Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)
Raspunsuri - Pagina 8
adimercedes spune:
Offf, cati sarbatoriti am ratat!!!
Sim, Dantje, Alexia Cristina de mami Gema, Natalia Ioana de mami toma_lly, Ana de mami anamica, Sasha Gabriel de mami Alice, Rares Cristian de mami diwana, sa fiti fericiti si sa aveti parte de sanatate, bucurii si clipe superbe alaturi de familiile voastre minunate!!! 
Mii de scuze daca am uitat pe cineva 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
la multi ani frumoasei si super istetei Rebeca-Maria de mami Bebeka
sa iti fie viata un drum presarat cu flori!!!

Petrecere frumoasa!!!
O mica poezioara pentru Rebeca:
Un pitic de cauciuc
S-a ascuns intr-un papuc;
Cand am incaltat papucul,
S-auzea strigand piticul!
Acum sunt cam suparata,
Nu ma lamuresc odata:
Am papuc cu glas si limba,
Sau pitic care se plimba?
Nedumerire-Katia Nanu
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
11+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Nici greturile de pana acum nu te-au convins? Felicitari pentru prima intalnire cu bebedoi. |
Ana, sa nu razi, dar stii femeile alea care-si doresc ceva atat de mult incat incep sa aiba simptome, desi nu sunt insarcinate? cu batranetea asta, la un moment dat m-am gandit ca cine stie, am luat-o razna...nu ca ar fi fost asta singurul indiciu ca am luat-o pe carari nebanuite!
Multumesc!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
papanash spune:
Ramonaiani, eu raman la parerea mea, ca ajutorul de care poti beneficia de la stat este foarte bun. Chiar si o ora pe zi daca se ocupa cineva de Eliza si tot e ceva. E foarte greu pentru o mamica sa se descurce singura cu 2 copii, mai ales ca primul copil e la varsta asta, cu mari curiozitati, gelozii, etc. Pentru tine, pentru sanatatea ta e foarte important sa te relaxezi. Profita de tara civilizata in care stai, sistemul e super ok .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Adi, cand am citit ca vine sotul ma gandeam ca de acum te relaxezi...nu ca va urma munca... |
Celia, mda, asa ar fi logic ;)
si Lisa e fff solicitanta. Cati suntem, pe atatia ne "poarta" A fost ff fericita azi noapte sa il vada pe sot - s-a trezit ca era uda si a venit la noi. Si a stat o vreme cu "babu" (mobile) la "pitchus" (pictures) si apoi si-a luat perna si m-a invitat in "Isa's bed sleep" si dupa 1h inca se foia
. Apoi s-a razgandit sa vrea langa daddy! Dar azi dimienata a fost fericita sa capete cadouri (tricou, palariuta, Mega Blocks MacDonald's Farm)...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Yaia, veverita si-a pierdut codita pe considerente dermatologice. Din pacate. Are o problema cu pielea capului si e favorizata de parul lung. Asa ca ... |
Eu sper sa treaca repede, ca are un par superb si ii stau tare bine carliontii! Face tratament?==================================
Poze
Erina spune:
Mamici multumesc pentru feedbackul despre vopsit. De acum o sa o tin tot intr-unul-pe cit de rar posibil dar asta e...
Yaia am citit acum ca ai inceput sa te simti mai bine. Ura!!!
Eu am o tuse care ma prinde seara. Am trata-o numai cu Septogal si ma tot gindesc sa nu fie ceva care afecteaza pe bebe. O sa merg cit de curind la medic...
Cite nelinisti are o mamica, tot timpul ma gindesc ca atitea lucruri pot merge rau...ca daca trebuia sa fac DT-ul? ca nu ma odihnesc deajuns, ca nu maninc cum trebuie.
Sper sa fie totul bine pentru toata lumea!!!
Roxali, ce mai faceti? Ce face Sonia? A inceput juniorul scoala?
Sabina nu ne spui nimic despre prima zi de scoala a Sofiei?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
11+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Roxana_G spune:
Neataaaa.
Rebeca si Amalia
, sa cresteti mari, sanatoase si norocoase!
Papanash, la multi ani soacrei si sanatate multa puiului. Eu zic sa mergi la doctor ca uite asa am descoperit si noi streptococul.
Maria, m-ai lasat paf cu cate minunatii pregatesti. Mor de pofta aici.
Emma, ma bucur ca a fost bine, sa o tineti tot asa.
Erina, multumim frumos, chiar s-au distrat. Animatorii au fost insa mai mult pentru copiii mari, cei micuti fie s-au speriat fie i-au ignorat. S-au straduit ei sa ii atraga insa nu pot spune ca au prins asa bine ca la cei mai mari. Torturile au fost facute la Agapitos, sunt biscottino.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aeperju oooo spre fericirea mea astazi al meu baiat a plans dar putintel. i-am zis ingrijitoarei sa-i dea niste jucarele si gata, a uitat imediat de plans. sper sa pape tot sis a fie cumintel. |
Emma, acomodarea tine cam 1-2 luni, depinde de copil. Sunt copii care se acomodeaza imediat si sper ca Andrei sa fie unul dintre ei. Observa ce-i place acolo si fa acelasi lucru in fiecare zi ca sa nu planga, exact ca azi. Si sa te astepti ca luni dimineata sa fi uitat deja rutina si sa mai scanceasca.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, acum fus sa iau Elevitul. Eu ziccadaca ai dieta saraca din cauza starilor de rau e bine sa suplimentezi cu ceva.Ai simtit deja bebelusul? Eu l-am simtit de data aceasta foarte devreme. Uneori pur si simplu pulseaza burtica in ritmul miscarilor lui/ei. ![]() |
Da, am simtit deja Bebedoi foarte devreme. Eu si pe Tudor l-am simtit devreme, desi toti imi ziceau ca nu am cum, ca mi s-a parut. Dar am avut dreptate, am simtit miscarile lor de la vreo 10 saptamani...poate un pic mai devreme...
Poze