LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Yaia, multumesc mult de tot de urare, sa aveti un weekend placut. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI sarbatotitilor zilei,mult noroc si fericire in viata!
Nu mai pot tine pasul cu voi, am prea multe pe cap si in ultimile 3 zile am fost mereu pe fuga, dar tin sa o felicit pe Gabriela pentru bebelusa si sa-i urez numai sanatate micii printese bolnavioare, daca am retinut bine. Am citit in diagonala si nu am retinut nimic, dar am observat ca se ingrosa randul puiutilor bolnaviori. Lor muuuulta sananate si refacere rapida. Si viitoarelor mamici, numai bine,sanatate si o sarcina cat mai usoara!
Noi suntem rau de tot. Astazi dimineata sa tot fi fost vreo 6, Andrei s-a trezit in urlete, rosu la fata ... nu mai putea respira deloc. M-am speriat groaznic. Incerca sa respire si nu scotea decat o haraiala combinata cu tusea aia sparta care il chinuie de 2 zile. Am plecat imediat la spital aici mi-au spus ca laringita s-a complicat si acum are laringotraheobronsita. Astazi nu mi-a mai facut febra. De la spital nu ne-au lasat sa plecam fara o injectie cu dexa facuta la urgenta si o sedinta de aerosoli cu adrenalina. Acasa facem 3 sed/zi cu adrenalina si 2 sed/zi cu flixotide, plus antibioticul. Sa vedem cum reactioneaza. Acum a reusit sa adoarma mititelul si printre picaturi mi-am zis sa iau o pauza de forum. Va pupic pe toate cu drag , pitici si mamici si aveti mare grija de voi, cica umbla un virus super urat in aceasta perioada.
A.., sa nu uit la multi ani si numai realizari pentru sotul Irinei, parca si Ema(ceamica)avea ceva de sarbatorit(Sanatate si numai bucurii si in familia voatra). Daca am incurcat borcanele, nu dati cu rosii ,neuronii mei sunt anesteziati de oboseala!
O zi cat mai minunata in continuare si un week-end linistit!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Piciulika,
tare, o sa gasiti voi o varianta de sarbatorire, si sigur va fi minunat. Multa sanatate lui Michael si lui Radu!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Valentina, imi pare tare rau, multa multa sanatate puilor si in special lui Andrei! Aerosolii o sa va faca bine. Si Alex a facut tot asa micuta laringite si numai cu dexa am salvat o de la sufocare. Aerosolii au fost minunati la ea. Oricum dupa 3 ani nu prea se mai fac genul asta de laringite, pana atunci insa noi am tot tras o cu ea.
sa auzim numai de bine!
Rox , mamica
cecilia L spune:
Valentina, sanatate multa puiutilor si tie
.
La multi ani, sarbatoritilor zilei
Luy, mai mergi maine la baby expo? ....sincer eu nu prea stiu daca o sa vin, am fff multa treaba si am inteles ca au in Unirii magazin, desi nu stiu exact unde, o sa-i gasesc......Andreea nu mi-a dat nici un semn daca vine asa ca ramane pe alta data. am tot vrutn sa-ti spun, nu cred ca pedeapsa cu coltul si ce spune Me este o intamplare, Cristi imi povesteste ce face cu tanti, de multe ori nu inteleg tot ce vrea sa-mi spuna si o intreb pe tanti daca au fost nu stiu unde sau cine este X....ea confirma tot ce spune, pana acum nu am descoperit sa infloreasca ceva Cristi sau sa minta......asa ca, eu as intreba la gradi....
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
Celia spune:
Sim, felicitari lui Fafan si petrecere frumoasa.
Mari , vine tati si se mai ocupa el de dulceata.
Alinkav, sanatate lui Alex.
Erina, ma bucur ca Daria e ,mai bine. Drum bun catre PN , daca va hotarati.
Yaia, felicitari delfinasului curajos.
Sa va relaxati cat mai mult la cabana.
Piciulika, sanatate multa ursuletului. Sanatate si refacere rapida dupa operatie sotului.
Spor la amenajat camerele lui Micha si a lui bebe , sa iasa asa cum iti doresti.
Ma bucur ca tati e langa voi la petrecerea papanasului.
Valentina, sanatate multa papanasului.
Rox, Nana, Carpatina, spor la pregatiri , sa va iasa totul asa cum va doriti.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia [quote]citat din mesajul lui ceamica Yaia m-ai omorat . Apropos de calendarul asta cu chinezi- am adunat exemple concrete cu ovulatia urmarita si tot gresit indicat a fost. Acu' eu nu sunt printre exemple....da' chinezii astia stiau cand am eu mediu alcalin? |
Eu nu stiu de care calendar chinezesc spui tu, eu vorbesc de asta. Asta nu cere nicio ovulatie, doar varsta mamei la data conceptiei si luna conceptiei copilului. La Tudor a iesit corect.
Yaia , de el spun si eu . Data conceptiei inseamna cand s-a prins nu? deci ori imediat la ovulatie ori in urmatoarele zile. Si daca a fost imediat la ovulatie primii care ies sunt lenesii(Y) care nu traiesc decat 24h si care daca gasesc mediu acid mor , iar daca au mediu alcalin atunci exista mari sanse sa gaseasca drumul si sa rezulte baietel. In celelalte cazuri e fetita.
Cred ca-i de vis Dansatorul tau ! am vazut zilele trecute la tv un bb care dansa pe melodia lui beyonce (stai ca-mi scapa acum numele )si-mi era atat de drag , daramite sa ai unul acasa

La multi ani sotului tau !
Piciulika
Alinkv sanatate lui Alex
Valentina
sa-i treaca lui Andrei mai repede. Alexandra cum mai e?Cecilia n-ai de ce ! daca mai vrei o varianta de hokide am vazut azi si la mag de la cultural modele dragute , ei au si de la melania si bebetom plus cele no name din care eu am luat sandale vara trecuta .
daca nu stii unde-i magazinul iti explic eu .doar daca vrei
Gabriela
tusea asta-i ingrozitoare !Erina
ma bucur ca la tine a trecut ! Uram spor in toate mamicilor prinse cu pregatirile pentru petreceri si distractie placuta ! mi-am urat si mie
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Ramonaiani da-mi si rezolvarea problemei?! Eu luam caruciorul de pe sine! |
Wrong answer! Caruciorul nu pleca nicaieri, da' pe eliza n-o mai prindeam
. Facut 2 pasi de urias si prins copila de mana, tarat pana la carucior si apoi plecat asa, shontac, shontac spre trotuar. Norocul meu ca aici lumea e rabdatoareeee (nu ca-n RO!) si ne-au lasat sa trecem.Luy cu placere
.Vali numai cu probleme. Of, saracutza.
multi si sa se inzdraveneasca Andrei.Yaia i-am filmat pe pelicula, dureaza pana le descarc, le convertesc etc. (De, ap foto l-a luat tati la el. Tocmai mi-a dat peste nas ca a vizitat si San Francisco. Si i-am raspuns ca sambata ma duc singura in oras, ca-mi trebuiesc tzoale noi
Azi Eliza se juca la groapa de nisip (la noi in curte, nisip proaspat cumparat de la Praktiker).
-Ce faci acolo, tort?
-Daa! Si o vad ca ia lopatzica si duce la gura. Pana sa zic eu NU, deja gustase din el
. - Si, e bun? O intreb cu o mutra acra.
- Lecker! Lecker! (gustos, gustos) imi raspunde zambind cu gura pana la urechi.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Va pupam pe toate si pe toti!!!!
Alinakav la ce dr mergi pt hemangiom M ar interea si pe mine pt Cris. Merci frumos.