Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (332)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Si mie imi plac mult copii, dar greu e sa-i faci! |
Mai greu e sa ii cresti!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Gabriela, imi pare rau ca te am desumflat cu imunostimulatoarele. Cine stie, fiecare reactioneaza diferit, poate la Sara sa mearga. Cert este ca in afara de Bronhovaxom la care sa zic ca am ramas cu impresie buna (dar numai la primele 2 cure), restul au fost fiasco. Am incercat vitamina C, oscilo, echinaceea, septilin. Rau nu au facut dar nu am observat vreo imbunatatire. Ba mi se parea ca dupa echinaceea racea si mai rau. La Rybomunil a facut o reactie urata, cu muci verzi si febra. Initial am zis ca e impresia mea, dar la fiecare revenire era la fel, asa ca l-am sistat. Cam asta am incercat noi.
Valentina, inteleg acum motivatia pentru a astepta 2 ani pana la scoala. La noi acesta este anul impreuna la gradi, si mie imi convine suprapunerea. La aceeasi gradinita au si after school si o pot duce la o adica cand va incepe scoala, dar as prefera sa ramana la bunici pana seara cand o iau eu.
Rox , mamica
ceamica spune:
buna si de la noi
dau si eu tort pe ziua de azi si mama este pe 15sept
la multi ani Rebeka si la multi ani pentru mama soacra papanash
sunt rau de tot in urma cu urarile de la multi ani
la multi ani
Robert de mami Mad
Rares de mami Diwana
La multi ani Sim
LA multi ani Anele mele preferate: Ana de greyers, Ana de bernix si mami Ana(slippers)
am citit postarea Valentinei
. M-am ingrozit Valentina ! am facut deja talmes balmes in ganduri , nici nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic , dar bine ca s-a terminat cu bine! Si eu sunt de parerea ca trebuie reclamat undeva pentru ca sigur va mai ,,ataca''
Si ce sa zic , sunt multi parinti care viseaza in loc sa se intrebe de ce imi suna omul acesta la usa ? o imbratisare calda si de la noi
Sanatate puiutilor bolnaviori 
Ma bucur ca incep sa se acomodeze puiutii la gradi.
ce m-a marcat treaba asta ! imi cer scuze , dar acum ma gandesc ca zilele trecute fimiu statea gura casca in fata bancutei a doi adolescenti care nu stiau ca-i cu mine , n-am inteles ce comentau insa vorbeau f serios despre el asta-i clar! brrr!!! dca ar fi fost doar asa ca e un copilas mic in fata lor poate macar ar fi zambit , zic eu , nu ma refer la zambetul de lugu-lugu
pup burticutele
carpatina spune:
La multi ani pentru Alessia nepoata Gabrielei, pentru soacra de papanash si pentru mama de ceamica! 
Sa aveti parte numai de bine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Celia spune:
Ceamica, La multi ani, mamei tale !
Gabriela, La multi ani, nepotelei tale dragi!
Bebeka, sanatate multa dulcetei!
Rox, multumim.
ici
Ma bucur ca sunt bine atomicii.
Ce mi-au placut foto , super... se vede ca s-au simtit bine sarbatoriti si invitati...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Roxana_G spune:
nepotica Alessia de Gabriela si
mamei lui ceamica!
Un
mare pentru Nana si fluturasul bolnavior!
Rox , mamica
Roxana_G spune:
La noi e ok, fara febra, fara probleme. Luni va incepe Alex gradi, Andrei cred ca de pe 28, ca tot tineam teorii cu imunitatea.
In seara asta a fost asa haios, si-a adus pe Titz (adica Remy) si s-a culcat pe canapea langa mine. L-am dus in patut adormit. Mare iubitor de soricei este Andrei. Acum in afara de Oa Oaus o striga mereu si pe Nini. ![]()
Noapte buna si linistita tuturor!
PS Sim, please help cu transferul acela.
Rox , mamica
slippers76 spune:
Ceamica, la multi ani mamei tale.
Rox, la Miruna nu e atopica. Am avut parte (si am)destul de atopica
, asa incat pot spune sigur ca
nu e. Chiar voiam sa te intreb daca-mi recomanzi un dermatolog la Medicover. De luna asta am abonament acolo si e pacat sa nu profit de el.
Cu imunostimulatoarele aceeasi situatie si la noi. Bronhovaxomul a fost ok la Miruna, dar incercat si la Vlad si l-a dat peste cap cu alergiile lui, de am facut doua luni dupa ce l-am intrerupt tratament cu Singulair si Ventolin. Echinaceea mi s-a parut ca a functionat acum trei ani la Miruna, dar se poate sa fi fost pura coincidenta, pentru ca toamna urmatoare n-a mai tinut figura.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Vale, m-am uitat pe site-ul cu scoala de dans. Am vazut ca au mai multe locatii. M-ar tenta si pe mine (pentru Miruna) daca gasesc o locatie convenabila si un program convenabil. Merci mult 
Noapte buna!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts