Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yaia, si eu tot asa zic, ca sigur inchidem fabrica acum! Dar vb Anei, mai stii? Ca daca tot fata fac, poate nu se lasa C pana nu iese si un baiat?Desi am deja 32 si mi-a fost mult prea mult rau...

Vale, mi se pare o idee excelenta clubul de dans, si eu am in plan pt Sara asta!

Inca una si ma duc ca zi sint nestavilita...Azi e si ziua nepotelei mele Alessia! Sa-mi traisca ca tare o iubesc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, ai mei nu au virus, e streptococ betahemolitic A. La Medicover se face un test rapid, cam ca exudatul, se pune apoi betigasul intr-un recipient ca la testul de sarcina. Daca apar 2 linii e pozitiv. Si a fost. Nu cred ca Adi are asa ceva, asta de febra mare, peste 39, amigdalele nu sunt numai rosii, au puncte de puroi pe ele, adica niste depozite albicioase.

Valentina, va pupam si noi si speram ca Alexandra va fi bine de acum incolo. Si eu sunt disperata cu a mea sa se fereasca de pericole, dar nu ma asculta deloc. Nu stiu cum as putea sa ii mai explic fara sa o sperii prea tare totusi. Oricum, sigur cursurile de dans o sa ii faca bine fetei. Cat despre torturi, noi am facut intr-adevar la Agapitos de la Perla, insa sunt mai multe cofetarii (si pe Stirbei, pe Doamna Ghica, la Unirii, etc). Aaa, intrebai de scoala. Nu o dau la 7 ani, de fapt va avea 7 ani si 7 luni si mi se pare prea mare. Va merge la anul, dar ma rog, daca constat ca apar probleme la pregatitoare anul asta poate decid sa mai amanam, desi putin probabil.
Voi ce planuiti?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, pupici si tie de la soarecii atomici. Ce haios, chiar ca li se potriveste. Cat despre torturi, lasa ca treci tu de 12-14 saptamani si sa vedem atunci cum ti se mai par.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Heheeheeeiiii!!!(si n-am baut nik)

Va multumesc din suflet pt urari si acelasi lucru il doresc si eu pt puii vostri!!

Noi am semnat condica la dr caci nu se putea sa sarim sapt asta.De cand a inceput cresa am fost in fiecare sapt cu Rebeca la dr din cauza de febra(sau nu),tuse,muci.Deja ma iau fiorii cand ma gandesc ca de luni o iau de coada la serviciu.
Experienta nostra cu cresa vad ca are ca rezultat medicamente fara numar,fara numar..acusi o pun pe picioare si dupa trei zile de cresa o luam de la capat....

Am inceput de azi sa-i dau si bronhovaxom 10 zile-poate mai ajuta si asta.

Erina,f frumoasa poezia o s-o scriu sa i-o spun fetei.rebeca acum canta perfect Mos Craciun cu plete dalbe si am evoluat putin la Du-ma acasa mai tramvai...

Trimit mesajul asta ca poate iar nu ma mai lasa sa intru in forum;asa am patit si ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabi, sa-ti traiasca nepotica!

Rox, culmea e ca Mirunei i s-a agravat problema taman de la parul strans in ceafa . Face niste coji cam ca crustele de nou nascuti. Lol. De convins s-a convins singura cand am inceput sa o chinui cu peria ca sa ii desprind cojile alea. Ba si-a mai convins si o prietena buna care avea parul maaare, nu ca ea, de imi multumeste maica-sa de vreo doua luni intr-una.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Veveriti,soricei,printese -adica Doris si torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bebeka sanatate multa pentru Rebecca si reacomodare rapida la servici. Tinem pumnii sa fie bine.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Aandreea27, datele sunt in listuta! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Oricum, e ultimul Bebel, asta e clar! Adica de face hubby prin vecine si-i aduce acasa pe la 6 luni-1 an...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Never say never...
Eu inca ma gandesc la al treilea, dupa toate cele.

Da, mah, da' tu esti Veveritza shefa, care mai are o mama pe langa ea s-o ajute...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, si eu tot asa zic, ca sigur inchidem fabrica acum! Dar vb Anei, mai stii? Ca daca tot fata fac, poate nu se lasa C pana nu iese si un baiat?Desi am deja 32 si mi-a fost mult prea mult rau...

Eu si hubby ne-am decis la 2, asa ramane! Noi nu avem treaba cu sexul progeniturilor, desi ar fi frumos sa fie o fetita de data asta, sa vedem si cealalta parte a problemei. Dar si de e baiat, asta e, sanatos sa fie! Eu nu mai am puterea sa trec prin inca o sarcina, dar si mai important, nu mai are nici hubby (care acum e gospodarul casei, rol absolut inedit pentru el). in plus, ar trebui ca diferenta de varsta sa fie mica intre copii, asa am decis noi, maxim 3 ani...ori nu ma vad cu 2 pitici de 4,5 si 2 ani si in starea asta, nici de cei mari nu pot avea grija, eu sunt ca o leguma, hubby obosit mort...NU! 2 adulti cu 2 copii, asta ne e norma.
Dar eu va tin pumnii tie si Anei Veveritza, va admir si imi dau jos palaria in fata tuturor mamicilor curajoase si rabdatoare, cu mai multi copii. Si mie imi plac mult copii, dar greu e sa-i faci!

Poze

Mergi la inceput