Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, imi pare rau de starile astea ale Ilincutei , o fi si de la masele, nu stiu ce sa zic. Aida a avut si ea perioade cu isterii de-astea dar cred ca asociate cu maselele; oricum in ultimul timp pot sa spun ca a devenit mult mai calma, in sensul ca nu se mai da cu capul, nu mai da palme celorlalti copii, nu prea mai are episoade de isterie. Daca e de la masele o sa ii treaca si Ilincului, trebuie doar mult calm si rabdare; si sa nu i se dea apa la moara, adica atunci cand face asa trebuie mai degraba ignorata.
Si cu mancatul: ai incercat sa ii dai si ei ce mananci tu, cand mananci la masa? In ultimul timp cum mananc eu ceva, cum hop si Aida la mine in brate si ciuguleste si ea de la mine din farfurie. Si chiar mananca orice: aseara mancam salata de rosii, si a basculat si Aidel cate o bucata de ardei, ba cate o felie de castravete, ba rosie, ba chiar si ceapa de cateva ori. Si bineinteles branza. Cireasa de pe tort e ca a mancat si cu furculita ei de plastic, singurica , de la mine din farfurie, fireste. Daca i-asi fi dat eu ceapa, n-ar fi mancat , dar asa...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

capri, ma bag si eu in seama si-ti spun ca nu toti copiii alaptati se trezesc noaptea. Eu am alaptat-o pe Mara pina la inceput de septembrie, dar de pe la 10 luni nu se mai trezeste noaptea. Si inainte cind se trezea, avea un supt scurt pe la vreo 3-4 dimineata, dupa care adormea la loc. Insa noi am culcat-o in camera ei de la 5 luni, in felul asta s-a odihnit mult mai bine, cind dormea cu noi in camera se trezea mult mai des.
In vacanta in Grecia a dormit in aceeasi camera, insa in patut de bebe si s-a trezit mai des, mai din cauza de un sforait al lui tati, mai de un mers la baie in toiul noptii al lui mami si tot asa. Dupa ce am revenit acasa si a dormit din nou in camera ei a fost fara probleme. Nu poti s-o muti si sa nu mai dormiti impreuna? Sotul tau unde doarme? Zic si eu ca si vicky c-ar trebui sa-l implici mai mult, in ritmul asta o sa cazi de pe picioare.

didi, Mara doarme cam 11-12 ore legat noaptea de la 20:00-20:30 pina pe la 7:30-8 dimineata, in timpul zilei doarme o ora in zilele in care merge la cresa si vreo 2-3 cind e acasa.

cristina, ma bucur ca s-a fixat bine simburelul, altfel cum te mai simti?
moni, tu cind mergi la doctor?

gini, da, baby-sitterele de aici sint fete de 12-13 ani care au facut nu'sce cursuri de ingrijit copiii si numai asa gasesti. Ca evident fetele de douaj' de ani sint fie la studii, fie lucreaza, iar virsta a doua are slujbe serioase, nu babysitting de ocazie. De-aia ne e practic imposibil sa iesim undeva doar noi doi, ca n-am incredere in o fetiscana de 12 ani sa stea cu Mara si incep sa simt lipsa unei iesiri.

dr_anca, bafta cu emigratul, insa daca luati decizia plecarii eu zic sa va informati bine, nu e totul lapte si miere. Nu zic ca eu m-as intoarce, dupa 8 ani de elvetia nu m-as mai putea adapta in Ro, insa perioada de inceput printre straini nu e deloc usoara. Oricum, multa bafta in tot ce decideti.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, nu avetzi vecini, prieteni sa o lasati? Noi aveam pe scara o fetitza de vre-o 13 ani si zau ca as lasa-o cu ea. La o adica mama-sa e cu 2 etaje mai sus, ar fi ok....

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAPRI NU Romergan, eu l-am luat la indicatiile unei dr. batrane cand avea Clara rubeola si ea credea ca e o alergie...cand am citit prospectul nici nu i-am deschis capacul dar sa-i mai dau copilului. Si Clara se trezeste si mannaca noaptea de cand s-a nascut, nu ca Ilincu dar tot are un somn agitat si scancit.Mai bine vorbesti cu un doctor bun despre starile astea, ai fi si tu mai linistita. Cu nervii...Clara asa face de la maselutze, cateodata e de nerecunoscut, cu toate ca ea este un copil calm in rest.
Am luat si eu Super Slim si nu am dat nici 1 gram jos dupa o sapt si nu am avut nici efecte secundare...asa ca le-am auncat la gunoi si m-am apucat de mancat sanatos pana la ora 18, si functioneaza..a si ma fortez sa beau macar 1.5 l apa, mai mult nu pot nici sa ma tai.Poate ca foliile mele erau contrafacute, mai stii!!!Succes fetelor la slabit!!!
Maine mergem si noi la vaccin mi-e cam teama ca nu i-a trecut parca scaunul asta moale si nici nu i-a revenit pofta de mancare...dar daca nu are febra presupun ca nu e nici un risc, nu?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Turtu mi-am adus aminte...uite o reteta cu mere simpla.... aici , sau www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/3/143/8596/dulciuri/prajituri/prajitura-cu-mere-si-biscuiti" target="_blank"> aici

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumesc tuturor

Mie imi este binisor, mai putin dimineata cand am niste stari tare nasoale: greata, varsaturi, ameteli, dureri de cap...

Capri, dar tati lui Ilincu nu te ajuta deloc??? Macar baita sa i-o faceti impreuna sau masa de seara sa incerce tati sa i-o dea...

Cand Mihaita a avut probleme cu scaunul ( moi si dese scaunele ), ii faceam laptic din zeama in care fiersesm orez, iar una din mese continea obligatoriu orez. Smecta nu i-a placut deloc, il scuipa...

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetelor, multumesc muuuult de sfaturi si va imbratisez pe toate .

Tati vine la 14:30-15 de luni incoace, ca sa o culce de amiaza, dar dupa ce se scoala fata (adica azi dupa 1 ora, ieri dupa 2), dispare iar din peisaj pana seara tarziu si eu raman cu amandoi sa facem lectii si alte cele. De dormit, trebuie sa o mut cu Matei, dar el inca nu-i pregatit sa se mute in patul de sus (avem paturi suprapuse la ei in camera). Tati acum doarme in sufragerie, iar eu cu ea in patul din dormitor. Vreau sa lipesc patutul ei de patul matrimonial si sa-i dau gardul jos, ca sa o culc in el si totusi sa fiu langa ea, si sa revina si tati in dormitor (numai ca tati sforaie ). Asta ar fi un pas, iar urmatorul sa mutam patutul in dormitor la Matei, sau fata direct in patul de jos de la cele suprapuse.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Salutare trupa,

Am vorbit de curand cu o buna prietena, de prin strainataturi si mi-a dat o idee de busines cu decoruri pt party de copil. Decorurile mi le comanda ea acolo, o panza mare, cat un perete, pictata cu ce vreau eu si decor pt masa, fata d emasa in aceeasi tema. Eu tre sa ma ocup de aranjare, baloane, muzica si daca vor tort in aceeasi tema sau farfurii, pahare si alte accesorii.
So, as vrea sa stiu, va tenteaza sa inchiriati pentru petrecerile copiilor (de acasa sau de la firma specializata) decoruri?
Probabil ca suma de inceput sa fie pe la 150-200 lei. Cum vi se pare?
O sa pun pe picassa 2 poze cu ce a folosit ea la o petrecere gargariceasca.
Temele vor fi clasice: gargarite, disney, spiderman, printese si poate albinute.

Ulterior ma gandesc sa largesc si sa ofer spre inchiriere si costumele pt sarbatorit si eventual cate un personaj prezent la petrecere. Dar asta mai vad, in functie de cum merge treaba.

Va rog, sa-mi spuneti parerea vostra

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetele. Eu tot racita, stranut, curge nasul, off, nasol...macar vad ca nu a luat si Ioana, probabil pt ca nu e virala raceala mea...

Capri, daca gasesti o reteta minune ca sa facem fetele astea sa nu se mai trezeasca des noaptea sa-mi zici si mie, ca nici eu nu mai pot, nu e noapte in care sa nu planga macar de vreo 3 ori, asta e minim , si ea nici macar nu vrea tzitzi ca Ilinca, nu, ea vrea doar asa, sa ma trezeasca pe mine . In fiecare dimineata ma trezesc mai obosita decat seara, culmea este ca nici ziua nu pot dormi, cat doarme Ioana, c mi-am dat somnul peste cap si nu mai functionez in limite normale. Si tot astept si tot sper ca daca mai creste poate o sa fie mai bine, nii zic ca dupa 1 an jumate, altii dupa 2, deja mi-am pierdut rabdarea...

In alta ordine de idei, de unde pot eu sa iau un laptop de jucarie dar care sa semene foarte mult cu unul adevarat, adica sa nu fie colorat, cu desene sau mai stiu eu ce... ca nu se mai poate domnule, ma dispera, nu mai poate omul in casa asta sa deschida laptopul, ca ea sare pe el, vrea pe saun la birou sa butoneze ea acolo...la laptopu sotlui a reusit sa scoata vreo 2 taste, noroc ca se pot pune la loc, dar al meu nu e asa, daca a iesit una, la revedere, s-a stricat
Am fost ieri si am aruncat o privire pe la Selgros dar nu am gasit, poate aveti voi alte idei de unde as putea lua...

Cu intorsul la serviciu - citeam la Turtu ca e multumita ca merge la job si ma gandeam daca nu mi-e si mie dor, asa ca am pus mana pe tel ieri si am sunat-o pe sefa mea, ca aveam oricum de rezolvat o problema cu card readerul de la internet banking (pe care a varsat Ioana cafea si evident ca nu mai merge). Ma gandeam sa vb cu ea, sa mai vad ce mai e prin agentie, etc, conversatii din astea...si ea ma "rezolva" foarte rapid, spunandu-mi sa ia legatura sotul meu cand mai trece el pe la banca (el trece ce-i drept destul de des ca are contul de firma acolo) cu o colega, sa vada ea cum poate sa il inlocuiasca pai bine mai frate, da' eu acuma de ce crezi ca te sun, ca tu sa ma trimiti la alta? Chiar m-a enervat, si cu ocazia asta mi-a trecut dorul de serviciu, ca mi-am amintit atmosfera aia nasoala cu sefa mereu incruntata, nemultumita si ne... (ma scuzati) Din pacate cu criza asta nu am sanse sa ma mut la alta banca, ca deh, nimeni nu mai angajeaza acum, poate pana la anul, ci stie...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

laptop eu i-am luat lui david acum 1 an din cora, am dat vreo 200 lei pe el si nu s-a jucat de 5 ori cu el, noroc ca e si pt copii mai mari.

Mergi la inceput