Pepenasi de iulie- august 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
truli-luli spune:
La multi ani Anka! Sa fii sanatoasa, voioasa, sa iti mearga bine oriunde vei merge
si sa te bucuri de un cadou surpriza de la sotul tau!![]()
poze Ana si Victor
varsta Anei
Gini75 spune:
Anka, la multi ani, sa va mearga in Canada asa cum vreti voi!
Moni, felicitari! Curajoase fetele care asteapta bb2 (sau 3), eu n-as putea sa ma descurc acum cu doi.
Turturica, cum adica au doishpe, treishpe ani? Fetitele astea au grija de copii?
Azi a fost prima zi in care a mers Irina singurica mai mult timp. Unde credeti? La intalnirea cu Tudor de Sursula. Tudorel e baiat mare, pe langa el Irina mea parea un prichindel. Am fost apoi si la vaccin, a si masurat-o, are 8,8 kg si 74,5 cm.
Ma duc la somn.
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI FERICITI ANKA!! SA Ai PARTE DE O VIATA FRUMOASA, TIHNITA SI IMPLINITA IN CANADA ALATURI DE FAMILIE, SI SA VA MEARGA TOTUL CA PE ROATE!!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Caprioara spune:
Helau,
Anka, Iriss,
.
Am primit rezultatele la coprocultura Ilincai, date joia trecuta. Cica sunt bune
, dar fata si acum imi face ba moale, ba un pic inchegat, dar de peste 3 ori pe zi
. Azi s-a si iritat la funduletz un pic, i-am dat cu crema. Sper sa-i treaca si sa nu faca rani.
De luni incerc sa nu-i mai dau san inainte de somnul de amiaza. Pentru ca eu a trebuit sa plec cu Matei sa rezolv cu bazinul, a ramas tati cu ea sa o adoarma de amiaza. Azi a fost a treia zi. Asta e primul pas spre intarcare. Urmeaza sa fac asa si inainte de culcare, sa dispar si sa o adoarma tati. Chestia e ca nu stiu cum sa fac sa nu se mai trezeasca noaptea??? Femeile de varsta mamei mele toate imi spun ca lor le-a prescris doctorul la timpul lor romergan si asa au reusit sa le doarma noaptea copiii. O sa caut si eu informatii sa vad ce este asta si ce efecte secundare poate avea... Daca nu s-ar mai trezi noaptea as scapa de supt, ca altfel nu adoarme decat cu tzitzi in cursul noptii.
Azi am mai incercat sa-i pun lapte (prima crestere de la Parmalat, ca am decis sa nu ma mai incurc cu praf, sa trec direct la asta) in bibele de la Avent, care are tetina si tzuturica. I-am pus tetina, sa aduca mai bine a tzitzi
. A baut cate o guritza, dar nu a fost chip sa bea cursiv, ci doar cate un strop cu pauze
. Si nu ridica si inclina bibele ca sa-i curga, incearca sa suga din el in pozitie verticala, si trage in gol
. Nu stiu cum o conving sa bea lapte de altundeva decat tzitzi...Ceva idei???
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
katalyna spune:
mona imi pare rau pentru necazul prin care ati trecut, bine ca sunteti bine acum. la fel am simtit si eu anul trecut cand a fost operat david de apendicita, mai bine zurliu si neascultator, de atunci sunt mai indulgenta cu el si incerc sa-l inteleg mai mult, e groaznic sa-i vezi cum zac si cum depind de niste aparate, medici si perfuzii. multa sanatate! daca stiam va faceam o vizita ca stau aproape de budimex 
capri, ioana nici acum nu-si tine singura biberonul si ii dau de la 3 luni cu el, il ia (in timp ce plange de foame) se uita la el si daca nu i-l pun eu unde trebuie
il arunca pe jos de nervi
asa ca ce pretentii sa ai de la ilincutza care nici macar nu-l agreeaza 100%
Caprioara spune:
Mona, sanatate va dorim
! Sa nu mai treceti prin asa necazuri!
Kata, pai ii ridicam eu bibele, dar dupa ce ii pica un pic in gura il impingea, semn ca nu mai vrea. Nu stiu ce ma fac...
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
katalyna spune:
capri, dar de ce nu incerci sa-i dai dintr-o canutza cu care bea apa de obicei. la varsta ei e cam greu sa o mai inveti la biberon, multe mamici incearca sa-i dezvetze. mulci copii nu accepta biberonul si o per de 1-2 luni nu beau lapte deloc.
strulu, am vesti
medic alergolog rares simu (poti vedea programul lui pe site-ul cmu sau sa suni la ei). 
Caprioara spune:
Kata, ea nu prea bea nika
. Cate un pic de apa din canuta cu pai, si lalinguritza.
pup you,
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
ana_a spune:
Neatza!
Dianami, mersi de idea cu ebay, o sa tin cont de ea pe viitor, nu ar fi bai sa sunt putin folosite insa mi nitel frica sa nu fie asa uzate incat sa nu mai stea bine imbinate, cum sunt ale noastre cele clasice.
turturica, multumesc mult. Aveam pe cineva in Cluj, insa am comandat deja de pe site-ul dat de boti
Si acolo pretul era bun, asa ca nu-mi pare rau.
capri, eu zic ca atata vreme cat papa tzitzi se va trezi noaptea. Nu stiu de romegan, insa ar fi bine sa consulti un medic.
proud mummy