Pepenasi de iulie- august 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 18
katalyna spune:
capri cand il aveam doar pe david si dormea in patut, din lemn, am lipit patutul de patul nostru fara sa-i dau grilajul jos si daca bazaia bagam mana printre gratii sa simta ca sunt pe-acolo.
ma bate si pe mine gandul sa le iau pat suprapus, david deja s-a ganit ca el o sa stea sus, e super incantat. problema ar fi ca avem in dormitor la ei o canapea cu sifonierele intr-o parte si-n alta si cu inca unul suspendat deasupra. am putea sa renuntam la cel din mijloc si pe celelalte doua sa le punem unul langa altul ca sa facem loc.
moni_or spune:
TURTU, eu mai am pana merg la medic, cel mai devreme pe 7 oct., ca vreau sa fiu sigura ca nu e prea devreme sa aud inimioara.
Ma intreba cineva (scuze ca nu mai stiu cine) cum a iesit rulada. La gust buna, la aspect urat, ca n-am rulat-o destul si s-a cam destramat. Aici e reteta:http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2007/10/rulada-din-carne-tocata-cu-umplutura.html
CAPRI, mult succes cu incercarile de a o intarca pe Ilinca, cred ca nu exista mamica mai chinuita ca tine la pepenasi, abia astept sa ne spui ca doarme tun Ilinca noaptea 
ANNA, eu i-am scris intr-un mesaj anterior lui Capri ce am facut pt. dormit copil noaptea, ca si eu am crezut ca o iau razna... Dar na, trebuie sa te lase inima, eu am cedat cand deja nu mai eram om ci un pachet de nervi si am pus in balanta lucrurile, ce e mai bine, sa las copilul sa planga cateva nopti sau sa fiu mereu plina de nervi si frustrata si sa ma descarc pe el si pe sot... Cat despre laptop, eu cred ca degeaba o sa-i iei, tot pe ala real o sa-l vrea ca lucrati voi la el, si eu asa patesc cu Luca, nu pot sta la calculator decat cand doarme el.
Monica, mami de
Luca si
4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
maitreyi spune:
elou 
missed me? sau numa' tecky?
eu azi am terminat sesiunea...nu va spun cate examene am dat intr-o saptamana jumate...puteti numai sa va imaginati daca va spun ca in sesiunile de drept am fost la cate unul din fiecare
daaaar...cu voia Celui de Sus sunt in anul 6! maine mai am ceva birocratie de facut si ma pot odihni pana pe 5 cand incepem...inca sunt surescitata dupa turul de forta da' si cand oi incepe sa ma hodinesc 
bam-bam a crescut saptamanile astea 2 cu bona si cu soacra-mea. numai seara la baita si la nani am fost cu ea. am recuperat astazi 
noutati la ea - am inceput sa ii dau de vreo 4-5 zile viusid pt imunitate si printre altele face si pofta de mancare si azi am cantarit-o si a pus si ea 200 de g pe ea
si a ajuns la 9.800 g
bine, la 82-83 de cm arata ca un bat da' Slava Domnului ca e sanatoasa si a inceput sa manance iar asa cum papa pana sa mergem la mare. in continuare are 6 dinti. asteptam sa para si urmatorii ca au trecut 2 luni de la ultimii.
e o mare dansatoare
cu piruete, joc de glezne, tot tacamul, si numai pe muzica populara. noi asa si papam bine - pe muzica populara
e o chiuiala la noi continua 
va
mami pe toti si revin io in forta acusi 
ps: m-am lasat de fumat de 2 saptamani si luni am programare la dr
dar....shhhh...inca nu zic nic ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi elou ![]() missed me? sau numa' tecky? eu azi am terminat sesiunea...nu va spun cate examene am dat intr-o saptamana jumate...puteti numai sa va imaginati daca va spun ca in sesiunile de drept am fost la cate unul din fiecare ![]() bam-bam a crescut saptamanile astea 2 cu bona si cu soacra-mea. numai seara la baita si la nani am fost cu ea. am recuperat astazi ![]() noutati la ea - am inceput sa ii dau de vreo 4-5 zile viusid pt imunitate si printre altele face si pofta de mancare si azi am cantarit-o si a pus si ea 200 de g pe ea si a ajuns la 9.800 g bine, la 82-83 de cm arata ca un bat da' Slava Domnului ca e sanatoasa si a inceput sa manance iar asa cum papa pana sa mergem la mare. in continuare are 6 dinti. asteptam sa para si urmatorii ca au trecut 2 luni de la ultimii. e o mare dansatoare cu piruete, joc de glezne, tot tacamul, si numai pe muzica populara. noi asa si papam bine - pe muzica populara e o chiuiala la noi continua ![]() va mami pe toti si revin io in forta acusi ![]() ps: m-am lasat de fumat si luni am programare la dr ------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Eheeee, cu toatele ti-am simtit lipsa!

Felicitari pentru sesiune!
Ahaaaa, deci e cu ochi?
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Capri sper din suflet sa gasesti metoda perfecta sa doarma Ilinca bine noaptea. Tocmai citeam zilele trecute un subiect de la "Parintii intreaba..." subiectul e "Cum sa-l determin sa doarma fara suzeta..." ceva de genul. Acolo se spun niste chestii foooarte utile, poate daca ai timp, reusesti sa citesti si poate vreun sfat se aplica si voua. Mie mi-a placut ala cu pusul unei bluze de-a ta purtate o data, in patut, ca sa-ti simta mirosul. Ti-as pune link da' nu ma pricep, sper sa gasesti. 
Maiteyi felicitari pentru examenele luate! Bafta la doctor, sa fie asa cum iti doresti!
Iriss e buna ideea cu decoratiunile, trebuie doar testata piata in vremea asta de criza, oicum in orasele mari e mai mare sansa sa se dezvolte afacerea.
Noi suntem racite amandoua, eu sunt putin cu sanatatea si moralul la pamant, mi se pare ca m-am ramolit raaau de tot, ma simt ca o baba de 70 de ani pe care o dor toate...incluziv o pacatoasa de masea!
Fug la dus, sa dau jos nisipul de pe mine.
O noapte buna va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Caprioara spune:
Sanatate bolnaviorilor!
Multumesc fete dragi, pentru cuvintele bune si sfaturi 

! Acum a adormit... Nu i-am dat nimic nici in seara asta, am rezistat eroic tentatiei de a-i da Peritol. Sa vedem cum va fi noaptea.
Ei, nu sunt eu cea mai chinuita mamica
; uite biata cuscra (Sursu) cate trage cu Tudor prin spital, Irlandeza cu Julia cu vomatul, si astea sunt doar 2 exemple... La mine e parfum, nu-s chestii asa serioase. Ma vait eu prea mult cred
. Dar va multumesc din suflet ca ma ascultati si ca ma mangaiati cu o vorba buna, ca tare bine imi face
.
Dia, o sa caut subiectul
.
Mai3,welcome back
! Abia asteptam vestile de la doc
. Sa sea DD sa fie cum iti doresti.
Iriss, eu cred ca e o idee buna; eu personal nu sunt fan, prefer sa fac eu ceva, ca un pic ma pricep
. Dar cand nu ai timp sa faci (si timpul va fi din ce in ce mai putin cand vom merge si la job), asta pare o solutie salvatoare. Cred ca ar putea sa mearga, la cati parinti fara timp sunt si in plus care nu se pricep sa faca ei singuri ceva. Bafta!
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
vias spune:
'neata ![]()
...ce bine ca e vineri...as vrea sa fie vineri peste 4 saptamani...dar..

...asteptam....asteptam...
Cristina_26 felicitari pt rezultatul de la eco! 
dr.anca
multumesc pt urare
may3 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...pai sa vii cu vestile alea bune..![]()
![]()
...pe mine ma impinge Flavius de zor...si ma doare ca nici nu siu exact e unde mai simt durere 
...dar banuiesc ca este bine..ca la Darius nu am experimentat asa ceva...![]()
In rest...astept sa vina odata sambata vitoare sa emrg la cumparaturi...
...mai..mai e o luna de zile pana ne-om privi in ochi (eu si Flavius)...dar parca mai e asa de mult pana atunci...

..de ce timpul asta sta in loc????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
gallyb spune:
LA MULTI ANI CU INTARZIERE PT CAMY SI ANKA!!!
Noi am fost plecati o saptamana la bunici. Ne-am jucat cu iepurasi si tras pisicile de coada la greu.
MONI_OR felicitari pt sarcina.
DIANAMI vad ca ziceai de o intalnire, eu vin...
Kimmy spune:
Neatza!
Timea e tot mai mucoasa,si azi-noapte a si tusit destul d mult.Drept urmare sunt varza.
Intrebare.Am in casa un unguent mentolat pe baza de plante,care contine:ulei de eucalipt,camfor si ulei de terpentina.Pot s-o dau pe piept?Sau e prea mica deocamdata?
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra