Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, multumim frumos, chiar s-au distrat. Animatorii au fost insa mai mult pentru copiii mari, cei micuti fie s-au speriat fie i-au ignorat. S-au straduit ei sa ii atraga insa nu pot spune ca au prins asa bine ca la cei mai mari. Torturile au fost facute la Agapitos, sunt biscottino.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Buna Roxana, din poz se vedea ca, copii stateau impreuna iar parintii aveau spatiul lor. De aceea ma gindeam ca animatorii si-au facut bine datoria.
Oricum se vede ca s-au simtit minunat. mi-au placut mult puii tai pentru caerau imbracati tematic.

Deci la Agapitos le si decoreaza cu imagini. Voi merge acolo zilele acestea. Multumesc!
O fi din cauza de gravidenie dar de ziua mea nu mi-a placut la gust absolut nici unul din 4 sortimente (printre cate si biscottino).

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabitz bafta la scoala. Sa aveti un an usor, ca asta e cel mai important an scolar, zic eu.

Emma, o sa se obisnuiasca si Andrei la cresa, cu putina rabdare. Sunt extrem de putini cei care nu se adapteaza.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Ana ce pitici frumosi ai .

Erina - si eu m-am vopsit in sarcina la Daniel de 2 ori - o data la inceput, ca plecam sa vizitez alt continent si aratam nashpa rau cu radacinile albe, si apoi inainte de nascare, sa dau bine in prima poza cu baiatul .

Yaia - felicitari pt samburici si sarcina usoara in continuare. (Eu postasem chestia cu pringles & co - preluare de la o mamica de la odiseea lui Dani, a carei fetita stia alfabetul la un an jumate, cand Eliza de-abia silabisea 'ma-ma'.)

In alta ordine de idei - de la gimnastica fetei in picioarele goale (ca cica sa simta bine bara pe care merge) ne-am pricopsit cu o raceala. Intai Eliza, apoi am luat si eu, ieri noapte a facut Daniel 38.3. Febra a scazut rapid cu un supozitor de paracetamol, insa mi-era frica de infectie urinara, insa am recoltat si-am vazut ca e clar, n-am mai fost cu el la lab). Deci dupa 2 zile, Daniel deja e aproape vindecat, Eliza o duce mult mai bine, insa eu ma tarai din rau in mai rau, cu dureri de cap, dureri de gat, azi am inceput sa si tusesc . Off, batranetile astea !

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Multumim

Sanatate multa puilor si tie.

Mergi la inceput

Rox, ati avut o super petrecere! Si ce de invitati, tot unul si unul. Copiii sunt bine? Mai fac febra?

Erina frumoasa poezia. O sa mi-o notez pentru Vlad. Cum e Daria cu gradi?

Mergi la inceput

La multi ani dulcetelor Amalia Elena si Rebecca

Bebeka, sa-ti traiasca mandretea de fata vorbareata si desteapta foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, Rebeca

cateva poze cu un baiat cooperant si poze cu tortul baiatului

www.flickr.com/photos/23631543@N02/3922556682/in/photostream/" target="_blank"> aici

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

of, ma oftic rau ca n-am vazut si eu pozele cu frumosii lui Slippers si Rox. Aseara a venit tarziu tati si nu mai eram in stare de stat la calc.
Erina, eu n-am ce sa-ti zic despre vopsea ca pe vremea aia nu aveam deloc fire albe, deci nu m-am vopsit. Insa cred ca nu are cum sa fie daunator, atat timp cat folosesti ceva soft. Mai curand cred ca nu prinde, din cauza de hormoni ( ceva de genul ca sa nu te vopsesti cand vin rusii). Dar orice pui pe piele intra si inauntru, deci daca-i cu amoniac nu prea-i bine.

Gabitz, esti telegrafica rau, pe cuvant. Pai spune-ne cum a fost deschiderea, cati copii sunt in clasa, daca i-a placut si de ce, cum e invatatoare, daca scoala e cu supraveghere, etc. Si nici despre Eliza nu mai zici deloc cum ii place la gradi, ce mai face.

In alta ordine de idei, mai spuneti-mi si mie cum ati sarbatorit la gradi ziua copiilor . Aseara iar am stat vreo 10 minute de vb cu missele si directorul ( care venise frant, avusese si deschiderea anului scolar) si Adi al meu n-avea nici o intentie sa mearga acasa. Imi zice un nenea sofer daca nu i-l dau si lui acasa , ca se inteleg foarte bine ( Adi ii cere mereu cheile de la masina si discuta zilnic despre camioane, tractoare, etc).Apoi brusc mi-am adus aminte de intamplarea Valentinei, asa ca m-am uitat-cred- cam circumspecta la el, si i-am zis ( mai voalat) sa-si puna "dorinta" la treaba, sa-si faca daca vrea. Of, ce mai face printesa, Vali ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Celiamultumim frumos

Yaia, e pe un semi-tratament, nici nu stiu cum sa-i zic. Sampoane dermatologice cu seleniu. Deocamdata tinem situatia sub control. Acum ca am repatriat-o a la long vreau sa ma mai vedem care-i situatia si ce putem face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alina, m-au topit pozele cu Doris! Si mi-au facut un dor nebun de bb mic! Este extraordinary de frumoasa si delicate, printesa ta! Chiar seamana fratiorii, ce mandra trebuie sa fii, mami!

Bravo, Ema pemtru Andrei! Vezi ca nu a fost asa de rau?

Mari, multa sanatate tie si puiutilor!

Maria, bine ca ai mai dat un semn, numai la zacusca ta de ghebe imi sta capul!

Papanash, sanatate lui Adi si tie! Si La Multi Ani soacrei!

Erina, Elevit iau si eu, dar doar de 1 saptamana.

Bebeka, la Multi Ani pt printesa ta!

Yaia, daca la voi nu se dau deloc vitamine, aici e reveersul, mie mi se pare un exces de vitamine, cunosc o gramada de gravide care au luat vitamine pe tot parucrsul sarcinii, ceea ce mie se pare exagerat! Eu imi amintesc ca si cu Sara doar in trim 2 am luat nici nu e f recomandat in primul si ultimul! Tare m-au bucurat vestile tale bune! Acum asteptam si confirmarea ca e …,.delfinasa! Sau delfinas, ce vrea bunul Dumnezeu!

Roxana, unde vad pozele voastre? Pe mailul comun?

Cecilia, f frumos si tortul si patutlui lui Cristi! Asa coopereaza si Sara si la aspirat mucisorii si la aerosoli.

Eu am un tonus f f bun azi! M-am terzit pe la 5 jumate harnica si bine dispusa, am dus fata la dr, are amigdalele marite, dar nimic grav, si apoi la gradi! A fost prima zi in care nu a plans DELOC. Am schimbat-o, a fugit la copii, spunandu-ne in graba PA! Vai, ce fericire!
Altfel, sint din ce in ce mai linistita, varianta cu gradi mi se parea cea mai ok, Doamne ajuta sa trecem cu bine peste boli! BB misuna toata ziua, burtica creste, am pus in total 3 kg, am declat multumita! Peste 1 sapt merg la eco si vedem daca e tot Emma sau Sofia...
In alta ordine de idei, ma gandesc sa fac si eu o cura de imunizare pt Sara. Dr mi-a zis de Septolin, alte recomandar ati primit?

O zi minunata, cu soare!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Ramonaiani, eu raman la parerea mea, ca ajutorul de care poti beneficia de la stat este foarte bun. Chiar si o ora pe zi daca se ocupa cineva de Eliza si tot e ceva. E foarte greu pentru o mamica sa se descurce singura cu 2 copii, mai ales ca primul copil e la varsta asta, cu mari curiozitati, gelozii, etc. Pentru tine, pentru sanatatea ta e foarte important sa te relaxezi. Profita de tara civilizata in care stai, sistemul e super ok .

Multam. Dar ajutorul n-a fost cel de care zici tu - adica nu s-a ocupat ea de Eliza. Ba chiar eu a trebuit sa fiu gazda si sa stau de vorba cu ea, si Eliza s-a simtit ignorata, a inceput sa escaladeze patul de deasupra, a "servit" si ea ceai, adica l-a varsat in pat, si alte nimicuri de-astea .
Insa aia cu gradinita prinde foarte bine, sa vedem si ce rezultate o sa aiba .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput