Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

marina am trimis link-ul cu blogul fetitei la persoanele din lista mea sanatate piticului

-------

mamica fericita de Alexandra si 5s

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai3, cum reusesti sa o faci sa bea ceaiul de menta???

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vicky cu seringa de la panadol

fetele am fost si azi la hcg si a iesit mai mica valoarea ca data trecuta, adica 267 aveam marti si azi 241. l-am sunat pe dr si a zis ca e oprita in evolutie si ca da semne ca se va elimina singura asa ca opresc utrogestanul, no-spa-urile,etc si asteptam.

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MARINA - bretele sunt peste tot, in orice magazin de copii. Singura problema e ca nu gasesti de o singura culoare. Elizei i-am luat cu Micky Mouse, dar sa stii ca nu m-am descurcat cu ele. Ii mai cadeau de pe umeri, cand o dezbracam si imbracam era mai mare chinul, si apoi, baga mainile dedesubt si se mai pocnea cu elasticul ala Deci am renuntat, si am preferat sa ii pun un elastic suplimentar la pantaloni. Nu e greu sa faci asta pe interiorul beteliei. Pentru cei la subtirei, am luat de la carrefour o rola de elastic de-ala mic rotund (tubular, sau cum ii zice...).
Daca ma gandesc bine, s-ar putea sa nu gasesti usor pentru asa copil mic. In magazine sunt bretele pentru copii de peste 3-4 ani. Iar curele... Nene curele gasesti numai pentru copii mari!!
Mai nou am gasit la Sprider pentru Eliza, si aveau si bretele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Marina eu am vazut in multe locuri bretele, daca vrei o anumita culoare spune si ma uit si eu. Eu curele ii iau Gargaritzei de pe la seconduri, numai acolo gasesc pt copii f mici, noi nu am vazut asa mici. De fapt si hainute de tavaleala tot de la SHuri ii mai iau si acum are haine de joaca mai misto decat cele "bune", pen' ca-i iau doar brand name, Next, Cherokee, Marks&Spencers...

Sau eu ii mai pun in talie (daca pantalonii respectivi au gaici) basmalute, esarfe sau o bandana (facuta cordon). Arata foarte "fetitzesc"

Anka vreau in continuare 2 copii (fete amandoua daca se poate ) dar la vreo 3 ani distanta intre ele. Deci poate cand face Gargaritzoiu 2-3 ani, daca se mai domoleste criza, sa ma apuc de actele pentru adoptie... Pana una alta, maine imi depun si io icrele pentru loteria vizelor, poate castig... Plec fara sa ma uit in urma, ca greu e peste tot, asa macar in State are si cupilu meu parte de educatie ca in tara...

Mai3 imi pare rau Sper sa va dea totusi DD si a doua minune cat mai curand

Capri la multe aniversari, si cat mai frumoase Si mie dupa concedii mi se pare ciudata prima zi de munca, ma tot uit in oglinda la scaunul de masina si nu-mi vine sa cred ca-i gol.

Cu spatiul de depozitare e big problem si la mine. Cand am zugravit (inainte sa nasc) am deversat un camion de troante la gunoi, am donat juma de biblioteca si acum, deci in doar 2 ani, iar nu mai am loc sa arunc un ac, nici in sifoniere, nici in rafturi, nu stiu nene cum reusesc sa fiu asa "strangatoare". Si mereu dau, eu in sifonierul copilului nu am decat lucrurile care-i vin sau care urmeaza sa-i vina in urmatoarea jumatate de an, si tot se prabusesc pe mine. Hainele care nu-i mai vin copilului le dau vecinei de la tara, deci nu mai am nimic din "bebelusie"...

Acum am o problema cu jucariile, dar am decis sa nu mai cumpar asa de multe, voi lua strict jucariile care nu se pot improviza sau care mi se par mie ultra-importante, educative, bla, bla. De exemplu vroiam sa-i iau casuta de plastic dar cred ca voi astepta sa si-o doreasca mai intai Si-asa simt ca are jucarii pe care mi le-am dorit eu pentru mine...

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MAI3 imi pare tare rau, sa speram ca se rezolva intr-un mod bun si nu ajungi la chiureta, offf!!!
CAPRI sa va fie de bine cafeleala, si multi ani frumosi de acum inainte va doresc!!!
CLARA e pe Nan fara lactoza de trei zile si ce credeti?...doarme noaptea, adik se trezeste sa pape dar nu mai plange nu mai tipa asa cum a facut-o in ultimile 2 saptamani...ce sa cred?ca nu-i mai prieste laptele junior, ca ii da crampe?Oare sa il schimb cu Humana sau Milumilimi raspundeti va rog, plus ca face si mai inchegat acum...dr mea ma tot bate la cap cu cele masele
Alexateo ti-am vazut minunile pe un alt site la rubrica "bebelusul zilei".Felicitari, dragele de ele!!!
Sanatate la pepenasii bolnaviori..sa le treaca muciiii astia nesuferiti

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai3, imi pare foarte rau. Stiu cat e de greu. Sper sa se elimine singura. Fa ceva sport acum ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai3, imi pare tare rau!
merci fetelor de raspunsuri la bretele. o sa ma apuc de cautat

---------------------------------------

www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Tecky, demult voiam sa-ti zic ca esti o fericita, cu mama ta care te ajuta si mai sta si aproape. Eu ca sa-mi permit sa ies in oras, etc, platesc pe cineva, de vreo luna si ceva am bona 1 zi pe saptamana.
Ooka, n-am stiut ca esti in Brasov ca te invitam la o cafea, eu m-am intors duminica noaptea de-acolo. Confirm ce zice Anka, ca am vazut si eu pocu' pe viu, Sofia nu e deloc slaba, dar deloc. Si sigur te-ai fi descurcat cu ea in concediu, nu incape indoiala.
Caprioara, uite pe mine tare ma ajuta ca o las pe Irina o data pe saptamana cu cineva (bona in cazul meu).
De lasat un week-end nici nu se pune problema, nici nu stiu daca m-as simti bine. Uite, noi am fost la Brasov week-end-ul trecut si duminica am lasat-o pe Irina cu soacra mea de la 10 dimineata pana la 6 seara, iar noi am urcat un pic pe munte. E un record, deci abia la 1 an si 3 luni am lasat-o o zi cu cineva. Bineinteles ca ne-a sunat sa vada cand venim, dar n-am avut semnal.
Poate ne vedem in week-end la muzeul taranului roman, oricum am o datorie veche la tine.
Camy, ce repede trece timpul, urmatoarea data cand vin in Brasov te vizitez, poate o sa fii cu bb in brate.
Dana, incearca sa schimbi laptele, daca nu-i place revii la Nan. Ce mai face fetita aceea cu probleme, cand vine la operatie?
mai3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

GINI in noiembrie 2-3 va veni in Bucuresti la Budimex si cred ca tot atunci o va opera. I-am dat numarul tau de telefon.A fost destul de emotionata mamica, am sa te tin la curent pe PM.Multumesc mult

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput