Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Noi am reusit sa plecam numai noi 2 la o cafea decofeinizata la Gloria Jean's din Feeria ; am lasat fata la mama, pentru 2 ore; asta dupa ce ii spusesem ca vrem sa plecam singuri si nu zisese nici ca da nici ca ba, iar eu coborasem si imbracasem fata, pregatisem rucsacul cu schimburi si papa si ne pregateam sa plecam; atunci a aparut mama sa-i dau fata ; i-am dat-o si am fugit .
Dupa atata timp in care mereu eram cu ea de gat, acum cand dintr-o data eram numai noi, am constatat ca nu ma puteam relaxa, parca ma tinea ceva in spate, nu stiu cum sa zic . Era ciudat tare sa nu traga fata de mine, sa pot sta jos linistita si chiar sa savurez cafeaua, sa nu fiu in priza . Trebuie sa reinvat sa ma relaxez...
Ce bine ar fi daca macar 1 data pe saptamana am putea iesi doar noi... De un weekend singuri, nici nu mai vorbesc .
Cand ne-am intors am desfacut o sampanie si am ciocnit un pahar cu parintii si sora-mea, adica ai casei. Si asta a fost...

La Mothercare din Feeria aveau o olita de calatorie, dar nu aia, ci una fara saci, care costa vreo 66 roni si cica e model nou. Asa ca nu am vazut cum arata potette asta de care ziceti voi .

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
Si Ioana e cam mucioasa de ieri, de fapt stranuta de vreo cateva zile, dar ieri a intrecut bine masura, sper sa nu fie mai mult de atat.
Acasa e jale, am fost putin ieri sa vad ce au lucrat baietii aia, mi s-a facut rau, am de muncit la smotru vreo saptamana cred. Sper cel putin sa termine azi ca sa ma apuc de treaba cat de cat. Oricum s-a lasat cu gresie scoasa ca sa bage tevile pe sub ea, acum tre' sa luam cateva placi ca s-o inlocuim, cu usile de la debaraua in care am pus centrala scoase cu tot cu tocuri, urmand sa le ilocuim cu usa din aia care se pliaza, ma rog, treaba multa...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata la toata lumea!

Eu am inceput in forta zua trezita de pompieri si pana sa ajung la geam speram sa nu fi luat foc blocul meu. Cand colo un calut sarcul cazuse in Bahluiul care de obicei e un firicel acum e mare si involburat de la ploi si uite asa am asistat si eu si Sara la toata operatiunea de salvare cu sufletul la gura. S-au cam chinuit si venisera si cu panusi de porumb la ei dar pana nu a coborat un pompier in apa sa-l lege cu un furtun de al lor nu au putut sa-l scoata. Era saracul sleit si nu mai misca de oboseala dar dupa cateva incurajari din partea echipei de pompieri s-a ridicat

Acum sa trecem la ale noastre.

Felictari Maitreyi sa ai o sarcina fara probleme si sa aveti un bebe sanatos

La multi ani fericiti pentru serbarea celor 9 ani de casnicie Capri bine ca ati putut serba singurei Eu nu as mai vorbi cu maica-mea daca nu ar sta cu fata cand am nevoie dar ii e si frica mamaei de gura mea ca sunt rea de tot Dar cum suntem la distanta nu a fost cazul sa apelem la ea inca.
La noi e greu cu sala ca am lasat-o doar 1 data la o matusa a sotului si nu a aplans deloc si chiar s-a distrat pe afara cu alti copii dar eu paca eram impuscata. Ma uitam la scaunul gol din masina pana am ajuns la sala am zis ca mor de inima ca nu am fata dupa mine cum zice si Capri. Trebuie sa o mai las sa fie mai independenta totusi. Am o vecina aici care o iubeste si are si catel slabiciune mare a Sarei dar parca nu as apela inca. Asa ca mergem pe rand in loc sa mergem odata dar suntem hotarati sa slabim si sa ne tonifiem

Felicitari Truli pentru nasit si pot spune ca ai aratat super mi-a placut si rochia si tunsoarea!

O zi buna la toata lumea si fara greturi pentru noastre!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TURTU - hainele si tot ce om mai putea, luam cu noi. Inclusiv tigaile Avem voie vreo 120 de kg, si ce nu luam in prima faza, le punem la pachet sa le primim acolo direct. De acum am o gramada de haine ramase de la Eliza, chiar ar fi pacat sa ma apuc sa cumpar altele acolo. Pana acum nu am avut nimic pentru Erika. In plus, o sa le iau si ceva carti (avem vreo 3 colectii mari de enciclopedii, carti deosebite - asta e naspa, cartile sunt grele, o sa fac un raport "valoric", dar ca idee, tot o sa iau ceva in romaneste...), o sa iau ceva jocuri si jucarii... De fapt chiar am ambalat o parte, le am in lazi si gata etichetate. O sa fie destul de complicat, dar la nevoie mai las unele pentru mai tarziu.

VIO - nu prea fac fata, mai precis, fac fata la rufe atata timp cat nu mi se aduna. De regula nu se prea aduna, dar de cateva luni a fost nasol. Am tot fost plecati si intre drumuri nu reuseam sa desfac bagaje, sa spal sa calc, mereu le lasam, iar plecam...

Cu raceala - barbatu-miu cica poate e porcina si scapam din prima, ca nu vrem sa ne vaccinam si nu e clar ce urmari ar fi ca MIB vegheaza...

OOKA - mai lasa-ma bai in pace ca fie-ta arata super! Nu va mai tot uitat nene in grafice!
Bai, va zic io ca am vazut pocu' pe viu. E o super gagica si arata super misto. La cum prezinta maica-sa lucrurile, poate credeti ca e vreo sfrijita, dar va zic eu ca nu e!!

IRINA - ia niste magneziu forte. Zau ca are efect instant!! Si e si ieftin. MagneB6 e de trei ori mai scump si are acelasi efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

capri ce fain parca ma vad pe mine prima data plecata in bucuresti fara baby la o cafea fara cofeina cu husbandu'. si eu ma simteam de parca imi lipsea o parte a corpului chiar daca alexandra nu e genul care sa stea agatata de mine. poate mai reusiti schema si alta data. la multi ani sanatosi

dr_anca multumim acu' am vazut ca a crescut bahluiu'

azi e "ziua semintei" vb lui boti acum 2 ani ramaneam pregnant cu baby multumesc Doamne pt minunile din viata mea

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

capri, uite aici www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW/sr=1-3/qid=1254381179/ref=sr_1_3/276-8566541-6831550?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42858041&mcb=core" target="_blank">potteteoricum, de cum e ambalata nu iti dai seama cum arata, dar iti zic io ca e faina
daca ne vedem ti-o aduc sa o vezi, desi nu e mare branza de vazut la ea, mai bune sunt pozele dupa net.
Va pupacesc ca iar am situatie de criza ...

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka, pentru cartzi exista un curier special care e mai ieftin. Trebuie sa vezi la posta.

Dr_Anca, la inceput e stranie senzatzia fara bb, dar face bine din cand in cand :).

Capri, ma bucur mult pentru cele 2 ore en amoureux. Sper sa fie cat mai dese .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

ooka, merci . O sa incerc ca e din ce in ce mai mucioasa.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Capri m-am uitat la balaria aia ade locomotiva cu baloane. Este un no-name care e luat de la un magazin de pe linga 13 Septembrie. Banuiala mea este ca se gaseste si la piata la Moghiros la un magazin care are de la leagane, triciclete si alte jucarii, caci acolo au si un camion care l-a primit Seb cadou de la aceiasi persoana de la care a primit locomotiva. Cind ajung la piata o sa ma duc sa arunc un ochi sa vad poate au acolo. Olita aia pliabila eu am luat-o din mall de la Plaza, au acolo mothercare, dar nu aveau pungi de schimb, dar am cumparat unele din cora si pun cur papir in punga ca sa absoarba. De altfel nu am folosit nici o punga, ca a avut succes mai mare pusa pe buda.

Anko nu mai rade de mine si treci la calcat. Eu m-am scos tot cu mama ca mi-a calcat aproape toate hainele dupa ce am venit din concediu, caci tanti a mea le ia si le bibileste mult prea mult si nu apuca sa le termine.
Cu spatiu de depozitat, ai dreptate si nu trebuie neaparat sa fie 2 copii ca sa intri in criza de spatiu. Eu cind m-am mutat la casa si mi-am aranjat toate lucrurile (mutata dintr-un aartament de 2 camere), am vazut ca am o groaza de rafturi in dressing care ramasesera goale, o camera total nemobilata si goala, dulapuri din living goale la fel ca si in birou de altfel....Acum...??? Sunt pline frate, camera mobilata cu tot cu cpil in ea...unde imi mai trebuie un dulap si parca nu imi vine sa imi iau avint sa caut inca unul ca sunt in stare sa ii schimb toata mobila....podul mare este jumatate plin cu diverse...iar podul de la garaj la fel...Cu toate aste Anka, daca ai nevoie de ceva spatiu poti sa mai pui si la mine daca vrei...ca le optimizez de nu se vad toate troacele ce le-am adunat in 2 ani.

Seb s-a ales cu oaresce muci, iar dupa amiaza facem o vizita la tanti doctor caci de cind s-a trezit tuseste, dar nu ma prind daca e tuse de la muci sau de la altceva.

Mergi la inceput

Pica, asa mai distrat cu spatiul. Ai dreptate, asa este intotdeana : te mutzi, ai spatziu gramada si in 2 luni e plin ochi totul. Noi facem periodic un tri si dam afara din dulapuri ca altfel ne sufoca bulendrele.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput