Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dr_Anca este tare greu "printre straini", dar te obisnuieste, si cand te obisnuiesti nu mai ai pofta sa te intorci :). Pe mine ma enerveaza 1001 de chestii cand vin acasa, si nu as mai veni nici in vizita daca nu ar fi familia. Si mie imi e tare greu de ai mei, dar ma consolez cu gandul ca totusi fac 3 ore pana acasa, adica mai putin decat de la Timisoara la Severin .... Incercam sa ne vedem de cate ori putem, si vorbim la telefon in fiecare zi.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Felictari Cristin pentru vestile de la eco

Sanatate puiutilor bolnaviori!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Salutare mamici si pepenasi!

Ieri am avut o intalnire super cu Irinuca-ochi albastri de GINI!E frumoasa foc si finuta asa cum se cuvine unei fetite!Pun imediat si pozici!

KATLAYNA-

CAPRI-cand am stat internati la Alexandrescu toti copii primeau Romergan inainte de culcare.Recunosc ca l-a ajutat pe Tudor si ma batea si pe mine gandul la un moment dat sa iau si acasa,dar sunt totusi reticenta...Ma gandesc ca actioneaza la nivelul sistemului nervos,ceea ce nu e bine pe termen lung.Succes cu intarcatul!

CRISTINA-felicitari inca o data pt bebita din burtica!!!Am fost f emotionata cand am citit !

Tudor doarme 10-11 h noaptea(cu 2-3 treziri pt papa si ceai!) si 3 h ziua intr-o singura repriza.

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bre CAPRI Romerganul e calmant, nici nu stiu daca se mai prescrie, si in nici un caz la copii asa mici! Am intrebat-o si eu pe neuroloaga la vremea potrivita si mi-a zis sa imi iasa din cap. Am ramas la Peritol in doze foarte mici si perioada foarte scurta.
Zic si eu acuma ca baba, alearg-o mai tare si o sa doarma. A ta nici nu prea mananca, daca ar fi satula, cred eu ca ar dormi. Nu stiu ce sfat sa dau la dependenta de tine, de san - san si al propriu si la figurat. De regula copiii independenti n-au probleme de-astea.
Aia legati de san cam sunt legati de fusta, au fel si fel de sensibilitati, de frici... Ma rog, majoritatea. Si zic asta pentru ca am si eu una in casa
Deci parerea mea, fugareste-o mai mult pe junioara, basculeaza biscuiti si pe cat posibil chestii solide seara (nu inainte de somn, se intelege...). Zic si eu...

Mergi la inceput

Imi dau si eu cu parerea... Ilincu nu se trezeste musai de foame. Poate da sau poate nu. Insa cert e ca se trezeste de reflex. Parerea mea e ca deja trebuie incercat sa se elimine reflexele astea dupa un an jumate incolo... Aici vorbesc global... reflexul cu suzeta, cu suptul degetului, cu sanul,... chestiile astea de "atasament" pe care le practica bebelusul. Zic eu.
Personal, sunt pentru indepartarea copilului prin exercitii. Sunt exercitii de indepartare (de ex sa ii arunci mingea, sa mearga dupa ea, apoi o arunci din ce in ce mai departe - intr-o zona securizata, desigur. Merge sa te indepartezi si tu cate un pas). Si fel de fel de exercitii, daca altfel nu merge sa indepartezi copilul.
Cu apa... CAPRI - ea se joaca cu apa? A mea scutura apa din canita (canita are supapa, dar are o gaurica mica pentru aer) si se distreaza ca se uda. Ii place sa faca asta pe masuta de la scaunul ei. Da apoi cu mana si isi linge degetele. La inceput nu bea apa deloc. Acum bea o gramada, cere apa si in timpul zilei si dupa mese, ba chiar si in timpul mesei daca masa e mai "uscata"...
Cu lingurita nu ia apa? I-ai dat lingurita sa isi ia singura dintr-un castronel mic? La noi merge si asta cu mare succes. La nevoie ii pun pelerina de ploaie...

Mergi la inceput

pFF.. Erika are 84 de cm. O sa o mai masor o data, sa nu cumva sa aiba mai mult

DIDI - a mea doarme tot 9 ore noaptea (maxim 9 jumate, rar 10) si cam 2 ore ziua, iar daca o alerg tare (si eu o cam alerg...) doarme si 2,5 sau 3 la pranz

DR_ANCA - sa stii ca de acasa pana la Paris in casa am facut mai putin decat fac cu masina din casa de la mine pana la soacra-mea in casa Daca te straduiesti, poti sa iesi si mai ieftin - raportat la venituri si distanta
Avem niste prieteni care ziceau ca nu pot sa plece de aici, le era bine, ca sa zic, aveau cele necesare, faceau super vacante... Sunt plimbareti tare, vazut toata Europa, US si Canada, o parte de Africa si de Asie... Adica na, nu ca mine care ma screm pentru un weekend la munte... Si ce vreau sa zic e ca s-au decis pana la urma, de 3 ani sunt in Suedia, si se intreaba cum naiba de nu s-au decis mai devreme. El e medic, ea e chimist la acelasi spital. Copiii sunt la scoala, si-au cumparat o casuta minunata, sunt mega fericiti, traiesc mai bine si isi permit cel putin aceleasi vacante. Cand li se face dor de familie, se urca in avion sau urca familia in avion, si via!
Simplu ca buna ziua.

Mergi la inceput

Mda, vazui ce zice Sursu.. Pai la spital le dadea ca sa scape de ei. Si la tara se dadea la copii un somoiog inmuiat in tuica iar uneori ii agatau in cui. Nu glumesc. Ii linisteau complet si adormeau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mcoca, asa am patit eu cu ioana, a facut 3 zile febra 39-40 si apoi a aparut primul scaun moale. am fost la pediatru si mi-a zis enteroviroza si sa-i dau smecta cu gust de portocale 1 plic pe zi timp de 3 zile, hydrasec timp de 7 zile si lapte fara lactoza. daca mergeam al medicul de fam ne dadea antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

spuneau astia intr-o zi la tv ca romanii sunt printre putinele natzii care sunt rezistente la nush ce bacterie din cauza antibioticelor administrate pentru orice si care nu-si mai fac efectul cand trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anka te citesc mereu imi place mult cum scrii si ce idei ai jos palaria si vroiam sa iti urez si eu LA MULTI ANI!!! si tot binele din lume in noua etapa a vietii!!!
Si acu pe bune cu tuica am auzit si eu dar cum ii agatau in cui????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput