Pepenasi de iulie- august 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mai3, imi pare rau s-aud, cum te simti?
ooka, , deci asa te mai scoate omul din birlog. Cite kg are sofi? Mara avea 9.300 la ultima numaratoare, dar io am incetat sa ma mai stresez, mai ales ca la cresa nu pot controla cum ii dau tantile alea de mincare. Insa in ultimul timp maninca mai bine, numai ca nu pune prea bine pe ea.
Pupam copilul sa-i treaca mucii si bafta cu cresa, sper sa gasesti ceva ca lumea.

anka, pica, vicky, cunosc perfect treaba asta cu spatiul de depozitare. Cind am venit in elvetia si n-aveam nimica pe mine decit o valiza de haine am stat intr-o garsoniera si aveam loc berechet. Mai incolo ma imprietenii cu barbatu-meu si ne-am mutat la 2 camere, asa ca am cumparat si mobila. Dupa citiva ani nu ne-a mai ajuns spatiul si ne-am mutat la 4 camere, s-avem loc de birou si camera de oaspeti. Acuma stam la 6 camere si deja am umplut casa, io as vrea sa-mi fac un dressing dar nu mai am unde. Dar si cind e de facut curatenie, turb de atitea colturi si spatiu.

capri, felicitari pentru cei 9 ani de casnicie. Si noi venim in octombrie pentru doar 4 zile la mama, deja m-am programat sa iesim serile la restaurante, cafenele, cinematografe, tot ce se poate, ca o sa am bebisitter, iuhuuuuuu.

boti, zi si mie ce jucarii educationale cumperi, sa cumpar si eu pentru Mara cind vin acasa.

Noi am fost azi la sala, adica io m-am alergat pe banda (5km) si cupilul s-a jucat in camera de joaca impreuna cu alti copii. Mamele astea elvetiene sint niste fit, asa ca tre' sa fiu si io o mamica secsi.

Mami de Mara (19.08.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai3 imi pare rau!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Multumim de urari, fetelor .

Iriss, multam de link .

Mai3, imi pare tare rau . Sanatate si sa va ajute DD sa reusiti cu bb .

Sanatate si muciosilor si pepenasilor cu probleme la burtica!

Camy, cat de putin mai ai !

Marina, si eu am problema asta, dar nu am gasit bretele asa mici. Aveam de la Matei 2 perechi, dar ambele ii sunt maari desi daca te uiti la ele par micute.

Azi noapte Ilincu a adormit tare greu ; a supt pe la 23, 24 dar nu adormea; in final ne-am pus amandoua in pat cu capul pe perna si a adormit fara supt abia pe la 3; s-a trezit pentru tzitzi de vreo 3 ori, si de pe la 5 nu i-am mai dat; dar a marait des, si trebuia sa o mangai pe spate si sa se impinga cu picioarele in mine ca sa adoarma; dar in 10 min iar scancea ; de pe la 8 insa a dormit mai legat, pana la 1 fara un sfert . Asa ca iar am inceput ziua cu pranzul... Macar a papat bine. Aseara cat noi am fost plecati, ea a mai dormit sus la mama 1 ora, de la 9 la 10, desi ii zisesem ca nu trebuie sa doarma . Dar a zis ca nu a avut ce sa-i faca... Asta e!

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

maitreyi imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

poze noi pe picasa. intalnire surpriza.
va pup, plecam afara

---------------------------------------

www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gini, daca veniti la muzeu da de veste .

pup you,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Maitreiy imi pare foarte rau! Doamne ajuta sa va indepliniti curand visul la un bb2 sanatos si frumos!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mai3 imi pare foarte rau

Giniatunci te astept la Brasov...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor!

Maitreyi alaturi de tine cu gandul!

Capri la cat mai multi ani de casnicie, cu multa fericire siiubire!

Tecky sa va fie de bine plimbarea, esti o fericita!

Noi nu avem apa deloc, imi vine sa urlu

Dana81 si eu zic ca poti lua o cutie de milupa sa incerci! Bafta!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, ce mai face David cu diarea?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput