Pepenasi de iulie- august 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina [ Camy , hang on!, te rog io, bucura-te de astea ultime 5 saptamani de libertate ca dupa aia ai pus-o, o sa ceri voie de la Shefu' Flavius si la buda daca vrei sa mergi Monica si gargaritza Nancy blog revival "If you are unware of your choices, then you have none" |
fain blogul...am vrut sa las un comentariu pt 2 fete extraordinare...dar nu m-am descurcat!

Cat despre Shefu' Flavius...Doamne Ajute sa tipe si sa urle sa-l auda toaaaaaaaaaaaaaata vecinimea si nu numai...dar sanatos sa fie..nu mi-e frica ca nu ajung la buda..sau ca nu dorm...
Eu il vreau pe el in brate..
inca 4 saptamani si cateva zile...si o sa-i vad si eu moaca asta mica care ma muta cum vrea el...dintr-o parte in cealalta...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
mcoca spune:
Eu si acuma stau pe wc cu Maya in bratze
. CAnd ma vede ca intru, incepe sa planga la usa, sa bata cu palmele, ii deschid, vine acolo si hop, vrea sa se aseze in poala
Vicky si Printzesone
Kimmy spune:
Multumesc fetelor.Am citit pe net si unul dintre ingrediente poate cauza paralizarea laringelui la copii mici,deci pas.Am cumparat Pulmex Baby.Acuma doarme saracuta
.Pentru tuse eu ii dau Stodal.La a doua doza deja abia tuseste.I-am cumparat o doza proaspata de vitamina c naturala,ca serveste putine citrice domnisoara si in perioada asta nu strica.Mai ales ca toti copii din zona sunt muciosi.Cred ca circula vreo viroza prin zona.
Azi n-am chef de gateala.Sa vad ce gasesc prin frigider pentru pranz 
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
DYANIRA - mersi, esti draguta
In cui... Pai se batea un cui de-ala zdravan gros si lung pe tocul usii de exemplu, si cum copiii erau in fasati bine de tot, ii agatau de scutec. Am fost acusi la Humulesti si nenea ala, care lucrase pe la arhive multi multi ani, cica pe nenea Creanga de fapt nu il legana ma-sa in albia aia expusa, ci il baga sub pat, si acolo la intuneric se culca una-doua...
Cu emigratul... cred ca primii ani sunt grei ai naibii, cum zice si Turtu, dar daca iti dai cateva palme in mecla in oglinda la fiecare deprimare de proaspat emigrant si te gandesti la urmatorii 20 de ani, musai sa treaca nene. Pe cand daca m-as gandi la urmatorii 20 in Romanica, m-ar apuca deprimarea instant si n-ar mai trece, si mi-as da 'geaba pumni in mecla ca nu as reusi decat sa ma invinetesc si sa ma afund si mai serios in butoi... Aia e diferenta ![]()
IRISS - in situatia data, nu prea pot sa iti raspund. Dar daca ma intrebi daca le-ar place fetelor, sigur le-ar place!
Ca si cost, nu stiu daca ma voi indura vreodata sa sar din 10 milioane organizand o aniversare intr-un loc special (ex BooBoo sau cum sunt gradinitele care fac si petreceri) si peste asta sa mai inchiriez si alt decor. In momentul de fata nu am spatiu acasa pentru petreceri. Iar cand vom fi in tari mai civilizate, sigur voi gasi de cumparat tot ce mi-ar da prin cap.... Cred eu acuma... Momentan, m-a aranjat sa dau 2 milioane jumate la Mc cu tot cu tort si sampanie...
Intalnire - hai ca venim si noi! cand, unde, cum?
LAPTOP - Eliza are unul care e pentru 6+. Are 60 de jocuri, din care 10 in engleza dar... evident ca nu l-am luat din Romania! Si zic asta pentru ca la noi costa destul de mult si nu sunt decat 15-20 de activitati, iar majoritatea NU sunt in romaneste, iar daca sunt in romaneste, sunt si mai scumpe decat cele care nu sunt in romaneste, etc.
Totusi se joaca la el, are multe jocuri de "spelling" sau "animation" si muzica, plus multe operatii matematice, jocurile sunt chiar grozave, nici nu stiu daca a apucat sa se joace cu toate. Trebuie insa sa stau langa ea deocamdata, ca unele sunt cam grele pentru ea.
Acum i-am luat un joc video cu Hannah Montana. E dragalas, si a costat doar vreo 150 de lei si are 4 jocuri. Mi s-a parut mai interesant decat sa dau 3 milioane sau mai mult pe alt laptop (al ei nu e cu printese sau stuff, si vroia cu pritene, Barbie, Hannah Montana sau Lazy Town
) sau decat sa ii iau joystick, plus ca Erika nu o lasa deloc la laptopul mare sau la calculator, iar la TV ne mai descurcam.
Drept cadou inca n-am primit nimic, pentru ca ne-am pus de acord sa ma scoata duminica in oras, ca vor fi ai mei la mine
Momentan nu stiu unde vom merge si ce vom face, voi afla duminica.
Maine dez-motam fata, deci nu se putea.
KAT - apa... o sa bei si 5 l pe zi. Important e sa nu ai ameteli si pupile dilatate, studiaza-te in oglinda! bafta!
KIM - eu fac niste snitzele din lipsa de mancare in frigi ![]()
Acuma ma duc la aer. Intai in parc, apoi trec pe la Mega sa cupar lapte, oua, faina, una alta, sa pun de un cozonaco-turta (nasa n-a mai apucat sa comande, asa ca prefer al nostru home-made), apoi fac salata etajata (daca n-ati vazut, am pus reteta si pe culinar
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23695/Salata-etajata-cu-salata-de-vinete-/" target="_blank">aici. De dez-motat ne vom dez-mota la iarba verde ca n-am chef de balamuc in casa, asa ca am cumparat azi-dimi carnuri diverse de aruncat pe gratar (pacat ca n-am curte...) plus un tort in forma de inimioara ca stiam ca nu voi avea timp sa il fac, si mai avem o stiuca umpluta si beuturi diverse, gandesc sa iau si o sampanie piticeasca si ce s-o mai putea cu si fara alcool si basta. Sa o tund apoi ca nu mai vede nene de atata breton...
Acuma fug 
Chuny spune:
Anka, m-ai terminat cu reteta ta. LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi toti si, ti-am ai spu, abea astept jurnalul tau de emigrare. Presimt ca vei face un blog :-) ce va fi mega citit!
Camy, LA MULTI ANI si tie, multa sanatate si o nastere cat mai usoara. Profita de zilele libere de luna asta ca apoi incepe contractul pe durata nedeterminata cu Flavius
.
Am si 2 gravidute frumoase de felicitat: Cristina si Moni!!! Sarcina usoara si mult curaj
Cu 2 la distanta mica pot sa zic ca e frumos, dar nu intotdeauna usor :-))) va felicit din inima si multa sanatate.
Dianami, cred ca te-am felicitat deja. Sarcina usoara in continuare si tie! Sunt chiar putin geloasa pe cele care sunt la bb3, eu visez la el, dar ceva mai incolo.
Boti, vazul blogul tau si placut. Mi-a placut mult happening-ul gargaricesc.
Capri, imi pare rau ca esti asa de obosita. Si eu sunt in acelasi film ... Anna inca se trezeste, mie mi-e drag sa o alaptez, dorm cu ea in pat ca nu am ce face. Mai nou, papa s-a mutat in camera la Vladi si suntem impartiti asa. Si eu l-am rugat pe sot sa ma ajute, sa o readoarma el pe Anna ca sa mai merg eu, dar nu vrea. in acelasi timp tot el ma acuza pt faptul ca Anna inca nu doarme toata noaptea. Iar eu singura nu am cum sa o dezvat de san noaptea si nici nu pot sa o las sa planga. Sa trecem de iarna asta si vedem mai incolo.
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
katalyna spune:
ankule m-ai speriat cu pupilele tale dilatate
m-am uitat in baie si erau putin, m-am speriat evident, asa ca m-am dus la geam sa ma vad si sunt normale. sa-mi explici si mie care e treaba cu pupilele
Tecky spune:
Seara buna!
kimmy sanatate Timeei!
boti super blogul.
katalyna de maine incep sa iau si eu Super Slim.Inafara de senzatia de sete ce alte simptome ai mai avut?
ankalaura distractie placuta la dez-motat!
Sa faceti poze!
Fug sa-i fac baie Ralucai.
V-am pupat
katalyna spune:
teckinafara de sete, am simtit putina presiune la tavan, dar nu ceva deosebit. mi-am facut rau ca m-am apucat sa citesc pe forumuri pareri despre superslim si incepuse sa mi se faca rau, asa ca eu te sfatuiesc sa nu intri pe-acolo ca sigur ai sa imprumuti si tu din simptomele lor. mie imi e somn acum, multe spun ca au insomnii, sa vedem la noapte. am gatul uscat, nu pot sa spun ca e o senzatie de sete, am baut azi 5 l de apa mai mult ca sigur. sa mai spun de cate ori am fost la baie?![]()
vezi ca-ti trimit un pm
iriss27 spune:
Spunet-mi si mie, stiu ca s-a mai discutat, ce pastile pot sa iau sa aman ciclul 2-3 zile?
Tks
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
katalyna spune:
iriss, poti lua anticonceptionale cateva zile pana trec alea 2-3 zile sau vitamina k, dar din cate am inteles nu prea e indicata (vit k) si nici nu l-ar opri de tot ci doar cantitativ ar fi mai putin