Pepenasi de iulie- august 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Eu am avut si ultimile 2 nopti varza ; deh, nu i-am dat nika, nici peritol nici altceva. Insa azi noapte a fost cumpliiiit , a plans cred ca 2 ore la mine in brate, imi refuza sanul , ceea ce nu s-a mai intamplat decat cand era foarte bolnava; se dadea jos din patul mare si se punea pe covor urland, apoi se culca cu fundul in sus pe jos; urla in brate, urla in pat, urla pe jos, se dadea cu capul de ce apuca . Cand a obosit tare a luat sanul, dar adormea si cand sa zic "hop", se trezea (cam la jumate de ora) si iar incepea plansul. Sunt terminata... M-am dus si am cumparat Calma baby, diseara incerc cu asta.

Daca tot am iesit si am trecut pe langa Miniprix de pe 1 mai, am intrat si am vazut ca aveau incaltaminte de copii de la Zara, cu preturi intre 38 roni si parca 68 roni. Eu i-am luat Ilincai niste cizmulite cu 54 roni. Mai erau niste pantofiori draguti maro inchis care ne-au placut, cu bareta si fundita, dar nu aveau mai mari de 19 care noua ne erau fixi, si am zis ca pentru acum nu mai are rost sa-i iau ca are, si nu dau banii aiurea; dar am balit pe ei acolo mult ; era incaltaminte si de baieti si de fete, si de bb, si de copii mai mari; asa ca daca sunteti amatoare si aveti drum, bagati nasul si vedeti ce noroc aveti sa gasiti ceva sa va placa si sa se potriveasca numarul.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK - incearca sa iei pastila mai devreme, ideal ar fi la 8 dimineata. Dupa prima pastila nu simti mare lucru, dar dupa urmatoarele vei vedea ca se instaleaza lipsa chefului de somn. Daca o iei la 10, risti sa te uiti pe pereti la 1 noaptea. Ca idee, eu o luam la 8, ma culcam seara la 12 si la 7 eram in picioare super fresh.
Fresh eram in general si nu ma simteam obosita nici dupa treburile casei, care de regula ma cam termina pana seara....
De mancat, nu trebuie sa tii regim, ci trebuie sa ai 3-4 mese, ultima ar fi bine sa fie cu 4 ore inainte de somn. Legume si fructe din plin, apa cat de multa. Oricum nu vei avea pofta de mancare, dar sa mananci. Daca tot nu ai pofta, este simplu sa eviti chestiile dupa care de regula balesti. Acum te vor lasa rece complet.

Eu am un kil mai putin si 2 cm in talie. Si 2 cm pe pulpane. Asta dupa 5 zile de Lytess. De mancat nu am prea mancat, dar eu de regula nu prea manac, nu mananc dulciuri deloc, mananc foarte putin, deci nu am scazut un kil pentru ca mananc putin. Adica vreau sa zic, daca tot mananc putin de obicei, ar fi trebuit sa scad ceva si pana acum nu? Ori kg, ori cm... Mai vad in zilele urmatoare cum se prezinta lucrurile. Am un tabel in caiet si notez masuratorile din doua in doua zile.

La dez-motare a fost ultra super extra. O zi super de super, totul a mers ca uns.
De pe tava a luat toate tampeniile, si ori se face jucatoare de ping pong ori frizerita, sau poate croitoreasa ori sofer de formula 1, ca a lua mingea, foarfeca, ata, cheile de la masina si abia dupa inca vreo juma de ora in care lasaseram tava acolo, s-a dus si a luat si ea o hartie de 50 de lei Vedeti, ziceati voi ca seamana cu ma-sa. Acum recunosc si eu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CAPRI-of,ce rau imi pare!Poate merge cu Calma Baby .Am auzit lucruri bune despre el.

ANKA-

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Abia acum am ajuns si eu acasa,am fost cu fata si sotul in parc.Am obosit-o atat de tare pe Ralu incat a adormit in carut,a dormit cam o ora.E prima oara in ultimele 6 luni cand adoarme afara.....Sper sa doarma la noapte.
diarux nu stiu ce sa-ti zic de unghia lui Andrei,sper sa nu fie nimic grav.
Annababy eu am citit ca se pot lua anticonceptionale chiar daca iei SS.
Caprioara sa stapaneasca Ilinca sanatoasa cizmulitele si sa faca nani toata noaptea!
Ankalaura mersi mult pt sfaturi.Super ca ai slabit si cu colantii.Cat mai vrei sa dai jos ca tot zici ca ai slabit?Ma bucur ca v-ati distrat la dez-motat.Astept poze.
katalyna cum te mai simti?Ai slabit ceva?
Va pup,noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMY, sa ne pui poze cu mobila, cred ca arata super, asa faine sunt mobilele albe in camera de copil... Pai si schimba-ti semnatura, ca amr mai putin de 5 saptamani!

DIARUX iarta-ma ca nu ti-am raspuns la urari pe mess, nu mai apuc deloc sa intru, vad mesaje offline cand imi verific mailul de yahoo, dar acolo nu e buton de reply si mi-e lene sa mai intru pe mess direct Pupici multi degetelului accidentat! Nu prea cred ca ai cu ce sa-l dai, eventual intreaba si medicul, insa si daca l-ai da cu ceva alifii ar fi mai rau ca probabil si-ar baga degetul in gura si le-ar manca (cel putin Luca sigur asa ar face)

CAPRI scumpa, off, si mai zici ca nu esti chinuita... Imi pare rau, nu ma pricep la sfaturi, dar n-ai mai fost pe la ceva doctori cu ea? Ca poate totusi o doare ceva, nu mi se pare normal comportamentul, sau asa sa fie de la dinti, s-o chinuie asa rau??? Eu am incercat mai demult Calma baby la Luca (nu cred ca a fost "leac" pe care sa nu-l fi incercat) dar la noi n-a functionat... Poate la voi functioneaza, si eu citisem lucruri tare bune despre el.

Monica, mami de Luca si 5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

moni, ce bine arata semnatura ta
camy, chiar, ce putin mai ai, pune poze sa vedem cum arata mobila.
capri, biata de tine, imi pare rau ca esti asa de chinuita cu somnul, nici nu stiu ce sa-ti mai zic, sint convinsa ca ai incercat tot ce se poate. Poate ca intr-adevar intarcatul v-ar ajuta cu somnul.
anka, tecky, katalyna, bafta cu kg, si io sint prin preajma, azi am fost iar la alergat, n-am mincat mare lucru decit seara cind am pacatuit cu neshte fajita. Sper sa nu conteze. Ma enerveaza de mor burta asta.
siby, cum mai sinteti voi? Cum mai merge cu scoala?

Noi miinem mergem la bilci in sat, e o chestie care se tine o data pe an, cu tot felul de jocuri pentru copii si adulti, asa ca o sa avem o zi plina.
noapte buna tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Fetele dragi, o mie de pentru ca sunteti langa mine .

Boti, am citit despre needy child si cred ca ai dreptate, Ilincu pare sa se incadreze in descriere. Multumesc mult pentru sugestie .

Turturica, distractie placuta maine!

Profa, degetelul! Nu stiu ce sa-ti spun sa-i pui acolo sa treaca mai repede...

Sursu, vazut pozicile noi si comentat . A crescut mare si dragalas Tudorel , iar tu esti o frumoasa.

Eu am cedat si i-am dat san sa adoarma la pranz, pentru ca tati nu a fost azi toata ziua (e plecat sa-i faca poze la nunta unui prieten de-al lui si vine cand se termina nunta). Asta dupa ce de luni scosesem masa de san dinainte de somnul de pranz .

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
Multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK - cate kile? Apai pentru inceput as zice merci sa scad sub 65. Acum am 66. La 63 o sa ma apropii de multumire, la 62 o sa fiu ca in ziua conceptiei Erikai, la 58 o sa fiu ca in ziua in care am scos steriletul si EXTAZ va scrie pe moaca mea. Deci cate kile? Pai as fi multumita si cu 3 si cu 5, dar cu 7 as fi in extaz....

DIARUX - lasa-l in pace daca nu il doare. Baga degetul in gura? Poate nici nu ii cade unghia. E posibil sa ii creasca asa, si cheagul de dedesubt sa se elimine odata cu cresterea. Daca ii pui plasture, il va tenta sa il dea jos.

Mergi la inceput

Mda, si i-am dat Calma Baby in seara asta. Nu i-a placut deloc la gust. Dar nu asta e problema, ci ca la 1 minut i-au aparut in jurul gurii cateva pete rosii, vreo 3-4, una mai intinsa, restul mai mititele, care imi amintesc de reactia ei la laptele praf de acum 6-7 luni . Sa inteleg ca e alergica la una din componentele produsului, si maine sa nu-i mai dau? Culmea ar fi sa aiba efect la noapte .

pup you all,

Multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! Ne-am intors si noi de ieri acasa,a fost taaare frumos si relaxant,dar parca s-a terminat prea repede.Si fiindca tot fusese asa frumos ieri am vacut vaccinurile de 12 si 13 luni si bineanteles ca azi avem reactii adverse.Febra,diaree,durere de picior.Azi ziua a avut somnolenta ca abia se trezea,plangea intr-una apoi in juma de ora adormea la loc,iar in seara asta era terminata de somn da n -a vrut sa doarma nici in ruptul capului,pe la 12 am reusit sa o adorm prin cea mai ciudata modalitate posibila :o tineam in brate cu capul pe umarul meu si saream in sus ca un iepure si tot ziceam tup,tup,si i-a tot balanganit capul pana a adormit
Si fiindca nu era suficient vaccinul ii ies si trei masele si roade tot ce prinde si baleste de rupe.Si daca tot nu era de-ajuns mi-a venit si mie ciclul
Of si asa bine fusese cat am stat la tara,dormea bine, manca bine,veselie la maxim.Noaptea s etreze de doua maxim trei ori, manca repede apoi somn de voie, viata nu alta!
Am avut surpriza sa vad cand am deschis forumul ca am si povestea nasterii pe prima pagina,am recitit-o si am retrait momentul.
N-am citit decat capitolul asta, n-am timp in seara asta sa intru in detalii dar vreau sa urez si eu la multi ani mamicilor care s-au serbat zilele astea si Felicitari din inima lui MONI_OR si o sarcina usoara,iar Maitrey, felicitari pentru promovarea in anul 6 si sa fie cu ochisori!
Va pup si revin maine in forta!Asta daca scapam de reactiile astea de la vaccin

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput