LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 16
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Si eu contez pe ea! Desi o sa iasa scantei cu numele. Sper ca se va rezolva ca si la Tudor, adica sa iasa numele propus de tati, dar ales de mine! Pai poate trag o invartita sau cum s-o numi...daca nu s-o supara Matrozul...cand s-or intalni pe la Cluj... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Yaia, Tudor are cetatenie finlandeza? Cum sunt legile la voi referitoare la nume?
Pe mine m-au tampit cand am fost sa-l declaram pe Andrei.
Eu vroiam doar Andrei, ptr ca deja renuntasem la Razvan (si s-a dovedit ca nu e fluturasul nazdravan asa cum credea mami
Dar in zadar.Asa ca ne-am apucat sa cautam prenume, desi numai la asta nu ne statea gandul, cu Andrei la terapie intensiva. Singurul care ne-a placut a fost Stefan, adica Stefán ( un fel de Stefaun) la ei.
Cel mai tare m-am enervat ca in planurile mele, urma si bb2 care musai trebuia sa fie fetita si sa o cheme Stefania!

Acum mare ceata nene.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Relaxare placuta, Irina la cabana! Ce frumos! Invartita, ne-invartita va asteptam cu mare drag la Cluj! ![]() |
Mersi. Cand om trece, ca nu prea ne mai trage nimic acolo. Mai sunt ceva prieteni de-ai sotului in Cluj si Baia Mare, dar ajungem greu acum, ca e distanta mare cu masina si drumuri proaste. Si Rodicai i-am promis intalnire de mai dam prin partea aceea a tarii...poate la intalnirea de 15 ani de la liceu...pe aia de 10 nu au facut-o.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui Yaia Eu am facut urarile pentru weekend de azi pentru ca noi plecam azi la o cabana si abia luni mai intru pe forum. Dar astept luni 3 sacose pline ochi cu bunatati diferite, din Insula de gheata, din Bejica si de acasa! Promit sa am la indemana 2l de Fanta, sa ma pot bucura de toate bunatatile! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Am luat eu si Fanta ieri!
Deci sa-nceapa distractia!!!!!! Sa curga Fanta in valuriiii!!!!!!!
Distractie placuta si sa aveti timp frumos! Stiit u la ce ma refer, cu clima tarilor nordice!
Un
special pentru delfinasul dansator si inotaret, scump scump!Trebuie sa fii tare mandra de el! Ai si de ce!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Yaia, sa va fie de bine iesirea la cabana, sa te intorci cu fortele proaspete si fara greturi! |
Mersi, dar ultima nu prea cred. Tocmai ce am vomat pentru prima data in sarcina asta la toaleta de la birou...am mancat 2 mere acum vreo ora si jumatate. cred ca o sa renunt de tot la mere, e a doua oara consecutiv cand mi se intampla...he+he, noi sa fim sanatosi, greturile trec ele..sau nu!
Poze
Happiness_4_us spune:
Si ca sa va binedispun:
Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune:
- Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie.
Patroana:
- ...dar de banii astia iti dau cea mai tare femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri.
Soferul:
- Auzi, n-am chef de sex, mi-e dor de casa.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
luy spune:
La multi ani, frumoasa Maria de tomasa ! 
La multi ani, Maria Diana de tzuc ! 
La multi ani, Miruna de andreea1002 ! 
La multi ani, Eduard Stefan de bumbita ! 
La multi ani, Robert de laurici_27 ! 
Sa va fie viata plina de fericire, zambete, iubire, succes si bucuria de a descoperi mereu ceva nou si interesant !
Multi pupici dulci pentru Maria de tomasa !!!
Luy, fericita mamica de
[b]Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Piciulika spune:
Dragele mele
traim, crestem si ne rotunjim.
Ne e dor de voi - ne gandim la cate & cati sarbatoriti am ratat si ne ia cu ruisineee...! (Inclusiv pe Sim n-am felicitat-o - si ea are zi de nastere cu fratele meu. Sunt o catastrofa.) Dar e efectiv peste puterile mele sa tin ritmul cu totul.
Sper ca tuturor le merge ok, mai ales gravidutelor si proaspetelor mamici! Va imbratisez pe toate.
La mine munca pana pic, Radu e cand pe unde, Michael doarme extrem de prost - ca de mancat chiar nu mai comentez nimic. 
A fost si bolnav, pana la urma dupa 2 sapt de tuse am intrat pe antibiotic (din fericire raspunde bine), mai avem 5 zile de luat. I-au iesit fara tam-tam maselele din spate sus - dar poate de aici somnul prost/nelinistea si iriatea asta?
Trec zile ca nebunele si abia apuc sa fac minimul necesar prin casa.
Si cu organizarea zilei lui Michael e imbarligata treaba, ca initial Radu trebuia sa fie tot octombrie in China. Acuma, ca azi se opereaza de menisc, nu mai merge. Deci totusi facem ziua... tarziu si cu inviatiile... Apoi trebuie sa-l si mut ("festiv" / de ziua lui) in alta camera "de baiat mare" ca sa ramana a lui lui bebe - si sa treaca neobservata expulzia, sa nu sufere. Pictez ceva din "Betisorul fermecat", am ceva idei - dar nu am vreme sa implementez! Sper sa iasa o camera draguta pana la urma. Cu ajutorul unei minuni.
Cam asta e la noi.
Sa stiti ca nu v-am uitat, doar sunt in cu totul alta dimensiune. (..si am si alta dimensiune! O burta maare si vreo 5 kile in plus.)
pe toate si pe puiuti
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Happiness_4_us spune:
Piciulik scump si drag!
Imi era dor de tine! Te simt ca esti cu moralul nu tocmai bine si mi-e dor de Piciulik cea entuziasmata si vorbareata ca la prima sarcina.![]()
Cu voia lui Dumnezeu toate vor fi bine si se vor aranja in acelasi fel.
Sanatate multa lui Radu si bafta si mai multa astazi cu operatie! Sper din suflet ca totul sa decurga bine si sa fie ok si cu recuperarea dupa. SIgur asa va fi.
Spor la pictat camera de Michael. Sunt la fel de sigura ca va iesi minunata asa cum a iesit prima si pe care ai pictat-o cu multa multa dragoste. Parca a fost ieri.
Tie sarcina usoara in continuare si multa odihna, atunci cand se poate.
Sanatate multa ursuletului, sa se insanatoseasca, cat mai repede puiul mic!
Va
tare tare!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
alinkav spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Yaia
Mie la Tudor nu-mi dadea pentru ca eu calculam gresit. Eu in ianuarie 2007, cand am ramas insarcinata cu Tudor, aveam 28, abia in mai 2007 am facut 29. Esti sigura ca aveai 25 in decembrie 2006? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |

Pret de cateva secunde, nu eram sigura daca m-am nascut in 81!Daca as fi ramas in ianuarie, ar merge, dar asa a fost in decembrie...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Yaia, Tudor are cetatenie finlandeza? Cum sunt legile la voi referitoare la nume? Pe mine m-au tampit cand am fost sa-l declaram pe Andrei. Eu vroiam doar Andrei, ptr ca deja renuntasem la Razvan (si s-a dovedit ca nu e fluturasul nazdravan asa cum credea mami Dar in zadar.Asa ca ne-am apucat sa cautam prenume, desi numai la asta nu ne statea gandul, cu Andrei la terapie intensiva. Singurul care ne-a placut a fost Stefan, adica Stefán ( un fel de Stefaun) la ei. Cel mai tare m-am enervat ca in planurile mele, urma si bb2 care musai trebuia sa fie fetita si sa o cheme Stefania! ![]() ![]() Acum mare ceata nene. |
Nu, Tudor nu are cetatenie finlandeza, doar romana. El ar putea obtine automat cetatenia finlandeza, daca sta 7 ani, parca, aici. Dar eu nu-i vad rostul, ca suntem acum cetateni europeni cu totii. Singurul avantaj ar fi ca ar obtine pasaport finlandez si ar fi mai putina bataie de cap cu hartogaria in Ro, dar noi nu stim daca ramanem aici sau cat ramanem aici, asa ca de ce sa ma complic? Ar putea avea ambele cetatenii, inainte nu era posibil, acum au lasat-o si finlandezii moarta si poti avea, dar nu ne intereseaza, deocamdata, mai ales ca daca ar fi doar cetatean finlandez, ar trebui sa faca armata aici, iar eu nu vreu sa faca armata decat daca el alege aceasta cariera, nu vreau sa-i fure nimeni unul dintre cei mai frumosi ani ai vietii pentru a invatat ca pe lume sunt si idioti cu putina putere carora le place sa dea ordine.
cu numele, noi nu am avut ncio problema. am inteles de la colegi ca aici nu accepta sa dai nume ciudate copiilor, ca ar fi impotiva legii (cum isi numesc acum celebritatile copii, gen Apple sau mai stiu eu ce) sau daca ar suna ciudat sau amuzant in finlandeza (ex. Anca e funny pentru ei, ca Anka inseamna ratza). Noi l-am declarat la notariatul orasului, a primit numar social, dar nimeni nu ne-a zis nimic de nume, ca nu am avea voie. E drept ca Tudor mai e si Cristian si aici sunt destui suedezi Christian, deci le e ok.
Sfetania la noi nu e o varianta, am deja o nepoata Stefania...
Eu zic tu sa faci fetita, ca rezolvam noi cumva cu numele.
Poze