*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Se vede ce chef am de invatat
Eli, eu alta solutie nu vad decat sa cumparati apartamentul de la ea, numai sa vrea . Sau sa va mutati din apartament ca am inteles ca este al ei. Chiar asa scumpe-s chiriile in Craiova? Nici nu vreau sa ma gandesc ce trai vei avea mai incolo cu ea cand va vorbi Dimitrie, sau va trebui sa alegi o gradinita/scoala ca am impresia ca ea se baga in orice decizie si o face pentru ca are impresia ca are cam multe drepturi daca stati in casa ei.
Corina, vad ca o lauzi ca are zile cand mananca foarte bine. Deci s-a facut si Arianna fata de gasca
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Olivia26 spune:
Salutare
Mirtha, cat de dulce e Eva cum mergeeee si nu e deloc crananica! E frumoasa foc!
Oti, mie nici Ana in pozele alea nu mi se pare asa cracanica, adica nu mai mult decat orice bebe la varsta ei, e drept ca erau mult mai drepte piciorusele in ultima poza de la 1.5 ani, oricum cand ii vezi ochisorii, cine se mai uita la picioruse...si da, Elisa e identica! Spor la invatat!
Ami, felicitari pt primii pasi!!!!
Ginye, pupam gurita lui scumpa, bravo pt reusita cu canita, indata scapati si o sa ii poti da bibe Nu stiu daca ti-am spus dar ma bucur mult ca sotul s-a mai linistit si se poarta frumos, meriti asta! Probabil si-a dat si el seama cat de mult va iubiti si ce pui pretios ati realizat impreuna.
Carmen, bine ai spus ca te uiti la altii de varsta lui ca sa vezi unde va situati, asta intr-adevar fac si eu dar ma refeream la comparatii in sensul de concurs asa cum bine a punctat Cami. Nu stiu, asa mi-a sunat mie la momentul ala cand a spus Oti, x e asa insa y e inegalabil, si asta voiam sa spun ca nu incerc sa ma dau mare sau sa egalez pe cineva, mai ales pe gagica iubita, ci sa impart cu voi noutatile, bucuria...ca si tristetea de altfel Anyway, probabil am interpretat eu gresit, deh urma sa merg la dentist asa ca totul mi se parea . Care mai e treaba cu pipileanul? Ziceai ca duci azi proba la medlife, tin pumnii sa nu fie infectie totusi. Felicitari pt grasunel, face o gramada de chestii, bravo puiut desteptut
Bertha, chiar ca ai probleme mari...n-am inteles care-i grasuta din ecuatie
Anes, incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la crocobaurii care sunt pe jos...asta-i viata de bebelus, asa isi castiga imunitate, ce mai zici ca eu l-am gasit pe al meu lingand talpa unui papuc dupa ce venisem de afara Are boala pe papuci, face ce face tot acolo ajunge...si la calculatorul lu' tat'su, seara numai bine il gaseste deschis de fiu'su ca imediat nimereste butonul
Eli, o imbratisare stransa sa rezisti socrelei.
Corina, mai ia o pauzaaaa de la atata curatenie (nici eu nu-s departe dar aici e nevoie ca se pune imediat praful din cauza marii) Pupam mancacioasa
Flori, cum a fost la ?
Eu mi-am pus mai inainte o oala pe foc sa fac ceai de ceapa si nu stiam ce se aude sfaraind, ba mai injuram si vecinii ca fac cine stie ce mancare de pute a ceapa in halul asta in tot blocul...v-ati prins, ce sa faca saraca ceapa daca moi = dusa cu pluta si a uitat de ea...dati-va un pic mai incolo in clubul uitacioaselor ca se mai ingramadeste una
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Ralukutzza, sunteti pe listuta. Sanatate multa...cu dintisorii, cam tot pe jumatate i-au crescut si lui dav in 2 luni.
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmendu ginye- bravo stefanut. sper ca saptamana viitoare sa-i dea voie la biberon. carmen lui Victor 15 noiembrie 2008 pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Am vb cu dr si abia pe 5 oct vine in Bucuresti. Deci...inca 2 sapt de asteptare. Si se face luna jumate fara bibe. Asa ca...daca se invata si bea fara urlete lapticul din canuta cu cioc, renuntam de tot la bibe.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 ginye ce baiat mare ai tu acolo bv nu va mai chinuiti de acum inainte vleau la tine nu ma mai joc macar acilea poate scap de nebuna....fug de aici ************************************* "Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit |
Eu v-am zis sa va mutati la Tgv. Auzi tu? DAr cat mai sta socrela pe capul tau? Sper ca nu s-a mutat la tine!
Stefanut
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Inca una si ma duc la treburi.
Asta ca am gresit ieri ca n-am recitit mesajul ininate sa-l trimit. Mi-am adus aminte de o perla.
Eram cu Ana de mana in tramvai. Avea cam 1,5 ani si ea radea la o doamna. Totul bine si frumos pana cand imi zice "vai ce frumoasa este copila, pacat ca are un ochi mai mic decat celalalt" . I-am zis si eu ca stim dar nah nu putem sa schimbam copilul . Si normal ca observasem si noi insa contextul afirmatiei a fost asa aiurea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
ginye55 spune:
Olivia totul a fost pe fondul stresulu generat de operatia piciului. Din fericire totul a trecut!
Ralucutza multa sanatate !
Stefanut
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Eli, nu ma pot abtine..., io trageam pe dreapta, coboram si-i deschideam portiera. Auzi la ea, si tu si la volan certandu-te , da ce are? Sau ce n-are.... Carmen, punct ochit, punct lovit. Eventual un stalp mic pe partea ei, poate mutzeste, da pacat de masina .
Azi mi-s rea ca-s nedormita, nemancata, nespalata, ne...nimic.
Auzi la ea, ce nora are si ce nepot, si tot ea cu fundu-nspre padure...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
elilov3 spune:
oti de la ea nu mai vreau nimika decat sa ma lase in pace. varianta cumpararrii este exclusa, iar chiria nu e ionu de acord deci cade si asta ramane decat evitarea ei atat timp cat vine ma mut la mama sta o luna apoi atata stau la mama si tot asa
evitam sa ne suparam reciproc si pe ionu nu il mai punem la mijloc
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
elilov3 spune:
ginye aseara am debarcat.o la tara gata sa numai aud mai si zice socru'miu ca ne asteapta in week-end...sa mearga ionu daca vrea ca eu numai calc pe acolo prea curand
ancule
EDIT = neste poze este si doamna pe acolo
http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=48
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit