Pepenasi de iulie- august 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 17
pica1 spune:
Da mai Vicky si eu fac tri, dar in general la lucrurile mele sau ale sotului, dar la cele a lui Seb nu ma lasa inima inca sa le dau. Am facut si la ele, dar tot am ramas cu 3 cutii de depozitare pline si cu a 4-a in curs de urcare in pod. Nu stiu cind o sa ma lase inima sa le dau...Nici jucariile nu le-am dat, am trimis o parte la mama la Sinaia, dar tat ar mai trebui sa triez din ele ca trebuie musai sa incapa doar in 2 cutii care sunt puse in living (ala e spatiu alocat jucariilor, nici un cm in plus).
Anna lasa ca o sa treaca si repusul usii la debara si inlocuitul placilor de faianta si tu o sa belferesti la caldurica toata iarna.
Apropos, fetele care stau aveti centrala, la voi merge caldura sau nu? Eu i-am dat drumul de 2 zile ca ma seca ca era prea rece gresia cind eram in bucatarie is in baie.
ankalaura spune:
Bai, deci va rog sa ma credeti. Singura solutie este sa iti fixezi un numar pe care sa nu il depasesti! Trei pijamale! Da' trei nene! Si cand mai iei una, scoti una din cele vechi! Serios!
Eliza are 30 de perechi de chiloti. Sa mor io ca nu i-am cumparat eu NICI MACAR UNA DINTRE ELE!!! E subtirica, de la ea scot hainele doar cand ii raman scurte la maneci, si pantalonii scurti la glezna. Va dati seama ca la chiloti nu am scos. Fiind asa multi, zau daca se vede ca sunt purtati! Am mai scos, am mai sortat. I-am facut carpe de praf. Sosete?? Pfuai,... cred ca are cel putin 30 de perechi! Deci daca poarta o pereche pe zi (ca si chilotii de altfel), abia ii imbraca / incalta de 3 ori intr-o vara. Ce sa se deterioreze in cazul asta??? Zici ca sunt noi toti!
Deci parol, dupa ce trec oceanul, imi fixez numar maxim pe fiecare piesa!
Edit ca sa spun ca si noi tot de la 2 camere ne-am mutat aici, si cand am venit era casa goala
Dar na, atunci eram numai noi doi si cu Eliza la purtator...
mcoca spune:
Nici eu nu dau lucrurile Mayei :). Nu pot. PLus ca sper sa le mai folosesc o data :). DAr la ale noastre tai in carne vie (de fapt sotzul taie in carne vie in ale lui
eu mai cu mila in ale mele).
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
salut
fetelor, eu sunt un pic disperata.
imi trebuie NEAPARAT bretelute de prins pantalonii. fi'mea e lunga si slaba iar pantalonasii pt lungimea ei sunt largi in talie si ii pierde pe drum. unde pot gasi ceva de genul www.kaki.ro/produse-imagini/bretele-verzi-model-y-901h.jpg" target="_blank">asta ?
---------------------------------------
www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
Marina, si Maya e slaba, prin urmare am grija sa ii iau numai pantaloni ajustabili in talie (ca aia de gravida). Nu te pot ajuta cu bretelele ...
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
vichy, si eu am grija la acest aspect dar are si pantaloni primiti si ar fi pacat sa nu-i paota purta...
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Marina_1609 spune:
Luna aceasta mi-am propus sa fac cunoscut un nou caz. este vorba despre micuta Alexia! despre ea puteti citi la semnatura...
va rog pe voi, care puteti sa o ajutati. macar sa spuneti si altor persoane despre suferinta ei
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
vias spune:
Capri La multi ani fericiti si sanatosi in continuare! 

Xena ei...lasa...cine stie...poate mai tz o sa vrea....barbatii astia...

mai fetelor...eu luna asta nasc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
maitreyi spune:
marina sambata i-am cumparat alexandrei pachesti (noi asa le zicem de cand eram mici) din aceleasi motive - ii cad izmenele de pe ea. le-am luat din carrefour de la sectorul de haine da' la noi pe langa haine mai sunt si jucarii pt bebelusi si diverse de prins pe pereti in camerele de bebei. acolo am gasit la 300 de mii vechi rosii
cauta prin zona de hainute si ai sa gasesti ca nu porea stiu cum sa descriu exact aranjamentul. poate in bucharest is altfel organizati ca nu mai tin minte 
noi suntem pe orez si smecta si ceai de menta ca face cate un partz cu stropi. bine, de vreo 2 ore n-a mai facut nimic, Slava Domnului! cred ca e de la un bors de ieri cu toate ca era proaspat da' parca am identificat cate ceva din el...sorry de detalii picante
partea tare e ca nu ii place nici orezul nici smecat nici ceaiul de menta 
-------
mamica fericita de
Alexandra si
5s
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Marina_1609 spune:
maitreyi, saru'mana. o sa ma duc sa caut. pachesti se zice si la noi dar nu am gasit nimic pe net la cautarea acestui cuvant si nu eram sigura ca o sa intelegeti ce vreau![]()
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina