Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Pfiii, m-am delectat cu puii frumosi si Anei (doamne ce au crescut si ei) si cu puii scumpi si Alinushei!
Gabitz, cam secretoasa despre sedinta aia.
Sabina, nimic despre Sofia?
Nana,
tare pe amandoi.
Celia, mult succes si scolarului tau.
Mama ce emotii ma apuca cu scoala asta, mai am un an si o iau si eu de coada.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ramonaiani spune:
Ana ce pitici frumosi ai
.
Erina - si eu m-am vopsit in sarcina la Daniel de 2 ori - o data la inceput, ca plecam sa vizitez alt continent si aratam nashpa rau cu radacinile albe, si apoi inainte de nascare, sa dau bine in prima poza cu baiatul
.
Yaia - felicitari pt samburici si sarcina usoara in continuare. (Eu postasem chestia cu pringles & co - preluare de la o mamica de la odiseea lui Dani, a carei fetita stia alfabetul la un an jumate, cand Eliza de-abia silabisea 'ma-ma'.)
In alta ordine de idei - de la gimnastica fetei in picioarele goale (ca cica sa simta bine bara pe care merge) ne-am pricopsit cu o raceala. Intai Eliza, apoi am luat si eu, ieri noapte a facut Daniel 38.3. Febra a scazut rapid cu un supozitor de paracetamol, insa mi-era frica de infectie urinara, insa am recoltat si-am vazut ca e clar, n-am mai fost cu el la lab). Deci dupa 2 zile, Daniel deja e aproape vindecat, Eliza o duce mult mai bine, insa eu ma tarai din rau in mai rau, cu dureri de cap, dureri de gat, azi am inceput sa si tusesc
. Off, batranetile astea !
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Erina, tu tii cu dusmanul? |
Si eu speram sa il trimit pe tati cu Daniel la Babyschwimmen, insa intai n-aveau locuri, cand i s-a facut loc, nu l-au aceptat ca e prea mic - are doar 3 luni s icursul de inot e pt bebei de la 4 la 12 luni. Asa ca asteptam pt la anu'.
Roxana_G spune:
Mariana, multa sanatate si tie si puilor!
Rox , mamica
ramonaiani spune:
Si-acum sa va spun despre serviciile sociale de-aici (Papanash, tu ma intrebai de ce nu ma duc la ei.)
Ei bine, au venit ei la mine! A venit o doamna sa imi ofere o mapa cu ce ofera orasul pt o mamica si-un bebelus, Daniel dormea si era cuminte insa Eliza s-a dat in spectacol (era si obosita, si enervata ca vorbeam germana, si nici nu se ocupa nimeni de ea). Ca atare i-am zis doamnei ca eu nu la Daniel am nevoie de ajutor, cu la Eliza.
A plecat cu gandul sa faca ceva sa ma ajute. M-a sunat zilele trecute ca a reusit sa vorbeasca cu o alta doamna, ca o s vina de cateva ori la mine sa ma ajute cu una, cu alta. M-a prins intr-o zi nasoala si am repezit-o nitel ca nu mai am nevoie de nici un ajutor, ca ma descurc singura, dar mi-a explicat ca mi-am facut o idee gresita, ca nimeni nu se amesteca in viata mea etc.
Azi a venit doamna respectiva, a stat vreo ora si ceva, s-a jucat nitel cu Eliza si cu Daniel si am stat de vorba la o cana de ceai, m-a intrebat cum ma descurc, care-i programul zilei, ce facem ca sa ne ocupam timpul etc. Pana la sfarsit Eliza iar a facut teatru, s-a imbracat, i-a adus si doamnei pantofii si pulovarul, si i-a trantit si-un "ciuss" facandu-i pa cu mana
. M-am scuzat si i-am explicat ca ea doar vrea sa iasa afara - d-na a gustat gluma, a zis ca stie cum sunt copiii. A ramas sa sune la cea mai apropiata gradinita pe care o avem de noi, sa faca o programare sa vorbim cu cineva acolo si apoi ne ducem sa ne mai prezentam o data, in speranta ca obtinem garantat un loc pt Eliza la anu, cand o face fata 3 ani. Daca ne spun astia ca imi accepta fata la ei, vizitele ei se termina, daca nu - mergem mai departe cu vizitatul de gradinite. (sper ca am sanse mai multe decat daca ma duc eu singura)
Vroiam sa urez un inceput de an frumos proaspetilor scolarei Stefan de Gabitz si Sofia de Sabina.
Roxana_G spune:
Gata ma retrag la nani, o sa trimit in seara aceasta pe mailul comun pozele de la party. Dat fiind ca nu am intrebat invitatii daca pot pune pozele, am facut o selectie stricta, si am lasat albumul privat. Noapte buna!
Rox , mamica
gabitz78 spune:
papanash - eu telegrafica???pai si ce vrei sa zic?daca n-am nimik de spus....iar la 4 azinoapte dormeam dusa, crede-ma...nu stiu unde m-ai vazut tu pe mine la ora aia!![]()
roxana - pai ce sa zic de sedinta?ne-a zis de rechizite, cum va fi programul...chestii administrative, nimik deosebit.
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 cecilia mai nou am inceput si noi cu mofturi in magazin.avem un magazin langa casa in care cornurile cu cioco sunt puse pe rafturi jos,la nielul lor.deja nu mai ia un singur corn,ia cu amandoua bratele.norocul meu e ca ii place mai mult sa ia de acolo,decat sa le luam si acasa,asa ca el le da jos eu le pun la loc papanash cum mai este adi cu manuta?dar cu gradi? andreea mami de bibu papacios(10.10.2007) |
noi avem o problema cu tot ce contine cioto (ciocolata), nu numai ca pune mana, dar vrea sa si pape, este un fan ciocolata...nu ca nu ar avea in familie alti fani, adica eu
...ne cunsc toti vanzatorii din cartier, dar nu pt ca suntem nebunatici, avem si noi calitati pt care ne iubesc vanzatoareledaca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
cecilia L spune:
Mariana, sanatate multa tie si micutilor tai.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem