Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)
Raspunsuri - Pagina 11
valentina_22 spune:
Bernix, felicitari lui Venus mioritica pentru trecerea la chilotel!
Emma,felicitari lui Andrei pentru prima zi de cresa!
Rox , bine ai revenit si sa va fie de bine vacanta. Tu o dai pe Alex anul viitor la scoala,aveam impresia ca va merge la 7 ani! Am vazut pozicile , foarte frumoasa aniversarea copiilor. Se vede de pe fata lor cat de bine s-au simtit! Torturile sunt deosebite.Mi-a placut foarte mult cel cu ursuletii. Cofetaria de care povestesti, este undeva pe langa Perla? Puii cum mai sunt astazi?
Mariana, sanatate picilor si refacere rapida tie. Multumesc pentru gandurile bune si felicitari lui Adi! Ai vreo sansa sa revii pana in februarie in tara? Daca reusesti sa-si scoti bineronul nazdravanei, sa-mi dai si mie pontul.In privinta serviciilor sociale de acolo, ce spui tui pare desprins din basme!
Bikmaria,succes la gateala! Poate arunci si inspre noi cu un borcan de zacusca , ca sunt lesinata dupa ea!![]()
Simona, sanatate si refacere rapida si lui Adi si tie!Ma cam incerca gatul si pe mine de dimineata dar m-a lasat acum. Ieri am fost la farmacie sa ma interesez de vaccinul antigripal, dar nu aveau decat din stocul de anul trecut.Mai asteptam.Sanatate si numai impliniri socrelei tale cu ocazia zilei de nastere. Sanatate socrului
Gabriela 
, tine-o tot asa!
Gabitz, invatatoarea baiatului pare o tipa cu capul de umeri din cate spui, daca lui Sref ii place si este intantat e super ok. Eliza chiar daca nu este “in grafice”,are ritmul ei, sunt absolut convinsa ca atunci cand te vei astepta mai putin ,vei avea o mare surpriza,iar eforturile de acum iti vor fi rasplatite.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
Vazut pozele Soarecilor Atomici! Cata energie! Si ce torturi, ce invitati! Mai, si ce torturi...si totusi, nu as fi putut sa mananc o farama, desi arata bestial toate 3!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Nu stiu ce ar fi putut face politia, in afara de a le da o amenda parintilor ,copilul fiind minor si in grija lor. Au avut tupeul sa-mi spuna ca Alex este de vina, ca de ce s-a dus!!!! Ei cica au un copil model si nu credeau o ioata din ce le spuneam,iar pustiul il luase pe NU in brate! ...dar mi-a spus ca au vrut sa se joace de-a ascunselea(asa ii spusese pustiul) si fiind copil nu i-a fost frica de el. |
De asta eu cred ca ar fi trebuit sesizata Protectia copilului, ca de cele mai multe ori, abuzatorii sunt ei insisi abuzati, de cele mai multe ori in familie! Asa apar comportamentele deviate. Si mi-e sa nu fie pustiul intr-o asemenea situatie. In plus, atitudinea parintilor da de gandit...a ambilor!
Alex, saracuta, e clar ca nu a banuit nimic si singura solutie e ca voi, parintii, sa o pregatiti pentru pericole de genul asta. Poate ca ii baga neincrederea in semeni in suflet, dar macar e in siguranta. Ca de pazit 24/24 nu ai cum, nici acum, dar mai ales mai tarziu!
Eu intotdeauna am optat pentru 'better safe than sorry', am preferat sa nu fiu 'po****r', dar sa fiu intotdeauna in siguranta, dar eu eram deja mare cand am facut alegerea, cand eram copii parca nu erau atatea pericole...
Poze
Yaia spune:
Gabriela, numai gandul ca va fi bine m-a tinut pe linia de plutire...Oricum, e ultimul Bebel, asta e clar!
Adica de face hubby prin vecine si-i aduce acasa pe la 6 luni-1 an...![]()
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Amalia Elena de mami anghelada
Rebeca-Maria, vorbareata precoce de mami bebeka!
Sa va fie vietile minunate!
Poze
slippers76 spune:
Gabitz, te-au tras fetele de urechi, deci nu te mai trag si eu
. Daaaar... eu nu zic sa te culci pe o ureche, Doamne fereste. Cred ca "cheia" e rabdarea si perseverenta. Cunosc destul de multi copii pentru care pe la un an-doi parintii se dadeau de ceasul mortii cu tot felul de probleme (psihologice, motorii, etc), si care acum exceleaza la scoala , la sport si la multe altele. Fiecare cu ritmul lui. Socializarea e cu siguranta importanta, dar tot in ritmul ei le va face pe toate. Vlad de exemplu, pana pe la inceputul lui iunie nici macar mama nu zicea. Si-a dat drumul dintr-o data. Ca si cum ar fi acumulat multe si ar fi dat la un moment dat pe dinafara
. Pupam Eliza finuta si scolarul norocos de asa invatatoare cool
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
Bebeka, iti dai seama ca petrecerea Rebecai va deschide sezonul in fiecare an printre colegii de scoala! Rebeca va fi intotdeauna cea mai mare din clasa...
Poze
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Oricum, e ultimul Bebel, asta e clar! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Never say never...
Eu inca ma gandesc la al treilea, dupa toate cele.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Valentina
o imbratisare stransa pentru voi. S-a incretit pielea pe mine cand am citit. Sper doar ca Alexandra e suficient de mica inca astfel incat sa nu ramana marcata, sa treaca usor peste asta. Ideea cu dansul mi se pare excelenta, mai ales daca ii place. Multumim pentru aprecieri.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Erina, sa stii ca mie mi s-au parut cam fara gust torturile de la petrecere, dar mai bine asa decat sa fie cu multa ciocolata. Oricum l-am ales pentru ca e favoritul lui Andrei. Cat despre copii, chiar daca nu au stat musai cu animatorii, sa stii ca intr-adevar nu au fost solicitanti pentru parinti. Au avut jucarele si au stat destul de mult in curte, fara sa evadeze in spatiul comun. Sigur ca au mai fost si evadari, dar mult mai putin decat ma asteptam si eu.
Ana, multumim frumos. Eu optasem initial pentru un loc de joaca, apoi m-am razgandit si cred ca a fost mai bine asa acasa. Copiii sunt bine acum, nu mai au febra deloc, dar acum mergem cu antibioticul 10 zile. Oricum trebuie sa le refac exudatele dupa aceea. Am citit ca ai tuns-o pe Miruna ca are probleme. Macar ea mai statea cu parul prins, dar a mea e mereu cu latele si nu stiu ce sa ii mai fac, nici sa se tunda nu vrea. Nu stiu cum sa o conving.
Papanash, cred ca petrecerea de la gradi o organizeaza ei, de regula ei stiu ce si cum. Eu nu am avut niciodata nici o treaba cu party, doar daca am cerut animator sau am precizat ce desen sa fie pe tort. Pe vremea cand comandau, acum fac tortul in house. In rest Miss-ele stiu mai bine, ca nu e prima petrecere.
Gabriela, ma bucur ca esti in buna dispozitie azi.
Tinem pumnii sa fie bine la gradi. Septilin este ok, e natural. Medicament ar mai fi Bronhovaxom. La Alex am incercat tot ce exista si fara vreun rezultat, asa ca lui Andrei nu ii mai dau nimic.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Ei cica au un copil model si nu credeau o ioata din ce le spuneam,iar pustiul il luase pe NU in brate!