Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Capri, chiar nu stiu ce sfat sa iti dau... Sper sa reusesti sa o intarci pe Ilincuta..

Mona, si eu ma gandeam ca ai inceput scoala si de aceea nu ai mai scris... si ma bucur sa aud ca e bine Cris. Din greseli invatam, nu cred ca s-a nascut nimeni invatat...

Gini , Mihaita are 8.9 kg si 76 de cm ...

Anka, ce cadou ai primit??

Am fost aseara la eco sa vedem samburelul...: are 0,5 cm, sarcina e bine fixata, iar bataile inimii sunt de 119 pe min, ceea ce ma duce cu gandul al inca un

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Neata!!

Am fost aseara la eco sa vedem samburelul...: are 0,5 cm, sarcina e bine fixata, iar bataile inimii sunt de 119 pe min, ceea ce ma duce cu gandul al inca un

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Buna dimineata!

Ai venit cu vesti bune! Sa fiti sanatosi amandoi!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata'!
Nu stiu ce are Raluca ca s-a foit toata noaptea,am luat-o cu mine in pat si asa am calmat-o...
Apropo de slabit:mi-am luat si eu Super Slim si o sa incep sa le iau de maine,sunt curioasa daca se vor vedea ceva rezultate si sper sa nu-mi fie rau de la ele.
mona of prin ce ati trecut,multa sanatate!
Caprioara poate daca ii este foarte foame Ilincai o sa accepte biberonul.Stiu ca e foarte grea trecerea de la san la biberon si pt copii mai mici dar pt ea ca are peste un an.Tin pumnii sa se imprieteneasca cu biberonul.
Cristina ma bucur ca bebe e in grafic si abia astept sa ne zici sexul.
De maitreyi nu mai stie nimeni nimic ca ea posta foarte des si de la o vreme nu a mai scris?
ankalaura ce ai facut de ziua ta?Ce ai primit?
Fug la treaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, eu nu i-asi da romergan. Defapt nu i-asi da nimic pt somn, desii se trezeste si ea noaptea (si eu si Cristi dormim de multe ori doar vre-o 6 ore pe noapte, cu intreruperi, asta e). Nu stiu, poate e doar piticul meu, dar daca o face sa nu se trezeasca noaptea inseamna ca e un soi de somnifer, ori eu asa ceva nu ii dau si basta.

Apropo, cam cat dorm ai vostrii pe zi? Aida doarme cam 9 ore noaptea si max 2 ore ziua, deci cam 11 ore in total.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

didi Ralu doarme noaptea cel putin 9 ore si cel mult 12ore,depinde cat e de obosita.Ziua doarme o singura data intre o ora si 2 ore jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Capri, eu nu i-asi da romergan. Defapt nu i-asi da nimic pt somn, desii se trezeste si ea noaptea (si eu si Cristi dormim de multe ori doar vre-o 6 ore pe noapte, cu intreruperi, asta e). Nu stiu, poate e doar piticul meu, dar daca o face sa nu se trezeasca noaptea inseamna ca e un soi de somnifer, ori eu asa ceva nu ii dau si basta.

Apropo, cam cat dorm ai vostrii pe zi? Aida doarme cam 9 ore noaptea si max 2 ore ziua, deci cam 11 ore in total.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mihaita doarme vreo 10 ore noaptea si inca vreo 3-4 in cursul zilei : 1,5-2 ore dimineata de la 9.00 , si inca o ora juma - 2 ore dupa amiaza , de la 3.

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Pana acu cateva zile Timea dormea 12 ore noaptea si in jur de 1,5-2,5 ore ziua.Mai nou se trezeste tot mai devreme...azi pe la 7.30 ,si acuma deja e rupta de somn .
Azi noapte a si dormit tare rau,ca avea nasul infundat si nu putea respira.N-a putut sa bea nici laptele,din acelas motiv.Acuma i-am pus ser,si s-a mai dezfundat putin.

Si eu am luat superslim o luna,am slabit vreo 3 kg.Acuma vreau sa mai fac o cura de doua luni,sau cat e nevoie sa mai dau jos 4 cel putin.Apoi sunt multumita.Stiu ca 4 kg nu sunt tare multe,dar la mine nu merge cu infomentat sau cura de slabire sau sport,ca sunt prea comoda

Cristina felicitari pentru bebe bine prins

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

hello gagici!

deci nu o sa fiu singura care ia superslim, sunt tare curioasa daca o sa slabesc.eu am de dat vreo 20 kile ca sa arat cum imi place, asa ca am de munca. aseara nu am mancat si cand m-am urcat pe cantar imi arata cu 800 g mai putin ca ieri, abia abia m-am abtinut sa nu bag niste 'mastana' cu paine. problema e ca eu sunt super pofticioasa si mi-e greu sa nu mananc seara.

ioana doarme de pe la 9 pana pe la 8 a doua zi si mai baga si ziua vreo 2 somnuri de cate-o ora 2 fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristina, felicitari pentru samburel zglobiu!!!

Capri si eu as zice NU romergan. De fapt cunosc pe cineva care a luat cand era bb si apoi a avut mult de tras.... Cum zice si Didi, nu i-as da nimic. Cel mai bine ar fi sa se ocupe altcineva de ea noaptea .

Maya e bolnava de sambata. A avut febra mare, cica rosu in gat, care insa a trevut rapidos. Dar a ramas cu diaree, care nu se stie de ce o are. De la dintzi sau de la febra, sau de la o enterocolita. Nu eu imi dau cu presupu ci 2 doctori . Astazi a facut mai inchegat, eu sper sa fim pe drumul cel bun ca saraca mananca de 3 zile regim si lapte fara lactoza. A slabit ca un matz.

de dormit, si Maya doarme cam 10-11 ore noaptea si 1-2 ziua. Acum cred ca o sa doarma mai bine cu dusul la bona.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata !

Ne-a fost dor de voi. Am fost plecati la Sibiu apoi Sinaia a fost f frumos. Si ne-am indragostit de Sibiu si eu si sotul . E un oras foarte simpatic si a pastrat cladirile vechi nu ca in Iasul nostru unde au demolat comunstii cladirile istorice si mai gasesti aerul ala antic pe care il are Sibiul.
Ne-am intors si ne-am inscris de ieri la sala desi facem lucruri diferite vom merge in aceiasi locatie. Vom fi nasi la anul si vrem sa aratam bine nu burtosi

Bravo Monica, iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si cumintel!

Capri nici a mea nu a dorit din prima biberonul, doar nu te asteptai sa faca asta? Tot am incercat si a baut maxim 20 ml. Dupa ce a inceput sa manace cereale goale de la Milupa cu lapte apoi incet incet mi-a acceptat si biberonul. Incearca sa-i pui laptele pe care vrei sa il ia in mancarurile pe care i le dai. Eu ii faceam si piure tot cu lapte. A mea nu s-a mai trezit abia dupa ce a luat biberonul de seara. La inceput manca 70-80 apoi in vreo luna 2 a ajuns la 250 ml.

La multi ani Anka sa fi sanatoasa si sa va iasa toate planurile la care visati!

La multi ani draga Camy sa fi sanatoasa si sa ai parte doar de bucurii altauri de Flavius si de sotul tau!

De cand tot scriu mesajul si nu mai dau send se face amiaza

Ma gandeam cum acum 1 an spuneam ca nu plec din iubita mea tara Romania nici moarta si acum ma gandesc sa ne cautam ceva prin Belgia sau Franta si sa lasam tarisoara asta pentru cine are chef de salarii din astea Visez sa ne mutam la casa construita de noi dar ma intreb daca o data mutati intr-o tara civilizata in care vom castiga bine mai dorim sa revenim la mizeriile de aici, problema e ca mi se pune un nod in gat cand ma gandesc la mama mea cu care sunt f apropiata si asta e singurul lucru care ma tine pe loc. Mai avem 1 an de meditat dar la cum merg treburile cred ca strainatatea ne vede.

Va pupam !

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput