Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Care ati putea sa ma ajutati sa cumpar cutia asta de lego??

Am vazut-o acum 2 zile la Diverta (in magazin), dar nu mai stiu pretul. Uita-te poate o au si pe site, www.dol.ro

Anka La Multi Ani! stimata doamna, sa fii fericita si la fel de contra inca ani o mie, sa va iasa brici pasentele cu emigrarea si sa tragi picioru' in spate ca poate va mai urmam cateva

LE: Ana_a lasa Diverta, uite, le-am gasit www.ookee.ro/jucarii-539-DUPLO-Basic-Bricks.html" target="_blank">aici, si la pret bun dupa parerea mea

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

botiii I love you!!! Mersi mult!!!Azi ma apuc sa vad cum le comand!Stefan o sa fie in extaz!!!
Aseara a construit niste cabane incredibil de frumoase pentru cei 5 ani ai lui....doar ca piesele ce le are, astea mici, nu-s cu asa multe posibilitati de imbinare....ca vroia si balcon, si geamuri mici....si era necajit ca nu-i iese....

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Alina, am vazut pozele de la Durau..Ce blondut simpatic e Darius....SI ce dor imi este de Ceahlau!!..

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ana_a, da' www.ookee.ro/jucarii-540-DUPLO-Creative-Building-p-2350-LEGO-Duplo---Placa-verde.html" target="_blank">placa verde ai vazut-o?

Moama ce mai construiam cand eram ciutanca... Aveam si o placa mare ca asta, si unele mai mici, faceam orase intregi, grajduri, ferme, stateam cu orele cu piesucile in brate si sufeream rau daca mai calca cineva pe vreuna si se spargea ca incepusera sa nu se mai gaseasca...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Alina, am vazut pozele de la Durau..Ce blondut simpatic e Darius....SI ce dor imi este de Ceahlau!!..

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

mersi .. da si noi mergeam de 2 ori pe luna inainte la durau in gasca mare, adica luam o vila intreaga... dar acum cu criza asta nu se mai strange gasca decat la un gratar in iasi si atat...

iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

la multi ani ANKA sa fii sanatoasa la trup si la minte ca si pana acum! sa-ti iasa toate cum iti doresti si la anu de ziua ta sa ne povestesti cum te petreci tu prin tzari straine!

am o stare de nervi de nu mai pot. mi-am luat o rochie cu o ocazie si zic hai s-o spal ca mi-era lene sa merg la nufarul, e cam departe si ardea atunci desi nu imi trebuia pe moment. in fine, hai sa o calc, rochia este dintr-un material elastic si hai s-o calc, am pus ca omu un material peste ca sa nu o stric, insa nu am luat in calcul ca masa mea este din sarma plasa si toata rochia mea este acum in patratele am spalat-o deja de 3 ori , poate poate se duce, acum dupa ce se usuca o duc la nufaru' poate mai pot aia sa-i faca ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka LA MULTI ANI!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa si sa ti se indeplineasca dorinta cea mare de a te muta!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Diana felicitari pentru fetita! Asa sa ramana!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI draga Anka!! Sa ai parte numai de sanatate si fericire alaturi de fetitele si sotul tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Offf Katalyna ....ai incercat sa o calci umeda, intre un cearceaf?

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

flo, n-am incercat asta, nu m-am gandit. sper sa rezilve astia ca daca nu reusesc, o sa incerc eu sa vad daca merge asa. am o nunta in oct si vroiam sa ma imbrac cu ea. eu imi gasesc tare greu o rochie care sa-mi vina bine, nici nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa umblu iar dupa o rochie

Mergi la inceput