Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

'neata !
la noi e vremea tare urata si noi trebuia sa mergem la cumparaturi...adica eu si darius ca tati e de munca pina la 20.30
in rest suntem bine, am vazut ca a venit vb de somn: darius doarme de la 21.00-21.30 pina la 6.30-7 si apoi ziua inca 2 reprize de 1h-1h jumatate.
la olita... slabe sanse, il pun face o repriza mica si apoi se ridica si dupa 5 minute face iar pe covor asta e... mai incercam.
capri... imi pare rau, ar trebui sa il mai pui si pe tati sa stea cu fata ... la mine sotul ma ajuta si el cum poate. dar daca il pun sa stea cu darius nu zice NU niciodata. ... fruntea sus ca o sa treaca... in ceea ce priveste patul, noi dormim toti in aceeasi camera.. eu cu sotul si darius in patut la el... chiar daca sforaie tati.. darius sa obisnuit
camy inca un pic... sarcina usoara in continuare, o sa fie totul bine

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Laptop de jucarie - eu am cumparat din Metro, arata identic cu unul adevarat dar nu face banii, abia daca s-a uitat la el si mai trebuie sa-mi pierd si eu timpul sa-i citesc ce scrie acolo. Dar na, a fost cadou de la Mos Craciun, daca a asta a cerut (baiatul, bineinteles, cand era mai mic).

Somnul de noapte - eu sunt in aceeasi situatie ca si Caprioara, se trezeste foarte des si vrea la san, daca nu-i dau incepe sa scanceasca si apoi sa urle, se trezeste de-a binelea etc. Deosebirea este ca la noi, incepand de la 3 dimineata, intra tati in tura, sta el cu fetita, o leagana in cos, o tine pe genunchi, treaba lui ce face, eu plec in alta camera sa dorm. Uneori reusim, uneori nu, dar 2-3 ore de somn legate tot prind. Si am inceput sa-i dau noaptea Baby Drinks. Cate doua pliculete la 160 ml de apa. Si mai doarme o ora-doua... Sunt convinsa ca, daca nu ar fi alaptata, ar manca seara mai bine si ar dormi.

Eu ma intorc la servici din februarie 2010, deja am inceput "incalzirea" pe marginea terenului, am atat de mult de lucru si timpul trece atat de repede...

Gradinita: daca as avea cu cine sa o las, ar merge la gradinita de la 3 ani si 2 luni, cred ca e varsta optima. Asa, vom incerca de toamna viitoare, sa vedem cum va merge. Oricum eu am semestrul de toamna mai lejer, vom putea sa incepem cu program scurt, pana la 12.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata bostana, long time, no see...

Anka ce-ai primit, ce-ai primit?

somn - Garga doarme de la 8 seara la 7 dimineata si de la 12 la 14 la amiaza. Dar acum avem si noi un colt de maseluta, plus niste muci aposi, asa ca se trezeste noaptea de cateva ori (pentru lapte), ziua mananca destul de prost, dar asta e...

Iza cauta prospectul acelui medicament pe net si vezi daca merge si pentru copii. Eu am un Pulmex Baby in casa care e ca asta de care zici tu, n-a fost nevoie sa-l folosesc dar parca Dana zicea ca a folosit asa ceva cu succes...

Camy , hang on!, te rog io, bucura-te de astea ultime 5 saptamani de libertate ca dupa aia ai pus-o, o sa ceri voie de la Shefu' Flavius si la buda daca vrei sa mergi Nu stiu cum draq se facea dar io fix cand eram cu Garga atarnata de tzatza aveam nevoie de orice, ba apa, ba inghetata, ba la buda, moama, ce ma ofticam... Hai ca apa mergea sa beau, da' restu...

Capri, Ilinca imi aduce tare, tare mult aminte de ce povestea Mona despre Cris. Citeste putin pe net despre needy child, poate gasesti ceva sfaturi, am impresia ca Ilincuta este un astfel de pui. Iti trebuie mult tact, rabdare, intelegere si nu ignorare, desi asa ai putea sa crezi... Da' mai citeste tu ca io poate aberez naibii...

Mai3, bun revenit si felicitari , gata, esti in ultimul an. Sa dea DD sa fie cum va doriti cu "ce nu ne spui inca" . Ce faci dupa ce termini? Va mutati la Bucale?

Iriss, stii ca eu te sprijin in initiativa ta, si cred ca poate avea succes. Mai ales in Bucuresti unde oamenii sunt foarte deschisi catre asa ceva. Si personajele merg, chiar multa lume apeleaza la ele. Plus pictura pe fata. Cand am fost la Narci chemasera pe Alba-ca-Zapada de la Timisoara, deci gandeste-te ca si oamenii de la tara aduc un personaj daca vor sa faca o surpriza frumoasa copiilor, eu cred ca e de perspectiva. Si criza conteaza dar in general parintii se cam dau peste cap sa faca surprize copiilor si baga mana si in portofel... Just my 2 cents...
Sa stii ca o sa vreau sa ne uitam dupa o poteta SH pe ebay, dar not yet, te buzzuiesc io cand va veni vremea, oricum multumesc mult pentru disponibilitate

Mi-am revitalizat blogu - daca aveti chef sa mai cititi, o sa pun azi si poze de la sesiunea de pictura de duminica, si tot acolo am povestit pe larg despre operatiunea "Olitza"

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Iriss buna ideea! Cum zicea si Boti, in Bucuresti si nu numai parintii sunt foarte ocupati cu serviciul si cred ca mult ar apela la astfel de servicii!
Eu sunt pro!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

kimmy, cauta pe net prospectul lor si vezi daca e indicat si pt copii, pe cutie nu scrie? eu am unul pe care scrie. i-am dat ioanei pe la gat cu el si chiar o calmeaza. si ioana la ultimii muci incepuse sa tuseasca si ii dadeam eurespal (se da la tuse productiva) si se calma, i-am dat de vreo 2-3 ori numai cand tusea si i-a trecut. poti sa-i mai dai si zirtec cateva picaturi seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

acum am vazut ca a zis si boti la fel.

de azi am inceput cu superslim am baut deja 1,5 l apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!

Felictari Boti pentru blog! parca imi dai curaj sa o las si eu pe fii-mea sa se "porceasca" cum zici tu. Esti o mama super, bravo tie. Eu nu pot trece peste pragul psihologic cu murdaria dar imi fac curaj ca si asa ma ajuta fiica-mea si pisicile. Noi avem doar creioane cerate si carioci pentru 2 ani dar cred ca trecem putin la treaba azi ca stiu ca ii place

Felicitari Maitreyi pentru promovarea anului 5 cu succes si sa fie cum iti doresti tu vizita la dr.

Noi de 4 zile ne-am schimbat programul de somn din 21-21.30 la 20 si sunt f fericita ca adoarme mai devreme si la trezire a mai luat 1 ora adica 7.30 in loc de 6.30 deci e bine.

pe toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Apropo de Narcisa si de frumoasa sirena Anais ce mai stiti? Am pierdut eu vreo veste de la ele?
Sunt in Brazilia acum?

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Moni am vazut ce ai scris despre plansul controlat, de mult ma gandesc ca nu am scapare si ajung sigur la metoda asta, of, daca nu se regleaza de la sine nu am ce face...

Mai3 welcome back! Ne era dor de tine!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, felicitari!! Am citit si eu blogul. M-am distrat unele faze, cu care tu chiar nu erai de acord, si acum le-ai aplicat :))). E clar in problema asta motivatzia parintzilor e mare. Si sa fii sigura, cand zice kk, stie exact ce zile. Mama a invatat-o pa Maya pe la 11 luni sa zica âââ, cad vrea la olitza, si zice.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput