Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

oooo spre fericirea mea astazi al meu baiat a plans dar putintel. i-am zis ingrijitoarei sa-i dea niste jucarele si gata, a uitat imediat de plans. sper sa pape tot sis a fie cumintel.

o zi buna va doresc!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Yaia - felicitari pt samburici si sarcina usoara in continuare. (Eu postasem chestia cu pringles & co - preluare de la o mamica de la odiseea lui Dani, a carei fetita stia alfabetul la un an jumate, cand Eliza de-abia silabisea 'ma-ma'.)

Mersi mult! Si pentru urare, si pentru salvare, ca acum nu mai raman corigenta!
Si sanatate multa la toti 3...sau 4?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Amalia Elena de mami Anghelada

Rebeca-Maria de mami Bebeka

La multi ani, sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Erina, tu tii cu dusmanul? Mai sunt si alti tatici care merg cu copii la diferite cursuri, dar al meu sot nu ma crede si nu l-am putut convinge.

Si eu speram sa il trimit pe tati cu Daniel la Babyschwimmen, insa intai n-aveau locuri, cand i s-a facut loc, nu l-au aceptat ca e prea mic - are doar 3 luni s icursul de inot e pt bebei de la 4 la 12 luni. Asa ca asteptam pt la anu'.

Tudor a inceput inotul la 3 luni si cateva zile. Era cel mai mic!
Apropo, trebuie sa vad cum ne organizam cu inotul, probabil tati cu Tudor si eu cu Bebedoi! Masina va fi o problema daca nu ii schimba ziua de inot lui Tudor...hmm...mi-ai dat de lucru acum, ma bag la cautare pe net de programe de inot...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mariana, sanatate multa tie si micutilor!
Succes doamnei pentru rezervarea unui loc Elizei la gradi.

Papanash, sanatate lui Adi!
La multi ani, soacrei tale!
Sanatate multa socrului tau!

Ema, acomodare usoara papanasului la gradi.

Rox, multumim, .

Maria, spor la pregatirile bunatatilor pentru iarna!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Andreea, Celia, Gabriela

Pe Daria a dus-o tati la gradinita. Mi-a spus ca a fost OK. Abia astept sa ma duc dupa ea.

Nana am vazut si eu pozele cu Andrei. mi-a placut mult a doua, cea in care are tricou in dungi. E asa dulce.

Ana, chiar imi era dor sa vad poze cu Vladut! A crescut mult si e un frumos si jumatate!!! Despre domnisoara ta ce sa zic superba. Mie imi plac mult fetitele tunse scurt.

Alinush,Doris e absolut minunata!!! Seamana intradevar foarte mult cu Teo. Am recunoscut saloanul de la Cuza Voda. Felicitari mamica implinita!!!

Roxana, ca intotdeauna puiutii au avut o petrecere de mare exceptie. Se vede ca s-au distrat si mi-a placut ideea cu animatorii care i-au tinut ocupati.
M-am bucurat sa revad si pe ceilalti frumosi din grup si pe mamicile lor.
Te rog sa imi spui unde ai comandat torturile acelea frumoase? ma intereseaza unul cu imagine.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

oooo spre fericirea mea astazi al meu baiat a plans dar putintel. i-am zis ingrijitoarei sa-i dea niste jucarele si gata, a uitat imediat de plans. sper sa pape tot sis a fie cumintel.

o zi buna va doresc!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Bravo Andrei!!! Emma, sunt sigura ca va fi din ce in ce mai bine!!!

11+

Mergi la inceput

Mariana sanatate multa micutilor si tie!!!
Interesant sistemul cu ajutorul de la cmunitate!

Papanash, sanatate lui Andrei!!!

Yaia, acum fus sa iau Elevitul. Eu ziccadaca ai dieta saraca din cauza starilor de rau e bine sa suplimentezi cu ceva.
Ai simtit deja bebelusul? Eu l-am simtit de data aceasta foarte devreme. Uneori pur si simplu pulseaza burtica in ritmul miscarilor lui/ei.

Am fugit la treburi, va doresc o zi frumoasa!!!

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, sarcina usoara in continuare , sa fie asa cum iti doresti. Felicitari pentru prima "intalnire" si ca totul e bine!

Multumesc! Desi la partea cu binele, nu prea am niciun merit. V-am scris deja ca mananc numai tampenii si deloc ce trebuie, nu-mi iau vitaminele...DAAAR, parca ieri m-am simti putin mai bine, poate si pentru ca am vazut Bebele. Seara am reusit sa gatesc ceva: o ciorba si o salata de legume de pus pe iarna...bine, aici nu pun pe iarna nimic, dar am facut-o ca imi era pofta si nu gasesc de cumparat. Si m-am mai jucat si cu Tudor. Parca incepe sa se indrepte situatia si la mine...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Buna seara mamici.
Sunt in .
Am o fetitza sanatoasa si puternica!!! yupiiiii!
Toate grijile de pe parcursul sarcinii si stresul de pe ultima suta (va povestesc eu alta data) s-au risipit.

Faceti cunoastinta, va rog.http://family.webshots.com/photo/2094022940101784801ASJkdT

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Alinus, m-am topit! Sa va traiasca printesa. Ce mare pare Teo pe langa ea!

Mergi la inceput