LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mariana , multumesc mult pentru CD ! A fost o surpriza foarte placuta, azi noapte am stat si am revazut cu drag pozele ( ieri l-am primit ). Ce mult mi se pare ca a trecut de atunci !!! Si totusi, intr-un fel, parca nu atat de mult, pt ca asa mi-a placut, incat amintirile sunt inca vii in memorie si ma 'hranesc' cu ele pana la urmatoarea vacanta

Foarte dificila situatia in care te-ai aflat, asta este inca o dovada ca toti copiii sunt imprevizibili. Nici eu nu stiu cum as fi reactionat daca mi s-ar fi intamplat, care ar fi fost primul reflex

Pupam nazdravana Eliza si pe bebe Dania Dena ( in continuare in topul favoritilor ! - pe bebelusul acela din puzzel-ul pe care i l-ati dat voi iti dai seama cum il cheama, da ? - cel mai haios mi se pare ca puzzel-ul are o figurina cu un nene care taie lemne si Meme ii zice "taticu Fafanu" )
Si, bineinteles, pe mamica lor, prietena noastra draga !
Iar taticului calator ii trimitem calde salutari !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Eu am facut urarile pentru weekend de azi pentru ca noi plecam azi la o cabana si abia luni mai intru pe forum. Dar astept luni 3 sacose pline ochi cu bunatati diferite, din Insula de gheata, din Bejica si de acasa! Promit sa am la indemana 2l de Fanta, sa ma pot bucura de toate bunatatile!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Am luat eu si Fanta ieri!
Deci sa-nceapa distractia!!!!!! Sa curga Fanta in valuriiii!!!!!!!
Distractie placuta si sa aveti timp frumos! Stiit u la ce ma refer, cu clima tarilor nordice!
Un special pentru delfinasul dansator si inotaret, scump scump!
Trebuie sa fii tare mandra de el! Ai si de ce!

Mersi, Nana! Pai inainte sa vina propunerea, s-a verificat prognoza meteo, ca aici nu prea faci planuri fara sa verifici vremea inainte. oricum, deja e bruma dimineata, inca oscilez intre a lua cu mine geaca de iarna si a lua cea pe toamna plus pulovere.
Mandra sunt de el tot timpul, mai putin cand sunt la baie cu acea treaba urata, ca atunci nu pot sa fiu nimic!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cuscra mea draga, ma gandeam eu ca esti ingropata in munca de nu mai dai niciun semn. Cat priveste kg, e bine, nu? 5 kg la mai bine de jumatatea sarcinii, eu zic ca e superok, lasa ca te-am vazut eu ce supla esti!
Imi pare rau ca ati ajuns si voi la antibiotic, si noi, din pacate! Tare dor mi-e de ursuletul MIchael.
Ce face bbelica? Tot baiat? V_ati gandit la un nume? Sa stiu, sa ma pregatesc din timp

Succes si sanatate lui Radu si sint convinsa ca va iesi tot o camera frumoasa, asa cum numai voi stiti!
Te pup si te imbratisez cu tot dragul!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +

Mergi la inceput

Sanatate multa si putere intregii familii de Ursi-Matrozi de Cashcavalia!
Spor la pictat!

PS Si Berbantu din dotare vine intr-o zi cu propunere de la al sau sef sa mearga 3 sau 6 luni in China. Le-am spus amandurora sa se caute la medic!

Poze

Mergi la inceput

Va las, merg sa fac ultimele cumparaturi, salata orientala si bagaje!

Sa fiti cuminti!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maria Diana de mami Tzuc
Maria de mami Tomasa
Eduard Stefan de mami Bumbita
Miruna Ioana de mami Andreea1002
Robert de mami Laurici_27

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian
pana acum Stefan n-a servit antibiotic deloc de un an si ceva de cand e la gradi.

Adica de la ce varsta se duce Stefan la gradi?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![/size=1]

De pe 1 sept 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:

Citat:

Citat:
pana acum Stefan n-a servit antibiotic deloc de un an si ceva de cand e la gradi.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Adica de la ce varsta se duce Stefan la gradi?

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![/size=1]

De pe 1 sept 2008.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Vaiiiiii!!!!!!
Manca-l-ar mama pe el de gradinarel cu vechime!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Chiar ce vechime mare are Stefan la gradi! Si fara boli grave! Asta da realizare! Bravo, Simona! Bravo, Stefan!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

La multi ani Adelina .Petrecere frumoasa draga mea!
Gata Greyeras mi-a cazut fisa de ce te duceai tu maine la targ si nu azi

Ana , la multi multi multi si fericiti ani impreuna

Yaia m-ai omorat ! da' mi-s bataioasa si sa stii ca ma bat cu 1000de chinezi (mai multi vreau ajutor) daca e ! Acum asa simt eu , sa fie fetita daca asta vrei mai mult. Apropos de calendarul asta cu chinezi- am adunat exemple concrete cu ovulatia urmarita si tot gresit indicat a fost. Acu' eu nu sunt printre exemple....da' chinezii astia stiau cand am eu mediu alcalin?

Erina , Mandarinutza

gata zic de targ!
am fost cam vreo 4ore,din care 3 au fost petrecute la locuri de joaca plus pescuit pesti din acvariu! ma rog...
Cecilia ,incep cu preturi ghetele pana la mas 25 sunt 80ron , cizmele ca cele ale baietilor sunt 80 ron ,apoi totul creste cu 5ron.
Ghetutele aveau oferta variata - mi-au placut cu siret mai mult decat cu arici . Au si ghetute cu talpa ca a cizmelor , insa mie una nu prea mi-a placut varianta de piele aleasa. Este clar spalt (pielea se sectioneaza in doua pe orizontala si partea dinspre carne se numeste spalt . Splaltul este tot piele dar partea buna a pielii este cea care da de exterior) .Dar pana la urma zic ca un ochi merita sa arunci !
Acum cizme: i-am luat cizme ca cele de anul trecut dar cafea cu lapte . Aveau si varianta albastru-bleumarin si negru dar cu fermoar pe lateral. Pentru fetite aveau rozul de anul trecut si alte cizmute dar n-am apucat sa ma uit bine, insa mi-au ramas ochii la niste bocancei roz bonbon ca cei pe care-i gaseam noi odinioara !
Altceva , cred ca stiti -omor !!!Sincer aveai de unde alege dar am impresia ca au luat-o razna cu preturile. Caciulile ajung si la 60ron .Mi-a placut un set de iarna salopeta -geaca la cocodrillo 170ron.
nu stiu ce sa mai zic ca am cam vazut in viteza si doar atunci cand ma opream sa cumpar .
Cumparaturi Sebastian: cizme , sosete flausate (4ron/buc) , caciula mai groasa .
Erina , andy kids este in acelasi loc ca anul trecut!
Hokide este la parter la f26parca , nu-ti mai da la intrare cartea firmelor , ai pentru asta panoul expus in holul de la intrare.
biletul :8ron
baietii si-au pastrat obiceiul de anul trecut sa care carucioare!

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Multumesc mult

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput