Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Va multumesc tare mult pt. cuvintele frumoase, eu ma bucur daca bebe e sanatos, indiferent ce-o fi.

Ana, pe ebay se gasesc piese de lego cu duiumul, unele sunt folosite, insa nu cred ca e o problema, eventual le mai speli tu inca o data. Am vazut tot felul de piese, copacei, piese de masini, ferestre pt. case, placi (baze) pt constructii...de obicei se liciteaza pt. ele, dar iese un pret f. bun.
Edit: ia uite aici, de exemplu. Transportul in Romania e chiar ok.

Anka, multi ani cu sanatate, bucurii si urmatoarea aniversare sa fie pe alte meleaguri!

Diana 18+ , mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anca draga, sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de cei dragi!!! Iti doresc mult, mult noroc in Canada, sa reusitzi sa va realizati ceea ce va doritzi!
LA MULTI ANI!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA La multi ani, sa fii fericita, sa-ti iasa toate din plin, sa-i dai gata pe canadieni si sa va fie viata acolo exact asa cum v-o doriti!!!!

Multumesc inca o data tuturor pentru urari!Azi ma chinuie talentul sa fac o rulada de carne, ma duc sa vad ce va iesi...

Monica, mami de Luca si 4+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI ANKA!!!!SA FII IUBITA SI FERICITA!!!!
MONI,CRISTINA pfiuu ce as veni dupa voi la odisee dar nu e dupa cum vreau eu ci dupa cum vrea DD.
DIANA sa fie sanatos bb si ajunga cu bine la termen si sa fie ce-ti doresti tu

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ANKA LA MULTI ANI SA FITI FERICITI ACOLO IN CANADA ,SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII DE LA CELE 2 FETITE MINUNATE PE CARE LE AVETI.
ANKA

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna fetele!
ANKA LAURA

Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Moni_or felicitari viitoare mamica!!!! Mai fetelor... ce e cu voi? Curajoase nene!!Eu inca nu m-am dezmeticit dupa prima nastere, asa incat ideea de a-l face pe al doilea nici nu intra in discutie!!Felicitari!!!

Camy mai e putintel si te vedem cum ne povestesti de mittitelul tau!!

Dianami ma bucur ca vei avea o fetita!

Anka, wowww vindeti si apartamentul!!Decizie radicala... inseamna ca nu aveti deloc in gand sa va mai intoarceti!Ce sa zic!!Va doresc din tot sufletul sa va mearga bine acolo!!

Gradinita - in ceea ce priveste acest subiect, noi am decis sa stau eu acasa pana la 2 ani cu ea iar dupa 2 ani sa stea cu mamaia pana la 3 cand o voi da la gradinita de care apartin cu locul de munca.. am auzit cuvinte bune la adresa ei!!Sa vedem daca ne iese pasenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

WOW fetele, multumesc mult de tot pentru urari! Sincera sa fiu, azi dimineata nu stiam ca e ziua mea, si m-a surprins barbatu-miu cu urarea, asa ca mi-a reamintit el. Multumiri calduroase

CAPRI - am fost la Miniblu, vazut covorul cu apa. E fain sa stii, e 80*80. Pretul redus e mai aproape de realitate - e 92 de lei si o virgula. De noi, in Ue sunt peste 35 de euro. Pe ebay mai gasesti noi, dar nu prea livreaza in Romania. Am intrebat la cativa. Exista si cu Thomas, si cu Telletubies, si Princess. Preturile sunt de la 4 lire la 10 lire - sunt si mai scumpe, dar nu ar renta. Asta la Miniblue este K's, e o marca ok, dar na, prefer Princess. Daca imi livreaza astia in tara, iau de la ei. Nu am apucat sa dau o tura si pe produsele din US. Poate sunt mai multe variante. Oricum, daca reusesc sa imi iasa pana in 65-70, iau de pe ebay, categoric.

ESTRELLA - indiferent ce va fi in viitor, pentru moment ar fi o idee proasta sa pastram apartamentul si sa platim gramezi la el ca sa stea gol. De exemplu am plati cateva milioane bune caldura, ca la noi nu sunt repartitoare. De inchiriat nu il inchiriez, am vrut sa lasam aici niste prieteni, dar vad ca ei nu sunt decisi, iar la straini nu inchiriem, ca stiti voi cum e cu inchiriatul, lasi lucruri bune si ti le distrug altii... Prefer sa il vindem, in cel mai rau caz sa cumparam un apartament la Cta unde sunt ai mei, unul mai mic, cu 2 camere de exemplu, cat sa fie banii investiti undeva si sa avem si ceva diferenta in plus la noi. Daca nu, ii pun la banca si basta. Oricum ne trebuie la noi cam 8-10 mii de euro pe care nu ii avem si nici nu avem de unde sa ii adunam
Totusi eu sper sa nu fie cazul sa revenim vreodata, iar cu banii de pe apartament sper sa punem de avans pentru o casa acolo, asta peste cativa ani cand vom fi eligibili pentru ipoteca... Sper

Intrebare - ce sa doresc eu de ziua mea? Portofel nou si fain am, bijuterii am destule si nu prea le port. Parfumuri am destule si nici nu ma prea imbalsamez eu,... tin de un parfum nene... cativa ani... De incaltat sau de imbracat, am gramada. Flori, am tone. Ceas am nou. Curele fistichii si posete am. Nu multe ca nu prea port, dar am destule. Muzica am gramezi. Gadget-uri nu ma prea intereseaza. Adica Ipod sau alte vrajeli. Am minidisc si se pune praful pe el, desi e mult mai tare ca discmanul. Nu ascult la el pentru ca nu aud telefonul si masinile pe strada
DECI CE SA VREAU DE ZIUA MEA??

Mergi la inceput

Anka buna intrebare . De ce nu vrei o zi de relaxare, de rasfatz intr-un spa?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anka
Un spa, cosmeticareala, un coafat, o lenjerie sexy, o cina romantica in 2..... sau o sedinta foto profesionala cu toata familia ....i-a alege!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Mmm da, lenjerie. Imi place. In gen imi place sa primesc ceva pe care eu nu as da banii, iar al meu sotz e maestru la facut cadouri :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput