LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

In alta ordine de idei, vad ca nimeni nu se inghesuie sa organizeze petrecerea papanashilor, desi multa lume ar dori sa participe.
Stati asa, ca nu-i un repros ! Am scris asta ca 'justific' faptul ca m-am autosesizat si vin cu o propunere concreta : sambata, 17 octombrie, in sala mare de conferinte a hotelului Ibis de la Gara de Nord. Este putin mai mare decat cea in care am facut petrecerea anul trecut.
Ce ziceti de data ?

Revin, am putina treaba.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Eu sunt de acord.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Yaia la multi ani sotului!

Mersi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Valentina, multa sanatate tuturor ! sunt niste pacatosi de virusi, si pe mine ma incearca....

Yaia, la multi ani sotului, sa ne zici cum l-ati sarbatorit.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani si pt sotul Irinei! Sa-i traiasca La Multi Ani!Si sa se bucure si de o delfinasa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna ziua, dragele mele!
Ce mai faceti, sper ca toata lumea este bine.
Noi suntem ok, Vladut tocmai a trecut prin prima repriza de rosu in git din sezonul asta. Am scapat usor, doar muci la greu, in rest....binisor. in rest, eu sint in ultimele zile de stat acasa si am zis sa ma "rasfat" cu un smotru genereal. asa ca acum sint cam rutpa de spate, cred ca ma duc sa stau putin in pat ca nu mai pot.
Referitor la petrecere, am descoperit un loc de joaca interesant intrati pe kiddyland.ro sa va faceti o idee. mie mi s-a parut destul de mare si nu ar mai trebui sa ne agitam prea mult cu amenajare si chestii d-astea. eu incerc sa ajung simbata sa-l vad pe viu si va spun mai mult atunci.
asta era doar o optiune (pina acum nu era nici una si acum sint prea multe). intrati si dati-va cu parerea.
va pup

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mama mama ce ati mai scris si nici nu am lipsit atata.

Adelina , sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si voioasa!
Greyeras, sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea!

Nana, succes la pregatiri.

Gabitz, si pe mine ma ingrijoreaza temele, Alex e repezita rau, se plictiseste repede, nu are rabdare sa faca cap coada ceva. Nu stiu cum va fi cu scoala.

Erina, eu chiar primesc ceva asemanator de la gradi, ba chiar uneori si cuvintele noi de la lb engleza si versurile poeziilor sau cantecelor. Super interesant articolul positive guidance, este ceea ce ne dorim cu totii, si totusi e tare greu de aplicat, eu una nu imi dau seama practic cum pot face. Mai ales la atomica, acolo unde e mai dificil.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, Adelina

Ana sa sarbatoriti fffffoarte multi ani impreuna, fericiti

Luy, e ok, data si locatia......sigur o sa fiu prezenta, daca imi rezolv cu inspectia pana atunci te ajut cu placere la ce o fi nevoie.

greyeras, multumesc de info legat de babe expo, cred ca o sa merg direct sa-i iau ghetute si apoi mai vad daca mai bantui prea mult pe acolo.

Erina, sanatate Dariei, sper sa nu fie nimic grav

cine mai vine sambata la baby expo in afara de Luy, Erina(daca nu pleci da un semn), eu si probabil Aniast........sa nu va inghesuiti ca e aglomerat

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Gabriela, felicitari pt fetita si vestile bune de la eco!!!! Nici nu ma asteptam sa se schimbe si sa nu ai tot fetita. Ca doar ai promis lu' Piciu . Si tare fain e numele Emma Sofia

Ma bucur mult ca Sara e bine si ca e iar vesela. Si cu cate detalii ai venit in tolba de la gradi!!! Wow, ce organizati sunt... SUPER!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, la multi ani sotului, sa traiti si sa fiti fericiti si sanatosi amandoi, si la fel si puii vostri!

Luy, eu zic ok pentru propunere, sa vedem ce zice si cumatra. Daca te pot ajuta o voi face cu mare drag, doar ca nu imi puteam asuma eu responsabilitatea organizarii pentru ca din pacate nu imi mai ajunge timpul nici pentru propria familie, ce sa mai zic persoana, si nu am cea mai buna perioada la munca.

Anca, eu am fost la Kiddyland, chiar arata foarte bine, dar nu ma vad bine alergand dupa Andrei pe toate scarile de acolo. Parintii stau la etaj, asa ca e si mai complicat ca unul din 2 va sta mereu sa alerge dupa pici.

Valentina, imi pare rau de asa vesti, multa sanatate copiilor.

Greyeras, nici mie nu mi-a prea placut la baby expo, zici ca am facut sauna.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Gabriela, felicitari pt fetita si vestile bune de la eco!!!! Nici nu ma asteptam sa se schimbe si sa nu ai tot fetita. Ca doar ai promis lu' Piciu . Si tare fain e numele Emma Sofia

Ma bucur mult ca Sara e bine si ca e iar vesela. Si cu cate detalii ai venit in tolba de la gradi!!! Wow, ce organizati sunt... SUPER!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Multumesc, draga mea! Asa e, nu vrem sa dezamagim ursuletii elvetieni!
Dar spune-mi de tine, mai poti? esti bine?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +

Mergi la inceput