LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Eu nu cred ca varianta de stat cu bunicii acasa e totdeauna buna. Am vazut cazuri cand statul cu bunicii acasa a facut mai mult rau decat mersul la gradinita...ca unii sunt prea batrani pentru ingrijit un copil...deci cazurile trebuie analizate individual, gereralizarile nu sunt bune deloc. Sunt convinsa ca fiecare stie mai bine ce are acasa si ia decizia care e cea mai potrivita pentru familia respectiva.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Subscriu!

Sau altii regreta ce nu au permis copiilor si fac exceptii cu nepotii crezand ca in felul asta compenseaza.
Si spun asta din proprie experienta. Am vazut cu ochii mei cum mama, s-a purtat exemplar cu Andrei cat a stat cu el aici, fara sa se enerveze o secunda, desi ea este o fire mai colerica, si desi in copilaria mea ea era cea care ne mai scapa cate o palma la fund.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
O intreb pe Maria : 'cine sta la colt ?', ea zice 'Meme'.
Eu : 'cine a pus-o pe Meme la colt ?'
Ea : 'Coia' ( in traducere ' Cornelia' - adica ingrijitoarea )
Eu : ' de ce te-a pus la colt ?'
Ea : ' pange Meme dupa mica ' ( adica " plange Meme dupa mamica ' )

Am intrebat intr-o dimineata pe ingrijitoare daca a pus-o cineva la colt pe Maria ( nu am sugerat ca ar fi pus-o ea ) si a negat, a spus ca n-a pus-o nimeni, insa eu am ramas cu indoiala in suflet. Si ma roade de vreo 2 saptamani... Ceva e la mijloc, pt ca Maria nu stia ce-i ala colt, noi nu am pedepsit-o niciodata, e clar ca acolo a vazut, chiar de nu i s-a intamplat ei. O sa intreb la sedinta, cu siguranta !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

La fel a patzit si o prietena buna de-a mea aici.
A gasit intr-o zi piciul, de-o seama cu ai nostri, la gradi julit pe nasuc si pe frunte.
Ingrijitoarea a spus ca s-a ciocnit cu un alt copil si asa s-a julit.
Intreband copilul, el sustine sus is tare ca nenea l-a lovit. Si vb aia, copilul vorbeste corect si bine, nu exista indoiala.
Asadar pe cine sa creada ea?

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Duoamna C, va dau absenta da? Toate bune la voi? De ce tacerea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Azi dau si eu de baut . Facem 9 ani de casnicie (cu repetir, ca pe 9 septembrie am sarbatorit cununia civila si acum cununia religioasa).

De rest, tot de cacao se prefigureaza ziua + sedinta cu parintii.

Eu imi trimit sacosa, poate se lasa si cu un covrig, ca de beut, nu pot! Dar sa traiti fericiti impreuna si sa va bucurati unii de altii (ca acum sarbatoarea nu mai e doar a voastra, a parintilor)!

Sa stii ca zilele care se anunta de cacao, pot fi la sfarsit de vanilie! Asa ca nu dispera! Sa ai o zi buna!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Slippers, multi ani fericiti si plini de bucurii !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

daca va incurajeaza cu ceva, sa stiti ca si la mine la job vin vremuri de multa kko, eu totusi raman optimista si ma bazez pe intuitia mea care n-a dat gres pana acum, sper ca o sa fac o schimbare in bine. ieri am gasit colegii amarati, plictisiti, incerti.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Asa cum v-am promis... paturica e gata Sper sa va placa!

Paturica e foarte frumoasa, dar baietelul e si mai si! La ce se uita in poza in care are bluza albastra? Ca-s curioasa!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Eu nu cred ca varianta de stat cu bunicii acasa e totdeauna buna. Am vazut cazuri cand statul cu bunicii acasa a facut mai mult rau decat mersul la gradinita...ca unii sunt prea batrani pentru ingrijit un copil...deci cazurile trebuie analizate individual, gereralizarile nu sunt bune deloc. Sunt convinsa ca fiecare stie mai bine ce are acasa si ia decizia care e cea mai potrivita pentru familia respectiva.

Nici eu nu eram de acord cu bunicii, pana cand la 3-4 luni ale Olivie nu a trebuit sa ma intorc la servici. Datorita lui buni a noastra, copii mei vb a doua limba, un pic mai prost ca romana, dar la un nivel destul de ridicat. Stiu o gramada de locuri de joaca, de care eu habar nu am, se joaca cu ei non stop, eu nu am atata energie pe care o are ea. Bine, dupa spusele a multor persoane, suntem un caz aparte, si ca avem un mare noroc cu asa bunica.

Exact. Pentru Olivia, bunica a fost alegerea cea mai buna la momentul la care a trebuit sa luati decizia. La Alex, ati ales gradinita pentru ca atunci aia era solutia cea mai buna. Poate daca bunica nu era disponibila sau nu era buna la crescut copii, ai fi ales altceva si pentru Olivia.
Cum spuneam , generalizarile nu sunt bune. Nu exista o reteta universal valabila, fiecare caz e aparte. Sunt si bunici care nu se pricep, sau din dorinta de a face bine, fac mai mult rau. Asta nu inseamna ca toti bunicii sunt asa, dar nu cred ca e corect sa afirmi ca pe un adevar de necontestat ca e mai bine ca un copil sa sta cu bunicii decat sa mearga la gradinita. Nu in toate cazurile e valabil lucrul asta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mada, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Yaia, La multi ani, sotului! Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!

Ana , La multi ani fericiti ! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de minunile voastre!

Gabriela, felicitari pentru surioara Sarei!

Ema , refacere rapida lui Sebi.

Aandreea, sanatate multa tie si lui Andu.

Nana , sanatate fluturasului , poate reusiti sa fentati viroza.

Gabitz, felicitari pentru scolarel sa o tina tot asa si fara greseli!

Alina , ma bucur ca sedinta a fost cu rezultate placute.
Felicitari bunicei pentru preocuparea cu nepoteii!

La sedinta de ieri de la Andrei , inafara de bani , nu s-a discutat altceva… bani de uniforme, bani pentru reamanajarea clasei(cred sincer ca nu s-a facut nimic in vacanta asta pentru a primi clasa noi elevi…)-arata jalnic(am asa o dezamagire , Liceul de Arte- il asimilam cu ceva frumos…) , bani de instrumente, si pentru alte materiale de studiu si auxiliare….

Erina, ici. Sper ca Daria e bine si starea de ieri a fost o alarma falsa.

Vero , felicitari Biei !

Sabina , sa treaca cat mai repede reactiile vaccinului.
Foto interesante, multumim si felicitari si cat mai multe .

Luy, ce rau imi pare ca Me are asa experiente la gradi… Felicitari pentru grija fata de colega.

Papanash, sper sa-ti mentii optimismul si dup ace incepi efectiv.Succes sa fie totul asa cum iti doresti!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Duoamna C, va dau absenta da? Toate bune la voi? De ce tacerea asta?

Se pregateste sa intampine cum se cuvine sacosa mea duminica ce vine!

Poze

Mergi la inceput