Pepenasi de iulie- august 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 21
turturica spune:
Fetelor, si eu sint in lupta cu kg, dar ce vreau e sa mi se intinda altfel pielea, d-aia trag din greu la sala. Saptamina asta am fost luni, marti, joi si vineri la sala, am renuntat la dulciuri, sper ca pe luni sa vad ceva rezultate. Mie mi-e teama de pastile, de-aia nu iau nici anticonceptionale.
vicky, ca m-ai intrebat, nu, n-avem vecini la care sa putem sa o lasam pe Mara, adica avem vecini, dar nu vecini bebisiteri. Asta e, cred ca neamul asta german e mai altfel decit neamul latin.
Fetele cu slabitul, ce-ar fi sa facem o lista cu kg si evolutia lor?
[b]mai3[b], bine ai revenit, te asteptam cu vesti bune.
ma duc la culcare, noapte buna tuturor
Mami de Mara (19.08.2008)
Tecky spune:
katalyna ai PM.
turturica buna ideea cu o lista a fetelor care vor sa slabeasca.
Fug la nani,de maine incep si eu oficial cura de slabire,sa-mi tineti pumnii...![]()
Noapte buna
Caprioara spune:
Helau,
Bafta la slabit, fetele !
Anka, distractie placuta la dezmotat!
Boti, fain blogul
! O sa citesc despre needy child, numai sa ma lase cupila asta, ca si acu ma lupt cu ea sa scriu.
Trimit ca pierd mesajul.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
vias spune:
buna dimineata ![]()

ce sa fac? ca-s tot matinala ![]()
Kimmy sanatate multa Timeei 
Sibylle Doamne Ajuta sa pot semna contractul pe perioada nedeterminata cu Flavius... cum spuneam, eu asta imi doresc, nu am sperie pe mine nopti nedormite, oboseala, urlatori... eu abia le astept 

Anka distractie placuta dragalasa la dez-motat!
Un we placut tuturor!![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
moni_or spune:
Salutari!
MAITREYI, eu ti-am remarcat lipsa, sa stii, insa tineam minte ca ai spus ca n-o sa prea dai pe aici pana termini sesiunea. Cat despre vestea pe care nu ne-o dai decat luni, tin pumnii, sa dea Dumnezeu sa fie vestea frumoasa frumoasa pe care o banuim toate
Si felicitari pentru intrarea in anul 6!
DIA, eu am incercat mai demult chestia cu pusul unei bluze cu mirosul meu in pat la Luca si nu a avut absolut niciun efect... Multa sanatate, lasa ca nu esti baba, acum toamna e sezonul racelilor din pacate...
CAMY, asa mult imi place sa te citesc optimista, va zbura timpul asta si acusica vine marea intalnire... Ce cumparaturi faci sambata viitoare? Patut i-ai luat lui Flavius? Si scoica de masina? Sau cum il aduceti din Tg. Mures?
BOTI, abia astept sa ma uit pe blogul tau, sper sa mai am timp dupa ce scriu mesajul asta.
ANKA,arata demential salata aia a ta etajata!
SIBYLLE, multumesc pentru felicitari, iarta-ma ca nu am avut timp sa-ti raspund si pe mess...
Imi pare rau ca sotul tau nu te sustine la intarcatul Annei, tin pumnii sa iasa bine pana la urma
IRISS,eu nu stiu de pastile sa se poata amana ciclul. Stiu asa: daca esti pe anticonceptionale, cand ai terminat un pachet il incepi din ziua urmatoare pe cel nou (nu mai lasi 7 zile pauza) si atunci sari peste ciclu cu totul in luna respectiva. Sau, daca vrei sa-ti vina mai repede cu cateva zile, nu mai iei ultimele 2-3-4 pastile, in functie de cu cat mai repede vrei sa-ti vina. Insa sa-ti vina mai tarziu, dar sa nu lipseasca deloc, nu stiu nicio metoda.
Mult succes celor care vor sa slabeasca! Si atentie la pastile, eu zic ca la primul simptom negativ sa va opriti, sunt periculoase si totusi, aveti copilasi de crescut...
Weekend placut tuturor!
LE: BOTI, am citit acum noile postari de pe blogul tau si...
nu am cuvinte... Esti o mama extraordinara, THE mom, un om atat de frumos ca tare te-as strange in brate daca ai fi mai aproape... Cu o mama ca tine, cu sau fara tata, Nancy va ajunge departe, probabil si profesional, insa, ceea ce e mult mai important, dupa parerea mea, va ajunge departe ca OM. Cand vii prin Oradea sa se prinda si de mine ceva din "minunatia" ta? Si am o intrebare mai prozaica, asa: cum stii cand olita este "the" olita? Ca banuiesc ca trebuie sa stabilesti asta inainte sa incepi procesul de invatare. Ziceai ca Gargaritei nu-i era pe plac prima olita. Si cum si-a manifestat "placul" fata de cea favorita?
Monica, mami de
Luca si
5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Tecky spune:
Salutare!
Eu ma declar super multumita pana in momentul de fata.Am luat prima pastila de SS la ora 10 si pana acum nu am avut nici un simptom.Imediat cum am luat-o m-am apucat de facut curatenie in toata casa de frica sa nu mi se faca rau, am zis sa-mi gasesc o activitate.![]()
Fetele care iau SS cum va mai simtiti?
Camy cat de putin mai ai!
A fost cineva la targul pt copii?
Diarux,anaxena,Ileanna,mada_mxm ce faceti nu mai dati nici un semn?
Va pup
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or CAMY, asa mult imi place sa te citesc optimista, va zbura timpul asta si acusica vine marea intalnire... Ce cumparaturi faci sambata viitoare? Patut i-ai luat lui Flavius? Si scoica de masina? Sau cum il aduceti din Tg. Mures? Monica, mami de Luca si 5+Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
avem mobila din camera lui bebe...e din lemn masiv...vopsit alb...e superb..azi am fost sa le vad

Scoica si salteluta de infasat nu cumpar ca le primesc de la Bujo...e o dragalasa...in rest am cumparat..si mai am de luat atat: cadita, salteluta, cosmetice, lustra si perdea la el in camera, pampersi, lenjerie cu aparatori si tampoane de sani..
Toate astea le cumparam sambata viitoare...abia astept...atunci merg cu Pustache la cumparaturi...ca sa aibe cine sa care
Si cam atat...aaa...mai sunt medicamentele, dar le luam aunci cand se naste....sa vedem ce ne zic si medicii din Tg Mures...le cumpara atunci tati si gata....
Inca putin...32 de zile..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
AnnaBaby spune:
Parca as fi tentata sa iau si eu SS, dar cel mai tare ma tem nu de amfetamina, ci de incompatibilitatea cu Ac. Unele site-uri recomanda evitarea combinarii celor 2 pastile. Deci pas.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
diarux spune:
TECKY

aici sunt. citesc tot (sau cel putin ma straduiesc). a inceput scoala in forta si e d emunca la hartzoage fratele meu de zici ca imi dau doctoratul. In rest...ma ocup cu certatul cu barbatul, cu trebile casnice si cu nebuna de SOR'MIA.
intrebare:cupilu meu si-a prins un desht intr-un sertar. evident ca e deja vanat spre negru- deshtu'zic.pot sa il ajut cu ceva ? sau il las asa pana cade unghia??De durut nu pare s ail doara...da io nu ma pot uita ca ma apuca dracii cand vad ce are acolo.

ANKULEEEEEEE!!!la multi ani sanatosi si frumosi cu mare intarziere...

MONIsa fie intr-un ceas bun. vad ca ingrosati randurile gravidutelor.
ma duc la hartzoage.
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
katalyna spune:
hello gagics!
teck, esti tare cu treaba sa nu ti se faca rau. ideal este sa ti si regim pe langa pastile, dar sa nu stai nemancata si seara dupa 7 sa nu mai mananci nimic. ma uit ca-i ora 5 si mie nu mi-e foame. eu vreau in perioada asta sa ma invat sa nu mai mananc seara si fara dulciuri, de fapt acum nici n-am pofta.
astia de le vand spun ca ss se ia dimineata si anticonceptionalele seara si nu se intampla nimic, dar nush ce sa zic nici eu.