Pepenasi de iulie- august 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
ankalaura spune:
Hmm... Pai la spa ma cam plictisesc. Si daca nu face sa dispara suncile, m-as deprima teribil cand s-ar termina... Si mai e si scump al naibii. De fapt e scump si cu ora, dar cu ziua
Ma rog, ideea e ca ma cam plictisesc
Lenjeria sexy.. cand oi scapa de sunci fir'ar ele de sunci... Cina in 2... la noi e musai 4, deci s-a dus cu romanticul, ca am fugi pe rand dupa zvarluga asta mica prin restaurant. Momentan, cea mai romantica cina a fost intr-o seara cand cumparaseram pizza si s-a nimerit sa fie o avarit in cartier si s-a oprit curentul, deci asa am mancat noi la lumina lumanarilor. In poze ies ca naiba, asa ca nici asta parca nu merge... Cosmetice.. si alea pe care le am expira naibii la cat ma vopsesc eu,... Poate doar dupa ce 'oi mai iesi din rutina de concediu cu copil, vorba lu' Turtu, sa mai pun si eu un toc pe mine ![]()
Hai mai ziceti!!
CAPRI - www.aquatulip.ro/images/pompamare.jpg" target="_blank">asta e pompa. NU este o solutie de termen lung, dar pentru noi, momentan, a rezolvat situatia. De unde am luat-o eu, e 20 de lei. La piata e mai ieftina. Apa ajunge la 0.73 pe litru. De la piata nu prea o iei sub 1 leu. De unde ia Irina e mai ieftin de 0.73. Singura chestie e ca unde comand eu nu aduce mai putin de 3 bidoane, iar la inceput platesti o garantie de 26 de lei pe bidon. Pe care ii primesti inapoi cand dai bidoanele goale si nu mai comanzi apa.
Un dozator poti lua cu 150 de lei, cam asa. Sunt firme care ofera dozatoare in custodie dar te conditioneaza sa iei un nr de bidoane lunar si sa faci contract pe minimum un an (minimum am gasit 4, dar ti le da la 20 de lei bidonul in loc de 14 lei cum iau eu, fara conditie lunara). Irina parca ia cu 9 lei sau 12 lei bidonul, nu mai stiu....
Eu n-am vrut dozator ca n-am unde sa il pun, si ar fi fost distractie mare la apasatul pe butoane, chiar si nebagat in priza, sa zici ca e pericol de fript sau de apa ultra rece, dar baltoace tot riscam, garantat. Momentan am pus bidonul suficient de sus cat sa nu aiba Erika treaba cu el. Singurul dezavantaj ar fi ca daca e mai gol bidonul, cam trebuie sa apesi la dopul ala ca sa urce apa, dar nu-i bai, ca nu iti trebuie muschi pentru asta... ![]()
Gata am fugit la rufe. Astept propuneri. Si nu, sa nu ziceti sa imi aduca drept cadou o tanti care sa imi calce rufele, ca de-aia u exista, as vrea eu asa cadou, dar nu exista!!
Una peste alta, numai faptul ca mi le aduce la usa si nu ma mai preocup ca mi se termina apa... face toti banii nene!! 
ankalaura spune:
VICKY - si al meu era maestru la facut cadouri, dar pe vreumri... Acuma ori ne-am bosorogit, ori avem de toate
Hai sa zicem ca avem de toate ![]()
Deci daca puteti crede, cel mai misto mi se pare sa fac sex IN PAT ACASA LA MINE - ori pe vremuri, asta ar fi fost ULTIMA optiune!
As fi pus pe lista orice, dar orice, numai in pat si acasa nu ![]()
Luxul suprem este sa apuc 10 minute seara in pat langa barbatu-miu si sa ma uit in tava fara sa adoarma vreunul din noi in alea 10 minute!!
O sa radeti, dar pentru sex ne mai trezim pe la 4 dimineata ![]()
Un alt lux suprem este sa apucam sa ne tinem de mana cand ne plimbam. Adica sa fie mana mea PLUS mana lui, nu mana mea PLUS mana vreunui copil PLUS mana lui... 
Eu ii zic.. "sa vezi cand o sa slabesc eu, ce o sa ma mai cauti prin pat" Si el replica "Eu te caut si acum, dar nu te prea gasesc" 
Astea fiind spuse, astept sugestii ![]()
Leeloo21 spune:
va pupam fetelor!
mai trecem si noi din cand in cand pe la voi..
am schimbat un pic semnaturica..poate trageti un ochi la pozele facute de tati de tudor..pate aveti nevoie de un fotograf pro pt evenimentele voastre..
scuze ca ne facem reclama asa de nemusamalizata..dar e criza si la noi
va
si noi va citim de cate ori apucam..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
monalac spune:
buna!scriu de la o prietena de la calc,pt ca unitatea mea s a bulit acum vreo 2 sapt si n a venit nici acum din service.
noi suntem bine,luni m am externat cu cris de la budimex,am ajuns cu glicemia 40 din cauza deshidratarii si cu respiratia f f greoaie,tot din cauza asta[habar n aveam pana acum ca nu se mai poate respira din cauza deshidratarii],mi s a spus ca daca mai stateam mult putea face convulsii hipoglicemice..a fost cumplit,am stat 2 zile la reanimare cu perfuzii,dar din fericire acum suntem bine,dupa 5 zile de stat in spital.cred ca a slabit vreo 2 kg saracutul si pt mine a fost ca o palma data peste ceafa,pt ca ma tot plangeam de el,ca plange mult,ca nu ma asculta...si cand il vedeam acolo,la perfuzii,cum nici macar ochii nu i mai putea tine deschisi,mi as fi dorit sa faca orice nebunie,orice,numai sa se ridice de acolo.
asa ca,aveti grija mare,daca vomita copilul,nu mai stati pe ganduri,dati fuga la spital,caci noi era sa o patim rau de tot si vomase de 3 ori intr o seara si o data a doua zi..
in rest,salutam gasca si multi pupici la pepenasi.
n am citit nimic din urma,dar sper sa recuperez cand imi va aduce calc.
mcoca spune:
Mona, chiar ma gandeam la tine, credeam ca ai inceput scoala :). Doamne bietul Cris. Ma bucur ca sunteti bine
.
Vicky si Printzesone
iriss27 spune:
Referitor la bidoanele de apa de 19l, eu sunt super incantata ca nu tre sa mai am grija apei. Coamnd dupa o zi pe alta, e drept ca nu prea imi dau o anumita ora, dar daca insist ma suna ei cu juma de ora inainte, sa apuc sa vin din parc. Din proprie intiativa nu ma suna sa imi zica ca vin in x minute, dar ma rog, se asteapta sa fii acasa
Prima data am cumparat 4 bidoane si recipientul si apa din el a fost parca 26 de lei (recipientele raman ale mele) si dozatorul l-am luat de la www.buburuzavedela.ro. Mi se par mai usor de depozitat 4 bidoane d-alea, decat 6 baxuri si ceva (cat ar fi echivalentul), plus ca nu cari toata ziua la baxuri, scutesti drumurile supermk-acasa (benzina consumata, timp si poate nu ai nevoie de altceva) si nici nu arunci sticle intr-o veselie. Noua ne ajunge cam 3-4 sapt si parca ma costa 43-45 lei (nu mai tin minte exact). Ca si gust, apa este ok, chiar imi place, acum iau de la www.apamaxima.ro si am mai luat de la buburuza vesela (cred ca au acelasi put de unde imbuteliaza), mi-au trimis analizele de laborator pe mail, dar nu pricep mare lucru si nici nu ma pasioneaza.
Eu ma distrez cu ei 2 sapt la kineto, asa cao sa fiu cam varza.
Sambata vreau sa ajung la Baby expo, tre sa ii iau trusou de botez finutei, pe 11 oct o sa botezam
Si mai am o lunga lista cu lucruri pt ei, canute cu pai Nuby, izoterme, caciulite subtiri, de toamna pt amandoi, o geaca mai subtire, de toamna pt Dav ... si mai erau, dar nu le mai stiu.
fii-mea are niste cojite in cap, cred ca sunt scoame. Cat a fost bb nu a avut nimic, dar nu stiu de ce le-a facut, oricum nici nu sta la baie si totul e un circ, abia apuc sa i dau samponul jos din par ca incepe plansul si urlatul. ce tratament impotriva scoamelor stiti?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Didi81 spune:
La multi ani, Anka!
Grea intrebare cu cadoul... eu de mult imi doresc sa mai iesim si noi la un teatru, o opera ceva. Ne-am cumparat bilete la opera Carmen si o sa o lasam pe Aida acasa cu nany. Si am mai fost la concertul Manowar
Diana, wow, ce putin mai ai! Cu placenta cred ca e cam devreme inca pentru a-ti face griji, sunt sanse mari sa se ridice. Si la mine era la fel pe la 18 sapt parca, iar la 23sapt la eco morfo era ok.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Boti, ce ma mai jucam si eu cu placa de-aia cand eram mica!
Maaam, de-abia astept sa ma joc cu Aida cu jocuri de-astea. Cand am fost asta-iarna in Austria-Germania, am gasit acolo un mega magazin de jucarii si am cumparat pt nepotelul nostru de 3 ani o galeata mare cu piese din care se puteau construii fel de fel, aveau si o carticica, cu ce poti construii.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
flo1980 spune:
Offf Mona prin ce ati trecut! Bine ca sunteti ok!
Cat timp sa-i dau ercefuril?
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
turturica spune:
anko, multi ani fericiti, sa fii sanatoasa, iubita si fericita. Multa bafta cu Canada si sa va fie numai de la bine in sus.
Idei de cadou n-am, io mi-as dori o baby-sitter cu buletin (ca bebisiterele de aicea au toate doishpe, treishpe ani) ca sa pot iesi linistita cu barbatul la vreun restaurant, club, ce-o fi.
Mersi de reteta de praji cu mere, dar sint nedumerita de chestia aia cu faina, da-mi si mie acolo niste grame, ca la mine nu merge altfel.
ana, ai rezolvat treaba cu lego=ul? Am vazut ca pot sa=l comand aici, noi venim la sfirsitul lui oct in cluj, daca pina atunci nu-l gasesti in Ro si daca ai pe cineva in cluj unde pot sa-l las, atunci cu draga inima ti-l cumpar eu.
boti, mie nu-mi merge linkul cu placa verde , mai pune-l odata
mona, imi pare rau s-aud c-ati avut probleme, multa sanatate va doresc.
moni, ti-a iesit rulada? Da reteta incoace. Se vede ca sint la cura de slabire, nu?
Azi n-am fost la sala si ma simt balonata, insa rezist stoic sa ma duc la cele 2 bomboane, singurele dulciuri pe care le am in casa.
pupici, o seara buna.
Mami de Mara (19.08.2008)