Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimi ,las cafeluta calda pentru toate gusturile
Noi suntem bine ,inca nu mergem la cresa ,am mai amanat o saptamana ...
Sunt prinsa cu niste compoturi,muraturi ,zacusca de ghebe,nu mai am timp de nimic altceva,am citit putin acum din urma ,am uitat ce si cui vroiam sa zic ,ma pregatesc de servici ,asa ca va las
Sa aveti o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Buna seara mamici.
Sunt in .
Am o fetitza sanatoasa si puternica!!! yupiiiii!
Toate grijile de pe parcursul sarcinii si stresul de pe ultima suta (va povestesc eu alta data) s-au risipit.

Faceti cunoastinta, va rog.http://family.webshots.com/photo/2094022940101784801ASJkdT

Alina 37+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Alinush, sa-ti traiasca papusa dulce Doris Maria!!! Ce seamana cu Theo . Sa va traiasca puiutii scumpi si sa va umple casa si inimile de fericire!!!

Tu cum iti revii? Cum a primit-o Theo pe Doris?? Hai, ca sunt curioasa, ca ai nostri sunt colegi si vreau sa stiu reactii etc, cand ai timp si chef, of course

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erina,multumim ici.
Ce ma bucura vestile bune despre Daria cu acomodarea la gradi, felicitari.

Yaia, sarcina usoara in continuare , sa fie asa cum iti doresti. Felicitari pentru prima "intalnire" si ca totul e bine!

Vero, sanatate sotului. Speram sa nu ia si dulceata . Tare e grijulie pentru tati.

Alinush, felicitari luptatoarei minuni. Multumim de foto!

Ana, ce scumpi sunt copii tai, ma bucur ca totul de de la bine in sus.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata !
Maria,merci de cafea, e buna rau ! Ia spune ce bunatati bagi in camara pentru iarna ?

Vero, multa sanatate !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Adi a facut febra azi-noapte,se maraia in somn si cand am pus mana pe el ardea. Asa cal-am trezit incet sa-i dau nurofen, apoi cu greu a adormit. Si eu am amigdalele inflamate si ma doare gatul. Si el are tot in gat ceva, ca inghite greu . I-am facut acum un ceai indulcit cu miere, nu-l vrea deocamdata. Sa vedem cum se manifesta azi si functie de asta mergem saunu la medic.

Mergi la inceput

si daca Maria adat azi cafeaua, eu va indulcesc cu o felie de tort, e ziua soacrei si cum ea e in spital cu socrul ( au venit ieri pt o noua serie de cito) ma ocup eu de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maria, sar'na pentru cafeluta. Nu vii si la mine cu compoturile, muraturile si zacustile? Ca-i camara goalaaaa Spor la treburi astazi.

Papanash la multi ani soacrei si sanatate socrului. Si sanatate si voua. Sper sa nu fie nimic serios cu gatul lui Andrei.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Bebeka, sa-ti traiasca fericita printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia, sa va fie de bine prima intilnire!!! Super frumos! Intradevar nu mai e noutatea ca la prima sarcina dar e la fel de emotionant!!!

Felicitari pentru masuratorile si rezultatele bune. Credca 6 cm de la crestet la fundulet...

Ai primit vitamine, ceva? Eu de miine chiar pun post it prin casa ca mereu uit de Elevit!

Multumim!
Da, 6cm de la crestet la fund, dar eram nelamurita ca mi se parea mult. Am gasit pe internet ca la varsta asta ar avea cam 5,4 cm, dar nu zice de unde pana unde si probabil asta m-a nelamurit.
Vitamine aici nu se dau. DELOC! La Tudor am luat doar Vit.D+calciu, dar acum am observat ca alea contin si saccharin (zaharina?) sau aspartam, asa ca nu am vrut sa le iau de data asta. Am cumparat un complex de vitamine fara adaosuri si cu de toate, dar inca nu am luat niciuna, desi asistenta a zis ca e ok, pot sa le iau...poate incep de azi...sau de maine.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI, dulceturilor noastre de astazi,Amalia Elena de mami anghelada si frumoasei,pretioasei si vorbaretei Rebeca-Maria de mami bebeka!
Sa fiti sanatoase ,sa cresti mari si frumoase si sa aveti numai realizari in viata!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput