Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor.
papanash - na ca-ti fac pe plac...
si a doua zi de scoala a decurs foarte bine, doamna i-a plimbat rin scoala, le-a aratat laboaratorul de biologie, de anatomie, de fizica.era foarte incantat.doaman e dragutza, vorbareata...asa cum imi place mie.
deocamdata sunt multumita si stef e vesele, abia astepata sa mearga la scoala...sper sa nu-i piara cheful prea curand.de teme ne-a zis ca ea nu e adepta sa dea teme multe si fara rost,ca n-o intereseaza cine si cat lucreaza, important e sa inteleaga si sa stie despre ce e vorba.![]()
yaia - bani inca nu ne-a cerut, poate la sedinta urmatoare...
![]()
despre eliza ce sa zic?mergem in continuare la gradi, ea se joaca, o mai pun eu sa faca niste chesti dar n-are treaba cu ceilalti copii deocamdata...sper ca va veni si ziua aceea.ea nu vorbeste, de o luna abia zice mama cand vrea ceva si atat.nu face nimik din ce fac puii vostri, dar asta e.e a mea si o iubesc asa cum e.
![]()
cam atat pentru azi....sunteti multumite?
pupici.
Gabriela77 spune:
Gabitzule, eu una sint fericita cand ne dai vesti despre pui, ma bucura progresele fiecarui copilas de aici, si clar pt Eliza e un lucru bun ca merge la gradi.Imi place mult atitudinea ta si in mod sigur e de un real ajutor si Elizei! Mult succes si la cat mai multe progrese! Iar scolarului sa nu-i piara cheful prea curand!
Erina, ce mi-a placut poezioara ta!
Roxana, ce petrecere frumoasa ati avut voi acolo! Copii, unul si unul, nu mai vorbesc de cadru si torturi! Frumos, frumos!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
papanash spune:
Gabitz, eu sunt multumita ca ne-ai povestit, si sa stii ca si eu o iubesc pe Eliza, chiar daca nu-i a mea
. Inca o data te felicit pt faptul ca o duci la gradi, sunt convinsa ca asa e cel mai bine pentru ea, cat despre socializarea cu alti copii, stai linistita, inca nu toti o fac, si decat sa se certe/bata cu altii mai bine nu-i baga in seama. Stefan e norocos, a nimerit foarte bine, invatatoarea e super daca nu-i incarca cu teme.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia am citit acum ca ai inceput sa te simti mai bine. Ura!!! Eu am o tuse care ma prinde seara. Am trata-o numai cu Septogal si ma tot gindesc sa nu fie ceva care afecteaza pe bebe. O sa merg cit de curind la medic... Cite nelinisti are o mamica, tot timpul ma gindesc ca atitea lucruri pot merge rau...ca daca trebuia sa fac DT-ul? ca nu ma odihnesc deajuns, ca nu maninc cum trebuie. |
Eu am o tuse ce-mi provoaca voma, asa de rea e. Si nu am tratat-o cu altceva decat indiferenta. Mai am si eu preocupari, dar la cat de rau mi-a fost, nu prea am avut cum sa imi fac griji. Ma rog la Dumnezeu sa fie copilul normal, sanatos si bun ca Tudor! Atat!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
papanash spune:
Marunzikaaaaaa !!!!
Parisul, ce mai fac fetele din Paris ?
Dar Slovacia
ce mai zice ?
Italia ?
Japonia ?
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Rox, ce ziceai tu despre virus, cum l-ai depistat ?Cummai sunt azi copiii ?
Vad ca azi n-a mai avut asa febra, parca am zarit un colt de masea, dar nu ma lasa sa ma uit . Totusi tuseste un pic, ii mai dau sirop de tuse si tantum verde. E mai bine ca azi-noapte.
A adormit baiatul asa ca ma bag si eu un pic la odihna, pe curand !
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, daca la voi nu se dau deloc vitamine, aici e reveersul, mie mi se pare un exces de vitamine, cunosc o gramada de gravide care au luat vitamine pe tot parucrsul sarcinii, ceea ce mie se pare exagerat! Eu imi amintesc ca si cu Sara doar in trim 2 am luat nici nu e f recomandat in primul si ultimul! Tare m-au bucurat vestile tale bune! Acum asteptam si confirmarea ca e …,.delfinasa! Sau delfinas, ce vrea bunul Dumnezeu! |
Exces de vitamine si de No-spa! Am remarcat de la sarcina cu Tudor ca acasa va indoapa aia cu toate bunatatile (spune vocea din mine care nu ia pilule decat cand e musai).
Si eu parca am zile mai bune...sper sa vina si mai bune, la fel sper si pentru tine!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 dar n-are treaba cu ceilalti copii deocamdata...sper ca va veni si ziua aceea.ea nu vorbeste, de o luna abia zice mama cand vrea ceva si atat.nu face nimik din ce fac puii vostri, dar asta e.e a mea si o iubesc asa cum e. ![]() |
Bey, vrei bataie? Cat crezi tu ca a socializat al meu in primul an de gradi? Nici acum nu baga in seama multi dintre copii, fiecare e cu treaba lui...Tudor are mai nou treaba doar cu Milja!
Poze
valentina_22 spune:
Fetelor,va multumesc mult, pentru sustinere. Pentru fiecare am impartit astazi cate un
si
. Intr-adevar este crunt sa vezi in fiecare zi cum se duce lumea de rapa si ca nu mai exista valori morale. Alexandra este bine, cum spuneam pare sa fii uitat incidentul, chiar ne-am interesat la un club de dans(sa aiba o preocupare si sa nu se mai gandeasca la ce s-a intamplat). Mi-e imi este teama in continuare sa o las sa plece de langa mine si inca nu-mi pot ierta clipa de neglijenta. Va jur ca nu stiu cand a disparut de langa mine. Nu stiu ce ar fi putut face politia, in afara de a le da o amenda parintilor ,copilul fiind minor si in grija lor. Au avut tupeul sa-mi spuna ca Alex este de vina, ca de ce s-a dus!!!!
Ei cica au un copil model si nu credeau o ioata din ce le spuneam,iar pustiul il luase pe NU in brate! Am avut si o discutie cu Alex, atat eu cat si sotul si i-am explicat pe intelesul ei care sunt pericolele care ii pandesc. Sper din tot sufletul ca a inteles. Ea este un copil sociabil, nu vorbeste cu strainii, dar mi-a spus ca au vrut sa se joace de-a ascunselea(asa ii spusese pustiul) si fiind copil nu i-a fost frica de el.
Erina, in sarcina cu Andrei m-am vopsit de vreo doua ori si m-am decolorat o data. Vopseaua a prins de fiecare data, iar cu sarcina nu am avut nici o problema din aceasta cauza.Ca vitamine am luat tot Elevit si m-am simtit foarte bine cui ele.
Yaia, felicitari pentru prima eco facuta! Chiar daca stii la ce sa te astepti , tot simti fluturi in stomac. Super masuratorile, ma bucur ca totul este bine si asteptam vesti in continuare!
Ana, dar ce domnisoara superba ai tu acolo si ce sportiv in devenire iti creste in ograda! Super pozicile, sa-ti traiasca comorile!
Aandreea, sanatate lui Andrei.
Alina sa-ti traiasca minunea! Este divina! Eu zic ca seamana cu fratiorul ei. Te rog fericita mamica sa-ti umbli la semnatura!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Bey, vrei bataie? Cat crezi tu ca a socializat al meu in primul an de gradi? Nici acum nu baga in seama multi dintre copii, fiecare e cu treaba lui...Tudor are mai nou treaba doar cu Milja! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Intaresc si eu spusele tale, Irina! Desi inca nu avem experienta voastra, cele cateva zile petrecute acolo, m-au convins de aspectul asta, la varsta asta coopereaza f putin, fiecare e cu treaba lui, iar cand interactioneaza o face ca sa ia ceva de la celalat, in general asta degenerand in cearta
Asa ca Gabitzule, poate si asteptarile sunt prea mari!
Yaia, da, cu No-spa la fel! Deci ma bucur ca vin zile mai bune! Si o sa fie din ce in ce mai bine, asta e clar!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+