LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Alikav, mai dai o data link-ul la scoala de dans? Te rooog.
Eu am oarece dileme in inscrierea fetei la balet, in fine, va povestesc altadata ca azi nu sunt in dispozitie buna.
Luy, da-i un pupic Mariei de la noi. Ma bucur ca nu mai plange, dar ma intristeaza sa citesc de colt la copii asa mici. Trebuie sa vorbesti la gradi despre asta. Macar ai vostri stiu sa povesteasca, al meu care nici nu vorbeste nu stiu ce va spune. Poate din gesturi sa imi dau seama daca e ceva in neregula.
Gabriela, super idei cele de la gradinita voastra.
Apropos de bunici, si eu zic ca bunicii sunt o varianta buna de stat cu copilul, dar nu as inlocui de tot gradinita. Sigur ca se joaca cu ei, sigur ca in invata lucruri (mama e ca o profesoara, se pricepe mai bine ca mine), insa nu ii invata reguli - la noi cu bunicii se incalca si cele impuse de mine, nu ii invata sa imparta cu alti copii, nu ii invata sentimentul de apartenenta la un grup. Stiu ca s-a mai dezbatut pana acum, dar eu consider in continuare importante aceste lucruri, cel putin pentru cresterea si educarea copiilor mei.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
ce mandra sunt de semnatura mea

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
20 +
Roxana_G spune:
Ana, multi ani fericiti! Acum am citit de aniversare, sper sa petreceti frumos sa uiti de serviciu. Cacao cat cuprinde si la mine, dar deocamdata sunt shefless pana luni, si incerc sa imi revin. Si noi avem azi o sedinta cu parintii la gradi, sa se discute de cluburile extrascolare, dar cum eu am decis sa nu o duc la nici un astfel de club in cadrul gradinitei ci numai extra, o sa chiulesc. Plus ca e de la 4 si cum naiba sa plec asa devreme, chiar daca nu e seful sa ma vada. Cine stie cine si de ce are nevoie. Imi pastrez invoirea pentru sedintele pe grupe.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
adimercedes spune:
Luy, imi pare tare rau pt descoperirea cu gradi si pedeapsa. Si eu inclin sa cred ca Meme nu minte cu asa ceva... Sper sa gasesti o solutie si sa vb cu cine trebuie ca sa nu se mai repete.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Nana, inca o data sanatate fluturasului si va doresc sa fie un caz singular pe iarna asta!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, la multi ani sotului, sa ne zici cum l-ati sarbatorit. |
Norocul tau ca Duamna e ocupata cu pregatirile, ca te pica la materia asta!
Edit: Am uitat sa multumesc de urare!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 La Multi Ani si pt sotul Irinei! Sa-i traiasca La Multi Ani!Si sa se bucure si de o delfinasa! ![]() |
Multumesc!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, la multi ani sotului, sa traiti si sa fiti fericiti si sanatosi amandoi, si la fel si puii vostri! ![]() |
Multumesc!

Poze
adimercedes spune:
Slippers, La Multi ANi pt aniversarea (aniversarile
) casatoriei!!! Sa traiti sanatosi si fericiti 1000 de ani alaturi de veveritzii vostri dragi si scumpi!!!
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Hai ca am postat la capitolul trecut
, deh, am scuze ![]()
| citat din mesajul lui Erina Buna Yaia, Carpatina!! Yaia cum te mai simti? Eu am fost ieri la medic si am primit pentru raguseala si accesele de tuse doua medicamente homeopate. Sper sa se rezolve pentru ca asta incercasem si eu deja... in rest maninc prea mult mai ales fructesi carbs. Offf... Si acum mesaj pentru super mama si femeia Adimercedes . Multumesc draga mea penbtru aprecierile la adresa Dariei . Am citi cu emotie ca esti atit de aproape de a doua mare intilnire. Sunt convinsa ca te vei descurca de minune cu doi puiuti. Foarte buna ideea cu cadourile pentru perioada cit vei fi in spital. Sigur ii vor distrge atentia Lisei de la lipsa mamei. Zile usoare si nopti linistite. Imbratisari!!!------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 13+Fericirea este o optiune. Alege-o!!! |
Erina, off, multa sanatate si tie, si Dariei!!! Vine si la voi perioada virozelor, mai culege si ea de la gradi, deh, asta e sezonul. Sper sa nu trageti prea multe si sa aveti imunitatea puternica!
Multumesc mult pt aprecieri, dar eu ma simt cam varza, dezorganizata si cu multe de pregatit pt "marea intalnire". Unde mai pui ca imi cam sare tandara cam din orice si am asa o stare de nervi... Desi Lisa e cumintica (atat cat poate ea fi uneori
Noi am avut ieri www.flickr.com/photos/plasticbag/galleries/72157622310168099" target="_blank">furtuna de praf si am bantuit prin shopping centre. Insa Lisa si-a cam dat programul peste cap, ca nu mai e obisnuita sa adoarma in carut prin mall. Azi e mai bine, aerul e curat iar si a beneficiat de 1.5h la vazut trenuri si in parc. Nu mentionez ca am de curatat toata casa, ca toate sunt acoperite de o pelicula de praf portocaliu
.In alta ordine de idei, imi pare tare rau de grijile pe care ti le faci cu gradi. Acum la mine e destul de tarziu ca sa imi dau cu parerea pe problema asta - am sa revin probabil maine. Spun doar ca nu consider ca e normal ce se intampla. Si ca sunt alaturi de tine si sper sa gasesti o solutie care sa rezolve situatia, fara sa fie nevoie sa incepi sa cauti o alta gradi...
bolnavioarele."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009

Foarte buna ideea cu cadourile pentru perioada cit vei fi in spital. Sigur ii vor distrge atentia Lisei de la lipsa mamei. Zile usoare si nopti linistite. Imbratisari!!!