*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Salutare gagici!
Suntem mult mai bine toate, Rebeca e refacuta, Caterina a dormit asta noapte neintoarsa, inca ceva mucisori, dar e ok. In schimb a venit randul lui tati sa boleasca, asta e, ma gandeam eu ca nu scapa Numai Boris a ramas sanatos momentan

Am vazut-o pe Eva mergareatza Felicitari Si sincer, nu stiu unde vedeti voi ca sunt cracanici Eva si David.....pe bune ca eu ii vad foarte bine, nesiguri pe ei, insa asta e altceva, e mersul ala leganat care le da un plus de siguranta, si poate de aici pare ca ar fi cracanati.

Cami, felicitari si pentru Alexandra Si ce de dinti are, frateee!!! Noi suntem tot cu 4 dinti.

Mai, si eu fac comparatie intre ele, imi vine pur si simplu, e natural, nu vad nimik rau in asta atata timp cat nu le arunci asta in fata!! (parca Cami spunea la fel). Si nu intotdeauna comparatii, ci nu's cum sa le spun....constatari. Adica Cati a facut primii pasi nesustinuta la nici 9 luni, Rebeca la 11 luni. In schimb Rebeca la varsta Caterinei spunea cateva cuvinte constient, adica mama, tata, papa, apa, iar Cati nu e curioasa de vorbit Si tot asa, exemplele pot continua. E o chestie naturala care o face, cred eu, orice parinte cu cel putin 2 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ati fost careva la Baby expo azi? Ceva interesant?Noi vrem sa ne ducem maine, adica eu cu David, ca in weekend ma gandesc ca o sa fie super nebunie.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Parca ar fi Elisa.. ce bine seamana intre ele./// extrem de mult

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Oliv, am pus poze cu Ana cracanici ca sa ai termen de comparatie. Ultima este la 1,5 ani cand zic eu ca se indreptasera picioarele.
Anes, in Norvegia sigur nu-i pot face analize. Se fac doar la stat si daca le zic de analize pentru Elisa ei sigur ma vor cataloga nebuna.
Calciul se poate depune aiurea daca este in exces.
Pentru Elisa nu ma gandesc.
La Ana au fost niste semne: fontanela mare, coaste evazate. I-am facut calcemia la 6 luni si a iesit prost, ca si anul acesta dealtfel. Si cea mai mare dovada este ca si-a rupt cam usor piciorul.

Bravos Eva! Mirtha, mi-ai spus de curand si nici nu mai tin minte daca te-am felicitat. Ce criza neuronica

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza
Mamica de Bianca (adica eu ) este varza...amarata..terminata...dupa 4 luni in care m-am simtit mai mereu ca un caine si mi-a fost rau 23 de ore din 24 m-am hotarat sa-mi fac si analizele.La rezultat a venit si bomba Diabet Zaharat tip II cu toleranta alterata la glucoza.Singura parte buna este ca trebuie sa tin un regim drastic si asa poate mai slabesc si eu

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Stiam ca am uitat ceva.
Imi pare rau de asa diagnostic. Ai diabetici (tot asa tip II) in familie si el s-a declansat acum pe fond de stres?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Noi de azi intr-o luna cununam...incepe stresul.
Am vb cu cosmeticiana mea, e machiajul de seara 100 de euro , acum 2 ani, cand am mai nasit a fost 2 mil.
Trebuie sa pun pe hartie ce avem de luat...in primul rand rochita pt. Sara, sper sa gasesc maine la Baby Expo.
Maine merg la coafor, asa ca de ziua sotului si trebuie sa vb cu coafeza si despre coafura care mi-o face la nunta...nu stiu ce vreau...ce poate face din parul meu la lungimea actuala...ma ia groaza.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Otide la strabunica-mea incoace pe linie paterna toti au avut diabet inclusiv tata.Ma rog tata a fost o exceptie in sensul ca toti au facut diabetul pe la batranete mai putin tata care l-a facut pe la 30 de ani pe fond de stres.Si la mine tot pe fond de stres s-a declansat si cu asa genetica in familie eram punct ochit punct lovit sigur.
EliDimi e o bomboaa de baietel...asa ochisori si nasuc ca iti vine sa il mananci tot....da...zgripturoiaca frate e de mare senzatie....eu o trimiteam la gara de mult in locul tau...esti o eroina ca o suporti...eu am noroc pe partea asta ca am vazut-o pe soacra-mea de 3 ori in 9 luni de cand s-a nascut fim-ea.....

Am scris ca o cizma da ma grabesc un picut la calcat de rufe ca plecam la Sambata cateva zile.
\stiam ca am uitat ceva....Otitu ai clonat-o pe Ana asa-i....izbitoare asemanaresi la fel de rotunjoare si de frumoase amandoua....le-as papa ...offf ce mi-as dori sa fie si Bianca mai grasunica un pic ca sa am si eu din ce sa musc.

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

http://www.activitaticopii.ro/taxonomy/term/56

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oliviae SUPER site-ul! Multumim mult pentru el!
Am gasit activitati dragute si pentru David, nu numai pentru Luca..

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

http://www.activitaticopii.ro/taxonomy/term/56

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Gata si cel de al optulea dinstiro si-a facut aparitia. Am mai bifat unul de pe lista cu dintisori.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Azi am recuperat la vizionat poze, am vazut asa:

otilia: "ana cracanici" care nu prea e cracanici de fapt... e super dulce si au dreptate fetele, elisa ii seamana leit. De fapt, semanati toate trei, super gagici in roz!
malinas am salivat la tortul lui David de zece luni! Mi se pare asa de frumos ca-i faceti tort in fiecare luna. De flacau ce sa mai zic... un frumos si un voinic! Acum am reusit sa vad si eu pozele cu despachetatul lucrurilor fragile, hehe... si a ramas totul intreg?
laura super gagici (in super piscinaaaaa)
elilov3 vazut poze cu balacila cel frumos pe "tron" ( si cu soacra, da acolo nu comentez). Apropos, si noi tot "tron" din ala avem, da' rosu. Al nostru inca sta in dulap.
anes m-am delectat cu pozele lui remus la baita si cu castile pe urechi, foaarte smecher decanul nostru de varsta! Nu pot sa cred ca imediat face un an primul cozonacel! Cu praful simurdaria te inteleg perfect, si io ma ingrozesc cand o vad cum pune mana pe topogan si dupa aia in gura... da' nu cred ca avem ce face, sa speram ca nu prindem chestii nasoale gen paraziti si daca-i prindem, ne tratam, ce sa mai facem...ce de legat nu-i putem lega.
anca nu reusesc sa gasesc pozele cu zibe, da' mai insist si revin

... scartaie Alexandra din patut, revin mai incolo

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput