Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kata, si in cate zile s-a reglat? Nu stiu ce e hidrasec, prafurile noastre altfel se numesc :). I-am dat la inceput smecta, fara efect...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Sunt zombie. Am avut noapte alba... Cred ca mi-a scazut productia de lapte si Ilincu incerca sa suga si nu gasea (probabil pentru ca nu i-am mai dat ziua, sanii au produs mai putin); adormea cu tzitzi pe post de suzi, dar in 5 min incepea sa planga, apoi sa urle . Dimineatza am vazut si maseluta de jos ca a mai spart oleak, poate o durea si asta. La 4 jumate dimineatza a facut si kk pe ea, a trebuit sa o schimb; macar nu a mai facut moale...

Multumesc muuuult fetelor, de sfaturi si pareri . O sa-i mai dau Peritol cateva zile, doza mica, poate isi face reflexul de somn. Cel putin diseara o sa-i dau, ca eu nu mai pot fizic, trebuie sa dorm un pic. Cu dependenta de mine, greeeeu de tot pot face schimbari, ca nu vrea nimeni sa stea cu ea . Lapte o sa-i pun in ce pot de acum, ca s-a mai legat la burta.

Ilincu se joaca si ea cu apa si se uda, cum zice Anka, dar de baut bea tare putin. La linguritza ii dau cat primeste, dar tot putin e . Am incercat sa-i pun azi lapte in canita cu pai si o impinge cat colo. Deci nu-l vrea nici din bibe, nici din cana. O sa incerc si la linguritza, si apoi o sa-l fac cu cereale. Dar e in greva si cu mancatul acum, carne nu a mai papat, ou nu i-am dat ca era cu burtica in pioneze, lapte a baut putin, deci e cat se poate de rau ; si ea e slaba si asa, acum cred ca a slabit mai rau .

Cristina,
ce ma bucur ca e bb bine prins !

Sursu, deschid cu prima ocazie picasa sa vad pozele .

Fug ca e miorlaita.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mcoca, sunt saruri de hidratare, nu mi-am dat seama ca nu esti pe taramuri nashparlii ioana a luat si rotavirusul si cel mai mult a avut 4 scaune, ea se drege uros, dar din ce am mai auzit si eu la mamici se poate sa-i tina si 1 saptamana, deci trebuie regim pana se incheaga bine la burtica si inca vreo cateva zile. si rotavirusul este tot un virus ca si enterocolita, noua ne-au zis sa-i dam regim 3 saptamani, lapte fara lactoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

capri e posibil sa fie si de la masea si de-aia sa refuze tot. nici ioana nu bea apa decat vreo 20 ml pe zi, nu reusesc sa o fac sa bea mai mult, ii dau des, dar daca nu vrea e in stare sa ma si bata ma uit la ea ca este atat de lesinata dupa mine ca de multe oti zic ca nici daca ii dadeam tzatza nu era asa, am sa aplic si eu sfatul ankai

Mergi la inceput

Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. I l duce la o a doua gradinita si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita, si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!

Directorul unei companii se adreseaz#259; c#259;tre managerul de resurse umane: - Eu vreau ca s#259; g#259;si#355;i la īntreprinderea noastr#259; o persoan#259; energic#259;, cu capacit#259;#355;i impresionante #351;i s#259; fie tīn#259;r, ce ar putea s#259; ocupe postul meu pe viitor. - #350;i apoi ce s#259; facem? - Cum īl g#259;si#355;i, s#259;-l concedia#355;i imediat!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAPRI, sa-ti zic experienta mea cu romerganul si dormitul noaptea. Luca dupa 11 luni ajunsese sa se scoale de vreo 10-15 ori pe noapte, si el nici nu mai suge de la 5.5 luni, eram pur si simplu terminata. Si toti, maica-mea, soacra-mea, inclusiv d-rita ma omorau cu romerganul, ca pe vremea noastra li se dadea si la bebelusii din maternitate etc etc, asa ca atunci cand deja eram la pamant de oboseala am incercat sa-i dau si eu o data romergan. N-a avut absolut niciun efect, tot la fel s-a trezit. Asa ca a doua oara nu l-am mai dat. Deci nu e exclus sa fie asa si la voi, daca Ilinca are deja reflexul de trezire. Eu pana la urma am aplicat metoda plansului controlat, pe la 1 an si o luna, cand deja eram atata de obosita ca numai urlam la toata lumea, inclusiv la Luca, am zis ca ori las copilul sa planga ori intru in spitalul de nebuni. Eram sigura ca n-o sa functioneze si ma simteam ca ultimul om, pentru ca urasc metoda asta, dar (mi-e si frica sa spun, sa nu-l deochi) a functionat. Cand plangea ca disperatul il lasam 5 min. dupa aia intram si-l linisteam/mangaiam, fara luat in brate, apoi iar iesit 5 min. si tot asa. N-am avut inima sa maresc intervalul, asa ca tot din 5 in 5 min. mergeam, oricum mi se pareau o eternitate. Numai prima noapte a fost un calvar, in rest tot mai bine si in 3-4 nopti copilul meu care de la nastere pana la 1.1 ani n-a dormit o noapte intreaga, a inceput sa doarma toata noaptea fara sa se trezeasca. Acum e drept ca metoda asta e greu de aplicat daca stai la bloc (mie mi-ar fi groaza de vecini, la cat de bagaciosi sunt unii) sau daca dorm parintii in aceeasi camera cu copilul, ca atunci n-au de unde veni la el. Insa repet, Luca nu se trezea ca sa suga, nu stiu exact de ce se trezea, din reflex cred eu, ca ii trebuia ba suzi ba luat in brate.

MONA, multa sanatate lui Cris!!

CRISTINA, ce ma bucur ca e totul bine cu bebe, felicitari!!!

SOMN - Luca doarme 10-12 ore noaptea si inca 1-1.5 ore ziua.

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Kata, ok, i-am dat si eu saruri de rehidratate o zi, ca asa mi-a zis. Ea bea multe lichide, nu e prob, si nici nu mai face scaune multe, doar moi. Si ideea e ca nu e sigur ca are virus la burta .., na ca sa-ti dai seama ce situatzie de kko. Si celelalte "prafuri" cica sunt un dezinfectant intestinat, dar imi scapa numele, ceva cu T .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am revenit, ca a luat-o mama in parc o jumate de ora, pana vine si Matei la masa.

Nu am apucat sa va spun mai devreme, ca azi dimineatza cand s-a trezit a facut tare urat, a plans isteric, ma impingea daca vroiam sa pun mana pe ea, s-a tarat jos din pat, sa cada si mai multe nu, s-a trantit pe jos, dadea cu capul in podea sau de usa unui dulap, dadea cu picioarele in podea. Apoi s-a culcat pe jos, si statea sa adoarma acolo. Am ridicat-o in pat si iar a inceput isteria… Mai tarziu, dupa ce a mancat (in brate, dar bine ca a mancat) i-am dat cana cu lapte sau cu apa si le trantea cu ura pe jos, iar pe mine continua sa ma impinga. Ce mai, a fost pe dos raaaau, si cu accese de furie si violenta la adresa mea, a ei si a obiectelor din jur. Sunt amarata tare .

In alta ordine de idei, pentru amatorii de concursuri, e www.activitaticopii.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=80" target="_blank">aici un concurs dragutz pentru copii sub 3 ani, si www.activitaticopii.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=89" target="_blank">aici unul pentru copiii peste 18 luni (pentru cine are cupii mai maricei). Noi o sa participam la amandoo , la fiecare cu cate un copil din dotare.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Offf mai Capri, nu stiu ce sa-ti zic, ea a fost de mica asa, a simtit nevoia sa te stie in preajma ei tot timpul, nu stiu ce sa zic

Cu deranjamentele asteea la stomac....s-ar putea sa fie de la vaccin, insa mie mi-a dat termen max 10 zile...poate s-a manifestat mai tarziu???

Cu dormitul...al meu doarme 8 ore noaptea si ziua 1-2 ore in 1-2 reprize

Azi s-a trezit la 7 fara ceva, a dormit 20 min. la 10.... si acum ma chinui sa-l adorm si e tot fresh

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Capri, Ilinca e dependenta de tine. Trebuie sa-l tragi pe tati de Ilinca de urechi sa se ocupe, ca doar nu ai facut copilul asta singura. Poate nu ar fi rau sa o dai cateva ore pe saptamana la cresa, bona, ceva sa mai rupi cordonu. Si e clar, NU trebuie sa te mai ocupi noaptea de ea.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput