si cam gata.... totul e in scurt timp, asha a prins tati belete, asha ne conformam.

Si vrem in primavara aviatoare sa videm si Amsterdamul. Tot asha, un weekend prelungit - pt bucuria lalelelor. Bine, vrem multe. Am o mie de vise, am 100 de lei.

Adriana, daca ne inviti la tine? suntem primele :)) Mara e innebunita dupa prezenta copiilor - iar io dupa o intalneala socio-bahica la un pahar de apa. Vin si cu o sticla de vin, da nu apucam sa bem - si cu cupil sa ajung acasa ametita...cam nasol.

luni duc fata la gradi. A sunat tati azi la ei, ca io curaj& timp pt asta nu mi-am facut. Deci mi-au dat lacrimile. Stiu ca e bine pt personalitatea ei, stiu ca tre incercat, dar... face fata mea un pas mare in viatza. Si mami se agita ca o fraiera.

Esme, cu linkul ala cu poze, m-ai inspirat la cateva idei de gatit. Sa iti dea Dumnezeu sanatate.

fetelor, fiica mea imi arata dejetu'. stiti care? ala de la mana. Ala de la mijloc. Ptiu... de la cine o fi invatzat (cred ca maica sa).

alexutza, welcome bec. e greu cu 2 bebelaci. Faza e ca sunt amandoua 'solicitante' - varsta diferita si personalitate clara.

Kiabi se deschide in carfuru din Berceni- s-a deschis. Pt inceput. Am primit pliant. Preturile sunt rezonabile - la ce vazusem acolo. O sa dau o raita, EVIDENT .

ma intorc la bagaje, curat, scos copilu din cerceaful de pat si continuat de schimbat lenjeria , sters pipi de pe jos ca e in curu gol ca are fundu de maimutza etc . Din astea zilnice si rutinate si obositoare si .... . Ups. Se aude ceva. A gasit pisica. Saraca, se ascunsese in dulap, intre haine. Maaaama ce chiuiala pe ea de bucurie -la fel face cand vede pisici pe strada, chiuie si se intinde dupa ele, poate stau....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

asha, asha, imi place ce aud, cleo, cu planurile voastre pt la anu'.
de vazut lalelele, cel mai bun loc este www.keukenhof.nl/index/en/" target="_blank">aici iar perioada pt la anu' este scrisa acolo. vedetzi ca klm-ul are bilete ieftine cu amsterdam-ul, 140 euroi. daca veniti inainte de a face mara 2 ani, platiti numa pt voi, iar pt ea numai taxe de aeroport (mult, ca amsterdam-ul este scumputz, dar tot iese mai ieftin decat dupa 2 ani).
de stat, putetzi sa statzi la noi. noi nu avem pisica, dar au venicinii si prindem noi una de coada prin gradina. sa ii spui marei ca pisicile astea de olanda sunt cam proaste, stau. ba intra si in casa, daca lasi usha sau geamul deschis. cu exceptia pisicii, in rest cred ca indeplinim conditziile pt macar vreo 2 stele. ca sa nu mai spun ca aveti entraintment-ul asigurat de alex si teodora. dar de asta nu cred ca duceti lipsa.

acu', serios vorbind, stam la 80km de amsterdam, cu trenul faceti 50 minute si sutn trenuri la juam de ora. rotterdam-ul este mai aproape, 15 mintue cu trenul. haga la fel. si daca reusesc sa il fac pe sotz sa mai viziteze inca o data lalelele (cam greu, dupa ce a fost de doua ori si s-a jurat ca el nu mai merge acolo sa se plimbe ca citez, prostu', printre campuri de flori), putem merge toti cu masina, ca doar de aia avem masina cu 5+2 locuri, nu?

hai ca eu deja m-am entuziasmat. astept primavara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hello fetele!

Dragele mele, nu v-am uitat, dar am avut o perioada ffff aglomerata, iar timpul parca zboara din ce in ce mai repede.. Nu-mi vine sa cred ca azi e deja 1 octombrie...
Noi suntem mai bine acum, dar am avut si momente mai putin placute..Sara sufera cumplit la fiecare maseluta iesita (i-au iesit acum 4 deodata!!) si a facut febra 3 zile, diaree, etc etc. De 2 nopti nu mai face febra dar se trezeste din ora in ora si plange.. Sunt zombie..

va spuneam de planurile noastre de a ne muta inapoi la Bucuresti din toamna asta, dar deocamdata cred ca vom ramane aici, la Breaza. Din mai multe motive: curte, spatiu mai mult, etc etc..

Daca vreti sa o vedeti pe Sara, am pus filmulete in care vorbeste, face karate, danseaza: http://www.youtube.com/user/aaalinaaanto#play/all/uploads-all/0/8Elam4NRrww
http://www.youtube.com/user/aaalinaaanto#play/all/uploads-all/1/irsfZJxhCcU
http://www.youtube.com/user/aaalinaaanto#play/all/uploads-all/2/hUm3KaXc8lw
http://www.youtube.com/user/aaalinaaanto#play/uploads/3/WkKLbRI1F9Y

Va pupam pe toate toate toate

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Sal'tare

Mai mi-am revenit ca paserea pheonix (asa mai marisoara ca un curcan) deci gata cu raceala. Sunt in forma mai ales de cand am vazut linkul ala salivez pe birouri.

Cleo: Bafta cu jobul si dixtractie placuta. Ma fac mica si vin si io. Ma luati? Daca tine gurita deschisa atunci s-ar putea sa fie caile respiratorii obstrutionate de ceva sau sa aiba polipi. E bine sa mergi la orl
Vezi ca giardia e parsiva si nu iese tot timpul. Si se scapa greu de ea.

Msbb: Ne umilesti zau asa;celulita da? Unde o tii? Am plans de cand am citit mesajul tau si pana la cel al lui Esme si am uitat de umilinta

Alexuta: Bine ai revenit!!

Ma intreb pe cine am uitat? A da Alex@Sara sper sa fie bine totul cu Daria.

A da mai si io vreau casuta. Am tot scris lui Mos Craciun dar cred ca ma pedepseste. Da si eu va invit pe toate. Vreau sa pun in curte casute de plastic, tobogane, nisip, copaci, flori, jucarii, leagane, biciclete, masute, umbrele, piscina.... Cred ca Mos Craciun totcmai a zis NU.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, sa stii ca sunteti bine venite.
Sincer vreau sa ne vedem - ma gandeam ca drumul lung e un impediment, insa daca nu e o problema, nu uita, esti in capul listei.

Cine mai poate sapt. viitoare? Marti dim. e bine _(n jur de 9-10)?

Alina_anto, ce simpatica e Sara.
Sa stii ca si Annika stie si fredoneaza cantecelul cu "Casuta din padure". Ii place cel mai mult si canta la fel "pu-pu-pu..." si "oac, oac, oac".
Ca Sara e o mica dansatoare simpatica, stiam, da' ce haioasa e oita aia sau ce? (vacuta?) - mi-a placut mult? de unde ati cumparat-o?

Bruxell, Amsterdam hmmmm, imi face pofta de calatorii.
Insa mi-as dori singura, fara copii. Cu copil vacanta e altfel. Eee, o sa vina si vremea aia.

Pana una-alta noi planuim, daca vremea e innsorita, sa iesim weekendul asta la munte, sa facem un mic traseu pe munte, pe jos.
Si in Creta am fost pe munte, a fost ff frumos, Lara a mers mai bine decat ne asteptam, chiar si Annika o bucatica de drum, restul a fost carata cand de mine, cand de sot, mai mult de mine -- asa ca la sf. drumul eu eram rupta, terminata, toata noaptea m-au durut genunchii si picioarele.
Deh#, lipsa de antrenament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza neatza

Gabitza - sunt si io pe aicea, pe la apel, dar ieri am butonat de zor - azi sunt mai "lejera" caci nu mai am sef l-am trimis in Africa de Sud yuupiii.

Deci ... io numar minutele pana la intalnirea cu Cleo - sunt super thrilled, happy si nu indraznesc sa visez mai departe Maine vom testa reactiile de pitaci la restaurant cu scoici cred ca nu o sa punem pic de calorie pe noi, o sa alergam printre mese, cu scoica in gura si cu zambetul in ochi

Deci, sunt superrrrrrrr incantata de forumul asta pt ca uite ce fete am intalnit, si inca nu e game oveeeeeeer ... Io pentru Esme, Alina, Cleo, Daniela + cele pe care le-am intalnit deja la Bucuresti + cele pe care IMI DORESC sa le vad si sper din toata inima ca le voi intalni + cele de pe messenger - sunt super recunoscatoare

Si acum imi dau seama ca ce naiba am facut toata vara de nu m-am dus asa, mai pe la nord, sa le vaz si pe olandezele noastre, de care tare mai imi place :))))) Trebuie neaparat sa reparam, poate facem o intalnire ceva hmmmm.... Oricum, venim si noi in primavara la Amsterdam - se mai baga careva ?

Ah, si o vizita pe ma super mamica de Franta ar merge ... chiar o sa ajung pe la Paris pana in noiembrie... hmmm....

In rest, o incurajez pe Cleo (gradi, sanatate, depresie) - lasa ca iti fac urari LIVE

Am salivat abundent la linkul trimis de ESMEEEE - deci BESTIAl super maaaai io nu sunt gaticioasa dar jur ca dupa ce ne mutam fac bucatarie faina, nu ca asta de acum, si ma apuc de testat / distrus retete

Fetelor cu casutze, va urez sa vi se implineasca dorintele, sa aiba copiii vostri loc de joaca, de alergat, de copilarit

Imi pare bine sa mai citesc de mamicile care nu au timp asa de mult sa scrie - intotdeauna sunteti binevenite, cred ca vorbesc pentru toate cele mai "scriitoare"

Mda, pauza e over, ma duc la munci

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

e doar ora pranzului si eu sunt moarta-leshinata-terminata

Unde ma gandeam eu aseara ca o sa dorm ca buturuga in gara - am avut o noapte de . Am sorbit o guritza de vishinata si instantaneu m-a luat somnul, abia asteptam sa ajung acasa, sa culc mandra si sa ma si eu. Si cand colo pe la 2 m-am foit, am dat telecomanda jos si m-am speriat . Mi-am scuipat bine in san si am zis ca ma culc la loc.
De unde? S-a trezit un anofel sa ma bazaie taman cand sa adorm la loc. Am bagat un aparat din ala de tantari in priza dar pana la urma nu m-am indurat, l-am ucis cu mainile goale . Da' s-a dus si ultima farama de somn si uite asa pe la vreo 4 dimineata m-am apucat de mancat struguri, de citit - ma gandeam sa mai si scriu ceva aici - da' am vazut ca n-am decat sa-mi raspund singura, eram ultima care am scris . N-ar fi prima oara cand am o conversatie cu mine insami da' am zis ca ma fac de ras
Vad ca voi planuiti vacante, intalniri, revederi, case, curti - ce bine suna!
Va doresc intalniri placute, cu multe bis-uri!
Ma uit in link-ul de la DanaH si-mi doresc cand voi fi MARE sa apuc si io sa vizitez ce-i frumos in lumea asta Macar o particica, asa!

Va , ma duc sa zac cat mai doarme mandra, sunt rupta de oboseala, am bagat si nitzica curatzenie si abia mai stau pe picioare.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Alexuta75, noi te apreciem ca te descurci cu doi copii, care mai de care mai nazdravan, asa ca atunci cand prinzi o fereastra, intra si mai spune-ne despre voi.
Beleane ma bucur ca esti mai bine, parca incep si eu sa scap de muci dar tot mai am o voce dogita, bine ca nu am concerte in perioada asta ca nu stiu zau ce ma faceam.
MSB, pls,lasa-ne lasa-ne cu celulita ta, zau vrei sa incep sa am complexe? Ei bine eu nu vrea sa am, asa ca ma fac ca nu te aud si nu te vad slabanoagooo !
Cleo,fruntea sus ! toate trec, gandeste pozitiv. Relaxare placuta la Bruxelles !
Dana H, m-am imbolnavit cu lalelele tale, eu sunt moarta dupa lalele, cred ca as sta o saptamana printre campurile cu flori ca proasta cu aparatul de fotografiat in mana.
Alina_anto, am vazut filmuletele, ce mare si frumoasa s-a facut Sara de isteata nu mai vorbim, hai ma sa zica gramatica , avion, morcov e tare tare pustoaica !

Fetelor, Lizuca nu mai sta in scaunelul de masa, in secunda doi e in picioare si incepe sa danseze si sa se balangane de-mi sta inima in loc, tot ce ii pun in fata pe tavitza dupa 10 secunde e aruncat pe jos cu o placere mare mare, cre ca vecinul de sub noi e in extaz... ce sa-i fac asa e cu copii, deh ! Voi ce strategi aplicati cand le dati sa manance? A, aseara a avut succes nebun budinca, asa ca mamaligutza a mancat-o ma-sa !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Elenuca: vreau si eu reteta de budinca poate uimesc si eu gasca de anorexici.
In toata casa aia eu sunt singura care mananc fara jucarii, santaj, etc

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput