LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (335)
Raspunsuri - Pagina 19
aandreea27 spune:
salutare si de la noi.
maria diana de mami tzuc
maria de mami tomasa
eduard stefan de mami bumbita
miruna ioana de mami andreea 1002
robert de mami laurici_ 27
noi suntem mai bine,andu,ca mami e tot trocnata.azi a trebuit sa merg la job,mi s-a paru ziua asta de 48 de ore,ce bine ca s-a terminat saptamana
.bbe e si el cam nervos,l-a apucat iar rasfatul,cand nu e mamaie e mai cuminte,cum vine ea,il abuca tamblaua.
alina sanatate lui alex,a inceput sezonul gripelor.virozelor,asa ca o sa ne tot uram sanataturi unele altora
.
lui alex si micutei olivia.
erina of cate griji,si andrei a fost vreo cateva zile pe nana fara lactoza.il mai tin pana maine,apoi il trec pe laptele lui.apropo de cresa,imi e groaza cand o s amearga iar,iar incepe cu plansul,doar ce se mai obisnuise.
valentina cred ca v-ati speriat rau de tot.sanatate multa si multi
.
simona felicitari ptr anul de cresa chiar ca este ceva deosebit.
ma duc sa hranesc copilul cel mare,saptamana asta am cam uitat de el si trebuie rasfatat din cand in cand
.
ceamica spune:
de bebele acesta ziceam
http://videonews.ro/action/viewvideo/25033/Beyonce-inspiratie-pentrubebelusi/
Ramonaiani eu nu-s pregatita de 2 si nici mintea mea!
Bine ca ai prins-o , cand ai scris ca a zbughit-o in scenariul meu o vedeam deja traversata
.
cecilia L spune:
m-ati omorat cu calendarul vostru chibnezesc......pai daca vreau fata tb sa astept ianuarie...cam tarziu, pana atunci se inchide pravalia![]()
![]()
Ema, mie cultural imi spune Berceni, gresesc? Daca nu gasesc te intreb,multumesc.... tocmai imi aratase o prietena niste ghete super, dar nu stiu daca avreau si nr 25-26..,nu stiu exact, difera de firma, tb sa merg cu Cristi sa probam
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
betty78 spune:
Dragelor, am intrat sa va salut.
Vreau sa felicit noile mamici, sa le urez recuperare rapidasi sa le doresc scumpilor puisori multa multa sanatate, o viata frumoasa si cat mai multe bucurii.
Eu in ultima vreme, am alergat cu Mario pe la doctori sa vedem de unde are petele alea...in rest multa si f multa munca. Cred ca o sa ma mai dusc la birou inca 2 saptamani, dupa care ma retrag. Pot sa ma laud ca kg adaugate care nu au sarit de 9 pana acum, ceea ce este o mare realizare.
Aseara Mario mi-a facut o bronsiolita, respira f des si suiera la greu, asa ca am chemat salvarea iar acum tati e cu el la Medlife internat, iar eu ma dreg cu zeama de orez dupa o criza de stomac de toata frumusetea. Imi este dor de puiul meu de nu mai pot, dar imi este frica sa plec de acasa.

Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L m-ati omorat cu calendarul vostru chibnezesc......pai daca vreau fata tb sa astept ianuarie...cam tarziu, pana atunci se inchide pravalia Ema, mie cultural imi spune Berceni, gresesc? Daca nu gasesc te intreb,multumesc.... tocmai imi aratase o prietena niste ghete super, dar nu stiu daca avreau si nr 25-26..,nu stiu exact, difera de firma, tb sa merg cu Cristi sa probam Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)asa crestem noi |
La mine nu s-a legat deloc la Mario, adica aveam 28 de ani, iar ovulatia am avut-o pe 12 dec....deci trebuia sa fie o motata
Betty78
34+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
salutare.
noi am fost in grup de 3 la medlife azi, cu aceleasi simptome. Bineinteles avem 3 diagnostice diferite si retete diferite
.deocamdata nimeni nu-i pe antibiotic.
mie si lu tati ne-a bagat ( pt 10 minute) niste fitile in nas, lungi cam de-un deget de om mere, cica sa ne desfunde nasul.Se minuna dupa aia, ca cica "vedeti, v-am zis eu ce bine o sa va simtiti ? "Ma rog, sigur n-o sa mai repet vreodata operatiunea.
Urechea cica ma doare de la coloana cervicala , n-are a face cu virusul asta pe care-l impartim in familie.
Adi e bine, vioi, n-are treaba, noi-adica maturii- suntem mai fleoscaiti, dureri si usturimi in gat, acum si in nas
, cap, etc. Maine dimi plecam la munte sa ne incarcam bateriile.
Pentru toti copilasii sarbatoriti azi-maine si duminica, multi
de la distanta, multi ani voiosi si plini de iubire !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
aandreea27 spune:
papanash a ajuns si la voi gripa.nasoala perioada.voi sunteti cei mai tari.impartiti toata familia o gripa![]()
.la noi,tati a ramas pe dinafara.de fapt,de cand ne cunoastem,de 9 ani a racit o singura data.cred ca bebe m-a mostenit pe mine.din nefericire.
betty imi pare foarte rau ptr mario,dar avantajul lor este ca le trece repede.si nu lasa sechele.nici eu nu am luat mult in sarcina,in ziua in care m-am internat aveam cu 12 mai mult decat la inceput.esti foarte aproape de marele moment,cred ca esti foarte emotionata.
de ceva timp tot familionul ma bate la ap u al doilea copil.ca andu are deja aproape 2 ani,ca sa nu fie mare diferenta,etc.eu insa nu vreau un al doilea copil.nu sunt pregatita,eu mereu m-am vazut mama unui singur copil.inca din adolescenta de cate ori venea vorba,eu ziceam ca vreau un baietel,cu ochiii mari negri si pielea alba![]()
.dumnezeu m-a ajutat si mi l-a dat,altul chiar nu mai vreau.toata lumea imi zice ca sunt egoista,dar deocamdata nu se pune problema.pana si lemnete ma intreba acum cateva zile cand ne vedem pe masa de nascare.chiar sunt asa ciudata ca nu vreau un al doilea copil?eu cred ca e vorba de optiune.
mari acum vreo cateva zile,mamaie nu a fost atenta,a lasat cutia cu zahar pe raftul din mijloc,asa ca andu l-a luat,l-a varsat si apoi manca de pe jos.l-am intrebat tot asa:e bun?nuuuuuuuuu,da manca mereu.
.pozne de copilasi mici si dulci.
ma duc la nani ca maine avem dubla consultatie la medlife unirea,mama si fiu.
noapte buna tuturor.
cecilia L spune:
Betty, sanatate multa lui Mario si tie bineinteles...mai ai un pic, a trecut asa repede, da ai luat super bine in greutate,dar banuiesc ca asta conta mai putin. Desi mai ai pana atunci eu iti urez din timp nastere usoara si bb sanatos.
Papanash, sanatate multa, crezi ca e prudent sa plecati la munte virusati fiind????
Luy, iti trimit un Pm.
Cristi m-a speriat in seara asta, am fost in vizita la niste prieteni si a cerut papa, a mancat de nu se mai oprea, sper sa fie inceputul si sa ne revina pofta de mancare cat mai curand......mie imi pare ca a slabit mult
Noapte buna si un sfarsit de saptamana cat mai placut.
Cecilia si
Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)
asa crestem noi
Roxali spune:
Off, mari probleme cu soacra, dar si mai rau ca am ramas fara net o perioada![]()
La noi sant toate bune si frumoase...la gradinita nu mergem ca e buni , dar juniorul a inceput scoala , deci avem si lectii...
Tuturor bolnaviorulor numai bine 
incerc sa recuperez si sa pun pozici
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Sa cresteti mari si frumusei:
Maria-Diana, Eduard-Stefan, Maria(tomasa),Miruna si Robert
Mada felicitari si sarcina usoara.
Yaia multi ani fericiti sotului
Ana Multi ani fericiti in continuare
Luy si aici se folosesc tot felul de pedepse, de, trebuie sa se faca si dansele respectate
Nana numai bine fluturasului
Erina cand se imbolnavea baietoiul , eu eram si mai si
...la a 2 a m-am mai calit chipurile(inca nu s-a dus la gradi)
Sabina tare mi-am mai clatit ochii
Alina ma pot lauda si eu cu o buni super si plina de energie
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze