*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Citesc ca tot mai multi puiuti, au din ce in ce mai multi dintisori....Sara nu are niciunul, sa ma ingrijorez?E posibil sa fie lipsa de calciu?As vrea sa-i fac analizele de sange, dar nu stiu daca avem voie acum...luni facem IDR-ul.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo eu peste 2 sapt o sa-i fac analizele la sange piciului. Dr. pediatru ne-a trimis.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Otilia, asa zici, concediu de odihna! Mai, da' ce te mai odihnesti! Spune drept, nu-i asa ca ati clonat-o pe Ana?

Eu cred ca Doamne-Doamne s-a prins ca nu m-am saturat de Ana bebelusa si mi-a mai trimis o copie, cu mici diferente cat sa nu le incurc .

Citat:

Olivia, daca-i vedeai pe Ana si Darius prin parc nu te mai gandeai sa-i combini, cre'ca ambii ar avea nevoie de un partener mai potolit, ca tare zbuciumati mai sunt, ar fi vai de vecinii lor. Altfel, Darius a placut-o mult pe dsoara, am si zis intr-un mesaj anterior ca vorbeste des de ea.

Ne intalnim intamplator la IKEA la bile cu o familie de romani. Si tatal o intreaba pe Ana:
-mai Ana spune drept unde iti place mai mult aici sau in Romania?
Si Ana fara sa ezite
-in Romania
-dar de ce?
-ca acolo sunt copii adevarati

Am intrebat-o aseara si a zis ca-si aduce aminte de Darius. Asa ca puneti pelerinele de ploaie in bagaj si la drum cu voi. Ana niciodata nu refuza vizitatori.
Euma gandeam ca dupa niscaiva dealuri de urcat in Norvegia sa vezi ce se calmeaza si Darius. So, aici e de ei.

Citat:

Sunt ofticata ca mi-a luat o oja pe care in magazin am vazut-o grena si constatai ca pe unghii e rosie, am asa un aer de vampa grasuta. Na, ce problema am!

Vezi daca ai timp de cumparat oja. Asteapta putin sa creasca domnisoare ta ca eu nu am invatat-o la oja si m-am trezit ca are unghiile lacuite. Or fi invatand asa ceva la gradi, nu stiu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Otilia nu i-am dat sa bea lapte din canuta cu cioc pt ca mereu o respinge. Pana acum nu am incercat sa-i dau de baut decat ceai si apa din ea. Si nu o voia. Aseara am incercat sa-i dau lapte. Si a vrut sa bea. Am scapat de baut lapte cu lingurita.

Inteleg ca a baut din canuta. Ce ma bucur. Bravo Stefanut!

Citat:

Ieri am avut o mare surpriza: m-am intalnit cu Eli si Balaciosul in .....Targoviste! Balaciosul e un chiuitor! Nu-i stau piciorusele 2 sec.

Ohoho ce surpriza!
Eli face drumuri interjudetene. Eli chiar ma bucur ca iti place sa conduci si ai deja ceva experienta. Nu ca tare-i bine cu masina?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Je ramas si fara menajera si fara mama...a plecat ieri acasa . Je bolnava cu curatenia, nu mai fac fata. Aseara la 23 frecam cada Nu mai am timp DELOC. I-am luat Ariannei jucarie antemergator. E tare incantata. A invatat sa urce si scarile, asa ca trebuie sa iau portita sa le baricadez.
Nici noi nu ave nici un dinte. De mancat, are zile cd manaca f bine, zile cd ciuguleste cate ceva. e inebunita dupa pufuleti si budinca de vanile.
Fug...mergem la masaj si apoi la Babyexpo.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Nici n-am spus Buna dimineata!

Amalia, Mirtha, Anes, pe aici pe DC am vazut un status cu "umbra unui neuron". Daca pic examenul asta ma paste

Amalia, pai felicitari lui Luca. Dupa 7-8 pasi singurel e clar ca merge.
Mirtha, nu te mai invinui ca n-ai rezistat sa o intarci. Degeaba a vrut ea daca n-ai fost tu pregatita nici psihic si nici organismul care a produc in continuare. O sa vina si momentul intarcarii, e iminent . Stiu ca tu ziceai ca la 9 luni ai vrea sa o intarci, dar nu-i mereu cum iti propui si atata vreme cat doarme noaptea bine nu vad nici un dezavantaj.
Carmendu, da a pus ceva Victor pe el. Acum ai ce rontai

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

NEATA FETELE
ofer gratis soacra multifunctionala... striga, urla, inspecteaza tine teoria chibritului..in sfarsit n functii
revin mai pe seara sunt plina de aia cu coarne...
nesimtita imi reproseaza ca eu stau si fisu dom'le saracu se speteste cu muncitul ...bla bla numai tampenii pe drum spre tg-jiu cred ca ne-am certat nu exagerez vreo ora si ionu tacea si balacila dormea.....stiti cum imi vine ...ah i-am zis ca m-am saturat de mecla ei sa nu o mai vad ....
mi se infnda si mama lor de corabii babaciune nasoala...daca ii dau sa il ia in brate pe dimitrie nu poate ca e tare obosita...asa are niste dume in ea
m-am intalnit cu draga de Ginye e superba si pe interior si pe exterior...pistruiata ca mine si stef e tare cumintel si studiaza toate cele...se uita la viermalaul meu...oare ce gandea? ....mah am fost si cu soacra din dotare la tgv se poate fara?
revin

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mai eli - spune drept, ai fost la shoppareala cu soacra?!?
in targ ai incercat sa o vinzi?
e un banc mai vechi.
se duce un taran in targ cu un magar amarat, fara dinti, vai de el . il intreaba cativa oameni cat cere pe magar. el spune ca nu-l vinde.
-atunci de ce l-ai adus domne in targ, daca nu-l vinzi?
-ca sa-l fac de rusine!

ginye- bravo stefanut. sper ca saptamana viitoare sa-i dea voie la biberon.

olivia- vroiam sa-ti spun sa nu care cumva sa indraznesti sa nu mai pui filmulete cu dav. eu ma bucur atat de mult cand vad cum evolueaza fiecare cozonacel. si bineinteles ca fac comparatii. dar e exact asa cum spunea cineva. sa stiu unde ma situez. si mai e ceva, e foarte bine ca spuneti ce fel de jucarii au puiutii sa ne mai inspiram si noi. asa cum olivia a vazut la mine leap frog, asa si eu i-am cumparat catelul vorbitor (care btw inca nu e interesant pentru el). forme avem si noi. l-am vazut pe frantuzu de raphael cu jongla cu mingea, l-am pus si eu pe victor sa dea cu piciorul. inca nu-i iese. el ar vrea sa o o incalece. da' ce sa-i faci. franta s-a calificat la mondiale si romania a luat osu'

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

carmen asa m-ai facut tu sa rad
oti ce bine se tine Elisa iti vine sa le mananci obrajiori aia pufosi
oli hehe ce baiat yoghinist fte tare
mirtha mai mie imi place cum merge draga de Eva e tare dulce pacat ca e deja petita
ginye ce baiat mare ai tu acolo bv nu va mai chinuiti de acum inainte vleau la tine nu ma mai joc macar acilea poate scap de nebuna....fug de aici
amalia felicitari pentru primi pasi ai lui luca...ce baieti mari avem..Doamne nu imi vine sa cred ca s-a dat starutul la mers
flori e bine ca ai o doamna doctor asa competenta cu jucariile eu zic sa nu insisti vezi exact ce ii place dezvoltai competentele pe care vezi ca le are....hai ca , cu ajutorul lui Dumnezeu puiul va fi bine '
sanatate tuturor mamicilor si cozonaceilor !incercati de diferiti virusei...
sunt trista rau..oare cat rau poate produce un om?...tot timpul incerc sa gasest o portita de scapare din diferite situatii, insa uneori ma simt coplesita de complexitatea unor actiuni...si e toamna afara si imi place si imi vine sa zburd asa de nebuna prin natura fara dureri de cap si griji decat eu cu mine si balacila fara nimeni in jur..off uite asa ma face individa sa plag...trecem noi si peste asta...si gata ca dau in alte alea

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Hop si noi pe aici ....nu avem timp sa scriem prea des dar va citim in fiecare zi (noapte mai bine zis).Am citit despre cozanacei mergareti si cu o gradmada de dintisorii.Sunt niste scumpi cu totii
Bianca este bine, tot categoria fulg, nu merge de-a busilea decat in spate dar se ridica in picioare singura si merge tinandu-se de masa , canapea de hainele noastre etc.De mancat papa cam 600 de solide pe zi+ 500 de lapte dar nu asimileaza mai nimic.
Mamica de Bianca (adica eu ) este varza...amarata..terminata...dupa 4 luni in care m-am simtit mai mereu ca un caine si mi-a fost rau 23 de ore din 24 m-am hotarat sa-mi fac si analizele.La rezultat a venit si bomba Diabet Zaharat tip II cu toleranta alterata la glucoza.Singura parte buna este ca trebuie sa tin un regim drastic si asa poate mai slabesc si eu
Ps sa nu uit sa va intreb :Biancai i-a iesit un dinte pe la 7 luni insa de atunci abia i-a crescut un pic....este cam jumate asa iesit...si de atunci nimic altceva...o fi normal???
Analizele le-am facut si sta bine cu calciul dar eu stiu ce sa zic cu dintele ala care nu mai iese de tot...ce sa mai zic de altii..

Va pup pe toate si pe toti cozonaceii.

AAAA sa nu uit iar...o rog si eu frumos pe Olivia (daca nu gresesc ) daca poate sa ne puna si pe noi cu pitica in listuta voastra de cozonacei.

Ralucutza mami de Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput