Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 4

MsBB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
![]() ![]() ![]() Aaaaa, vroiam sa-i dau un pupic celebrei MsBB ![]() YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Io, ov cors!

Gata, ma duc la

Abia am ajuns acasa - am fo' in deplasare, am beut o vishinata

Am spalat mandra, schimbat, biberonat, culcat - pot sa ma duc linistita in lumea lu' Ene .

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

cleo78 spune:
niata,
is si io pe aicea, iulia, dar in borcanu meu depresiv. Mai cetesc, dar nu is in stare sa raspund, vazut poze, vazut povesti etc. dar nu stiu ce sa mentionez....
voiam sa va zic ca am rezolvat cu adeverinta de platitor de CAS - mi-au dat de la munca - a venit economista din concediu si m-a rezolvat. Miine ma duc la dr dew familie pt trimitere.
si ca am facut si mie analizele de kk, si io am si giardia, fata nu. AM mai baut apa de la chiuveta - se pare ca suficient incat sa ma 'populez'.
despre fifi: ieri, la revizia tehnica a URLAT. RAU. Dar RAU. Ca ea voia sa se joace, io am luat-o in cabinet sa o dezbrac, sa o intind la masurat,sa o cantaresc (85cm cu tot cu urlete, 10 kile - tot de la urlete ceva acolo), nu a vrut sa deschida gura sa se uite dr in gat, dar i-a stampilat toate betzele alea de deschis gura si apasat limba. Cu buricul - e inca un pic in exterior, dar a ras si ea de recomandarile sa pun banutz de argint (pediatra e mai finutza decat dr de familie care a zis direct: sa isi bage undeva banutzul ala), sa dau calciu si vitamina D in cantitati mai mari ca nu s-a inchis fontanela si sa merg cu fata la ORL ca mie mi s epare ca sta cu gura deschisa.
io merg la interviuri. Adica am pus cv la 4 firme, la 2 m-au chemat, la 1 mi-au zis PASS, la a2a in principiu e de bine, am cunsocut si echipa, o sa mai vb sapt viitoare cu EL AMERICANO si probabil dupa aia de bani. Deci e de bine, e interesant ce se face, si mai ales, e F. APROAPE de casa (20-25 min pe jos...). Mai amuzant, aseara ma suna shefa de la munca, ma cheama la teambuilding la o bere si imi zice ca de fapt le-a mai plecat un om si ar avea nevoie de mine si ca incercam sa gasim un echilibru cu programul (io ii zisesem acu ceva timp ca la 10 seara la shedinte cu americanii si indienii nu mai stau, sa fie toti sanatosi dar mama prin corespondentza nu vreau sa fiu). E bine sa te simti dorit si mai ales sa ai de unde alege.
Miine zburam. toti 3. La Bruxelles. Robertzel, veeeniiim!! O sa ne uitam cum se pisha Maneken Pis, sa papam gauffre si ceva chestii pescuite
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

YLARI spune:
Neatza fetele!
Cleo imi pare rau de problemele de sanatate... Of... Imi pare rau ca esti in borcanul depresiv, dar uite, vad si lucruri bune. Sa va simtiti minunat la Bruxelles va doresc si sa te intorci vesela. Doamne ajuta si cu serviciul. Si la noi e naspa, a fost board meeting-ul si e nasol nasol, in septembrie au fost doar 2 contracte de vanzare, ca sa faceti o comparatie, in martie 2008 inainte sa intru eu in prenatal, contractele se intindeau pe 2 pagini A4. Deci... naspa. Si hotararile se vor lua in ianuarie (ref la disponibilizari sau ceva... Doamne fereste, sper sa isi revina piatza pana atunci)
Mda... am adormit foarte greu azi-noapte, mi-a luat vreo ora jumate... aveam o mie de nervi, m-am frichinit la greu, Eva la fel, ca ma auzea. Inca ma simt racita, dar continui cu tratamentul.
Esme m-ai zapacit cu retzetele alea... dar io mai greu cu engleza Multumesc oricum,
Astia prin cartierul asta select reabiliteaza blocurile, e un balamuc si o galagie pe aici Slava Domnului ca al nostru n-a intrat inca la reabilitare, ca avem o administratora de iti vine sa o iei la fuga, nimic nu face, n-avem nici rampa si am facut niste muschi de la cat am carat carutzul... Cica primaria ar trebui sa faca... whatever.
Pupici la fete.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Alysh spune:
Neata,
Noi in continuare la curte, am inceput sa ma plictisesc de moarte pe aici, dar vin sa ia Vlad ceva aer curat.
In plus sunt turbata ca ieri s-a lansat KIabi Romania si de aici e mult prea departe sa ajung. Sper sa ajung maine dimineata.
Cleo, vad ca ai toate motivele sa iesi din butoiul de depresie. Job, Bruxelles....nu suna rau! Distractie placuta acolo.
Si eu am nevoie cat mai urgenta de o schimbare: dar nu stiu de unde s-o apuc.
Vlady

YLARI spune:
Alysh, ce s-a lansat, bre? Io sunt aeriana rau, nu stiu nimic de nimeni, de nimic inafara de fata, spalat, curat, mancare... Cu rushine spun ca nici in oglinda nu ma uit... doar din intamplare cand ma spal pe dinti si pe fatza. Of.......... Forumul mi-a mai ramas
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Reallaura spune:
Neata scumpele
Cleo zbor placut la Bruxelles si succes, sper sa reusiti sa va vedeti si cu ceva belgience. Ma bucur de intorsatura pe care au luat-o lucrurile la sv...
Esme merci de siteul cu retete, ca sa-ti spun sincer in momentul asta stateam cu cartea de bucate in fata ca nu stiu ce sa mai gatesc..sa ma inspir.
Ylari sanatate multa! Nici Mircea nu papa mamaligutza, ce ma oftica, era asa simplu si scapam de o masa... o sa mai incerc si eu sa-l conving
MsBB ma lasi mai cu celulita ta????
Alyshuca unde s-a lansat KIAbi Romania scumpa? H@M nu vin?? Ca vad ca Malluri se tot construiesc...
Magdone merci de interventia cu retetele de conopida...hihi mai mancam noi cand eram mici conopida tot dupa o reteta de-a ta!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
11 s

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Mai fol. cineva Picasa? de 3 zile incerc sa incarc pozele si nu merge - am inteles ca ar fi o problema generala, apare mereu cod eroare 4.
Mie imi placea Picasa, mi se pare mai usor de utilizat decat celalalte site-uri pt. poze - sper sa-si revina
Cleo, vizita la Bruxell o sa te invioreze sigur - vii cu forte proaspte si incepi apoi jobul ... o sa fie bine!
Sa va distrati!
Si nu mai bea apa de la robinet!
Sanatate bolnaviorilor!
Socrate, pupici lui Sebastian, sper ca e mai bine!
Sanatate si mamicilor, Ylari, Elenuca (apropo, tare frumoase pozele cu Lizuca, cele cu rochita de printesa si petalele sunt f. frumoase), Belleane - si tu erai racita?
De cand ne-am intors din Creta, Annika vrea numai afara.
Acolo deschideam usa dim. ieseam in gradina si la cativa m. mai incolo era plaja cu nisip - din zori pana-n seara, exceptand 2 ore la pranz de somn, stateam numai afara.
Acum e la inchisoare la bloc - mereu bate in usa si zice "parc, parc"
Si vine vremea rea -ufff, nu-mi place deloc cand e frig si se intuneca repede
Adriana

Adriana_78 spune:
Alsyh, eu mi-as dori sa am curte ... imi pare tare rau ca nu ne gasim o casuta in Buc. cu gradina - visez la fel de fel de jucarii pt. copii, trambulina, lada nisip, leagane etc.
As chema mamici cu pitici la mine in vizita, ca altfel se joaca in spatiu deschis, decat intre 4 pereti si mamicile stau la povesti

Alysh spune:
Laurita, Ylari, s-a lansat Kiabi Romania la Grand Arena Bercei si urmeaza sa mai deschida 2 magazine in Titan si in Militari. Mor de curiozitate sa vad daca respecta normele Kiabi-ului fr, adica hainute frumoase la preturi super accesibile.
H&M am inteles ca vor veni si ei dar nu stiu cand, parca citisem un articol pe net despre asta. Si mie imi plac mult.
Adriana si eu abia astept sa ne facem casuta, avem un teren in Pipera chiar pe malul lacului, dar astept sa se mai populeze zona ca nu-mi place sa stam izolati. Sunt toate sansele sa fie asa avand in vedere ca s-au ridicat doua bloculete f aproape de noi, s-a infiinta si o gradinita, un supermarket, deci cred ca in 2 ani, dc vom putea face un credit bun, vom avea casuta.
Aici in Voluntari avem o casa veche, a bunicilor, cu o curte la fel de veche si plina de tot felul de pericole: doua puturi, un wc in curte, tot felul de fiare infipte prin pamant, etc.
Dar si eu sunt pro casa&curte....promit sa invit toate fetele de pe forum la inaugurare visez si eu deocamdata!
Vlady

DanaH spune:
scurt, scurt, ca bantuie sefu' pe culoar si eu am treaba garla:
esme, ce imi facusi tu mie!!!
cleo, daca nar fi hasbantul convocat la sora-sa sa dea cu var pe peretzi, am da si noi o fuga pana la bruseles, ca si mie mi-e dor de o scoica si un cartof prajit in piatza mare. si cu ocazia asta ne-am si vedea, s-ar cunaoste si buburuzele noastre. dar.... din pacate nu se poate. alta data.
sper sa iesi insa din butoiul acela. motive ar fi, dupa cum povestesti tu. pupici si distractie placuta.
mai fetelor, m-ati inebunit cu conopida aceea. cred ca weekend-ula sta fac si eu. daca nu or vrea copiii, atunci macar pt noi,a stia batrani.
fetele cu raceala, cred ca va calc si eu pe urme. ma daore in gat de imi vine sa mor. am bagat pastilute cu propolis, sper sa treaca. daca nu, dupa amiaza bag o inghetzata. la alex a functionat tratamentul asta, poate da roade si la mine.
in rest... mandra mea a mers azi prima data la grupa a doua. aveam emotzii, gnadindu-ma cum plnagea alex, de se ma termina. ea.... a chemat-o educatoarea la ea, si a plecat cu bratzele intinse si cu zambetul pe buze. parca m-a si dezamagit putizin, zau. fata asta nua re nicio problema cu oameni noi. repet, cred ca pe ea ar fi trbuit sa o lasam 5 zile/sapt la gradi, nu pe alex. oricum, din ianuarie nu mai paote sotzul sa stea o zi acasa, asa ca bagam si vinerea gradi. teodora cred ca o sa fie cea mai bucuroasa.
stiu ca mai vroiam sa pup fete si copii, dar imi mai aduc eu aminte si apote mai bag o runda de pupaturi mai dupa amiaza.
pana atunci va pup pe toate, fara exceptzie.
Poze