LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 6
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NanaMotoc
La fel a patzit si o prietena buna de-a mea aici. A gasit intr-o zi piciul, de-o seama cu ai nostri, la gradi julit pe nasuc si pe frunte. Ingrijitoarea a spus ca s-a ciocnit cu un alt copil si asa s-a julit. Intreband copilul, el sustine sus is tare ca nenea l-a lovit. Si vb aia, copilul vorbeste corect si bine, nu exista indoiala. Asadar pe cine sa creada ea? ![]() Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Cu siguranta trebuie sa-l creada pe copil. La varsta asta sunt sigura ca nu inventeaza asa ceva. Cu bataie si catre Luy

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu imi trimit sacosa, poate se lasa si cu un covrig, ca de beut, nu pot! Dar sa traiti fericiti impreuna si sa va bucurati unii de altii (ca acum sarbatoarea nu mai e doar a voastra, a parintilor)! Sa stii ca zilele care se anunta de cacao, pot fi la sfarsit de vanilie! Asa ca nu dispera! Sa ai o zi buna! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Daca la starile dumneavoastra de rau va coafeaza un tiramisu (de casa), punem si o fanta langa el. Chiar si un ceai de menta cu lamaie. Covrigi n-am prestat si nici Pringles
.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urari
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
valentina_22 spune:
Salutare mamici!
LA MULTI ANI, fericiti cu sanatate, fericire si mult noroc pentru sarbatoritii zilei de astazi,pitici si mamici si pentru cei care si-au serbat ziua de nastere zilele trecute! Va pupicesc pe toti de va albesc!
Noi nu stam prea bine. Zilele trecute educatoarea cea noua i-a scos afara pe copii doar in tricou si pantaloni scurti
pe motiv ca era placut afara. Rezultatul: Alex a racit, este pe tratament si acum este mai bine, insa Andrei a facut o laringita urata de tot cu tot tacamul,febra mare, tuse sparta si reguseala cat cuprinde. Nici eu nu stau prea bine,ma incearca si pe mine o gripa. Asa ca ne doftoricim si noi fiecare cum putem.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
slippers76 spune:
Papanash, nu suna deloc incurajator ce spui tu. Iti urez intoarcere linistita si fructuoasa la servici. La mine nu e chestie de situatie in general, ca inca nu-i foarte gri, ci, asa cum spunea si Roxana, de atmosfera si frecusuri din astea gratuite si total neproductive.
Cristina
, paturica e superba, ai migalit o gramada la ea. Pupam baiatul blondut si frumusel.
Gata pauza de masa. Ma intorc la cacaoa mea. Yaia, zau ca nu-i rost de vanilie 
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Yaia, La multi ani, sotului! Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi! La sedinta de ieri de la Andrei , inafara de bani , nu s-a discutat altceva… |
Numai alaturi de noi...sau...

Trist...pacat.Nu lasa sa te afecteze asta, e trist ca doar banii preocupa, ar trebui sa fie copii si educatia lor pe primul plan...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Daca la starile dumneavoastra de rau va coafeaza un tiramisu (de casa), punem si o fanta langa el. Chiar si un ceai de menta cu lamaie. Covrigi n-am prestat si nici Pringles .![]() |
Pentru tiramisu, sa curga atunci Fanta in valuri!
Multumesc!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Yaia, zau ca nu-i rost de vanilie ![]() |
Off...nenorocitii (aia rai de la birou)!
Poze
danuta36 spune:
La multi ani Aduta draguta!

Ana la mai multi ani fericiti alaturi de sot si cei dragi!
Papanash jobul e in domeniul vanzarilor...en gros.Ce sa zic?e de lucru,de nici cafeaua nu am timp sa o beau...cateodata
de intrat pe net nici nu se pune problema
Yaia la multi ani sotului!
Mad voi ce mai faceti?
greyeras spune:
Ajunsaram si noi acasa de la baby expo, sincer simteam ca nu mai ies odata de acolo, foarte aglomerat, si o tipa cica hai ca nu e asa aglomerat.
Per ansamblu cam aceleasi chestii ca si in primavara, nimic interesant, nimic deosebit.
Cecilia am vazut la firma care te interesa cizme la fel ca cele de anul trecut, stiu pt ca si noi am avut dar pe roz, au spus ca maine s-ar putea sa mai aduca si altceva, dar oricum era o mare zapaceala la standul lor. I-am luat si eu ghetute de acolo la 80 ron, vroiam si cizme dar asta e.
In rest i-am luat vreo 3 caiulite si 3 perechi de pantaloni, iar de la standul cu jucarii din lemn de unde i-am luat puzzle, acum i-am luat un tren tot cu piese din lemn, dar care are cuburi diverse culori si e tare incantata de el, 25 ron, ca de Thomas nu puteai frate sa te atingi ceva de genul de la 100 ron in sus.
Am mai stat un pic la ferma animalelor, au cateva animalute afara ingradite.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)

( 25 august 2007 )
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
. Facem 9 ani de casnicie (cu repetir