Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Noi o sa facem petrecerea sambata;de fapt vor veni nasii si cumnata si dupa ce servim tortul plecam in parc ca acolo se simte ea in elemetul ei.

cadourile i le-am dat;i-am luat tricicleta,un set de dr careare un stetoscop care imita bataile inimii(am vazut ca si Adimercedes a avut succes cu el) si un set cu cescute,farfurioare si ceainic de un roz de te doare pipota,dar i-au placut fetii.Nu va zic cat ceai bem zilnic,mai ales eu..noroc ca doar imitam nu o facem pe bune si noroc ca nu face ca-n povestea aceea cu apa din wc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Ideea cu dansul mi se pare excelenta, mai ales daca ii place. Multumim pentru aprecieri.

Ii place la nebunie sa danseze. In primavara anului trecut am dat-o la o sala, dar din pacate s-a desfintat grupa din cauza ca multi elevi s-au retras pe parcurs. Chiar si acum dupa atata timp, executa fara greseala pasii de baza din salsa, rumba si vals(patratelul). Am gasit o scoala super cool, unde poate face performanta si destul de aproapede mine,in Vitan, abonamentul este super max.80 ron 8 sedinte/luna, in conditiile in care la cealalta sala de cartier dadeam 200 ron. Alcatuiesc o grupa de incepatori la inceputul lui octombrie. Uite www.proswing.ro/" target="_blank"> aici poate mai este cineva interesat.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Azi e si ziua nepotelei mele Alessia!

LA MULTI ANI,sa fie fericita, sanatoasa si baftoasa in toate!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La multi anisori sarbatoritilor de astazi si nepotelei Valentinei, Alessia!Sa fiti sanatosi puiutilor!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Roxana, noi am decis ca, Alex va merge peste 2 ani la scoala.Intr-adevar va avea atunci 7 ani si jumatate, dar tot timpul din lume sa invete. Anul viitor va merge si Andrei la gradi si va avea sala de curs fata in fata cu cea a Alexandrei. Recunosc,imi va fi si mie super usor si daca toate merg bine, la anul incep demersurile pentru inscrierea fetii la un after school care este la 200 m distanta de gradinita.
Bebeka,sanatate multa domnisoarei Rebecca.
Kriss,vezi ca se supara Gabriela si nu mai primesti felia de tort.Alessia este nepotica ei si nu a mea!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

yaia - parerea mea ca nu e chiar asa greu sa faci copii...mai greu e sa-i cresti.zic si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vale, multumesc mult!

Kriss, nu-i suparare, cu mare drag te-as servi cu o felie de tort!

Roxana, m-ai cam desumflat cu imunostimulatoarele alea, desi auzisem si eu!

Yaia, la mine era un spirit de gluma cu 3 copii, sincer abia ma imaginez descurcandu-ma cu 2, fara ajutor cum sunt si eu! Si mie mi se pare f frumos sa ai familie nemeroasa, dar in anumite conditii!

Bebeka, imi pare rau ca e bolnavioara mititica!

Ana, si sper sa rezolvati problema Mirunei ca imi imaginez ca nu e placut! ea are o sensibilitate aparte cu pielea, asa-i?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

yaia - parerea mea ca nu e chiar asa greu sa faci copii...mai greu e sa-i cresti.zic si io...

Asa credeam si eu dupa o sarcina aproape perfecta cu Tudor...acum nu prea mai cred acelasi lucru, la cat de rau mi-a fost.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ups, Gabriela, imi pare rau..nu a fost cu intentie

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rebeca, multa sanatate fetei! Asa pateam si noi cu Alex in primul an pentru ca o duceam prea repede dupa raceala si imunitatea nu era refacuta. Doctorul ne-a zis ca nu e suficient doar sa fie mai bine, trebuie sa treaca o perioada dupa boala. Altfel, o saptamana statea acasa, 3 zile la gradi, iar acasa, ca la voi.

Ana, si Andrei are cruste si el chiar are parul scurt si nu s-a amerliorat nici de la rasul pe cap. Doctorita a zis ca e dermatita atopica si l-am lasat in pace. Parca sa zic ca s-au mai redus in ultima vreme. Oricum, o asteptam pe veverita pe la noi sa o convinga si pe Alex ca eu nu mai pot. Si iar incepe scandalul cu Miss la gradi ca nu sta cu parul prins.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput