Pepenasi de iulie- august 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 23
atb spune:
Ankuleee, cu scuzele de rigoare....
, sper sa-mi primesti si mie urarile dupa atata vreme... LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai parte de cel mai frumos si usor "un nou inceput" dincolo, sa reusesti tot ce ti-ai propus in viata (inclusiv cele 7 kg de dat jos
) si sa ai parte numai de impliniri si bucurii alaturi de toti cei dragi!
Pupam si dez-motata scumpa!
Moni, felicitari!!!!!
Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen, surioara sa fie pentru Luca daca asa iti doresti!!!
Eu am fost la ecograf saptamana asta si... se vedea o biluta intre picioare...
deci posibil sa fie tot baiat, dar dr. a spus ca nu se poate pronunta inca, e prea mic ca sa-mi spuna sigur daca e inceput de putzulica sau poate fi de la cordonul ombilical ceva. Pana peste 2 sapt cand fac TT inca mai sper sa fie fetita
, daca nu, si baietel e superbine primit, mai ales de tati
, sanatos sa fie!
Dianami, felicitari pentru
!!!
Nu mai pui si tu poze sa te mai vedem pe tine si pe comorile tale? 
Maytrei, felicitari pentru anul 5 terminat cu bine, uf cat ai mai avut de tras, bine ca ai scapat cu bine!!!
Si sa dea DD sa fie cu ochisori!!!
Camy, inca putin si punem majoretele la treaba!!! 

Capri, sa-ti dea DD multa putere in continuare sa treceti cu bine peste aceasta perioada care pare a fi extrem de anevoioasa si prelungita din pacate...
Ma tot intreb daca eu as fi rezistat sa fiu in locul tau... esti de admirat nu alta!
Ruxuleee, mi-i dor de postarile tale!!! Pupam deshtanul sa se faca bine!
N-am patit, asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau...
Fetele in lupta cu kg, va tin pumnii sa iasa asa cum v-ati dorit in cel mai scurt timp posibil! 
Observati, nu, la ce ora scriu? M-a trezit din somn un mesaj ciudat de la o persoana care nu mi-a trimis mai mult de 2 mesaje in viata, ce l-o fi apucat la ora asta? Ufff, si sotul e la serviciu si i s-a descarcat telefonul chiar in timp ce vorbeam cu el pe la ora 1, cred ca nu mai dorm pana ajunge acasa...
Adriana
14+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)