Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)
Raspunsuri - Pagina 6
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia In plus, e bine sa ai o alta confirmare a faptului ca esti insarcinata, ca testele nu sutn tot timpul 100% sigure. Si e prima confirmare. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Nici greturile de pana acum nu te-au convins?
Felicitari pentru prima intalnire cu bebedoi.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Ana, ce dor mi-era de tine, m-am delectat cu pozele voastre, incredibil ce s-au inaltat Vlad si Miruna! ![]() Yaia, ce frumos ca ai vazut samburelul! Si Slava Domnului ca totul e bine! Despre tigaie, sper sa nu mai fie nevoie sa o trimitiErina, e grozav ce frumos s-a adaptat Daria la gradi, Sara inca plange cand o lasam dimineata, dar isi revine f repede zice educatoarea, si povesteste cu placere despre gradi. ba chiar are un baietel preferat LUca, de care ne-a tot povestit in weekend.La capitolul pampers, am regresat si noi de cand cu gradi, din pacate! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+ |
Multumim
Ma bucur ca Sara se "impaca" cu gradinita. Stai linistita cu pampers-ul. E inceputul la gradi, o sa isi revina.Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Copiii fac de la bine in sus . A se vedea, spre www.flickr.com/photos/16792873@N07/3919465172/" target="_blank">exemplificare |
Veveritzul e un bucalat neastamparat, face tot ce face si Veveritza. si ce-mi vad ochii...Veveritza si-a pierdut coditza carliontata? Acum, in prag de iarna (cel putin la noi)?
Bine ca sunt copii bine si sanatosi. Ma bucur. Asta e cel mai important lucru.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
carpatina spune:
La multi ani Amalia Elena de mami anghelada! 
la multi ani Rebeca-Maria de mami bebeka! 
Sa aveti parte numai de bucurii! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Nana
sunt tare apropiati unul de altul. Chiar daca se mai cearta si se mai imbrancesc, se iubesc tare mult. L-am vazut pe Andrei in mail-ul comun. E un scump si un expresiv. Si seamana cu mami nevoie mare.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, ce frumos ca ai vazut samburelul! Si Slava Domnului ca totul e bine! ![]() |
Si eu m-am bucurat, ca pana sa-l vad, doar starea de rau si greata imi ziceau ca ceva se intampla, altfel pana acum, la 4 luni, nicio investigatie in acest sens, adica m-au luat in evidenta fara sa confirme daca e bebe sau nu. Asa m-am linistit, mai ales ca si analiza de sange a iesit buna!
Poze
slippers76 spune:
Yaia, veverita si-a pierdut codita pe considerente dermatologice. Din pacate. Are o problema cu pielea capului si e favorizata de parul lung. Asa ca ...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Doamne ajuta si sarcina usoara! ![]() |

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Faceti cunoastinta, va rog.http://family.webshots.com/photo/2094022940101784801ASJkdT |
Pisicuta dulce, incantata de cunostinta! Sa cresti mare si sanatoasa!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - sa creasca mare bebedoi, sa fie sanatos/oasa. ![]() ![]() am venit de la sedinta cu parintii.nu ne-au stresat prea tare, asa cum ma asteptam. |
Multumesc!

Dar bani v-au cerut deja?
Poze