Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )
Raspunsuri - Pagina 14
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kimmy Buna eu sunt mega stresata deja.timi nu mai bea lapte decat rar si putin.......apa ieri a baut vreo 20 ml maxim.noroc ca papa ciorbe si supe,ca altfel s-ar dezhidrata cat ai zice peste.i-am cumparat intr-o zi apa cu lamaie de la tedi,si a baut tot....am zis ca totusi nu e prea indicat sa-i dau bauturi din astea "naturale".of of laptele de vaca de la cutie trebuie sa fie neaparat uht?ca eu in zona nu am decat napolact cred ca,care nu e uht.iau din ala de 1,5?il mai fierb?indoiesc cu apa?stiu ca s-a mai discutat dar nu mai retin sorry.innebunesc!_ Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008) Povestea noastra |
1. Erika nu mai bea lapte in forma de lapte... chiar deloc as spune. Asa ca am reluat cerealele in zori - mai nou e in picioare la 7, o data cu Eliza. Deci in zori cereale cu lapte (pun praf) iar micul dejun e inlocuit ceva tip gustare, pe la 11 maximum. Seara mananca mancare. Pe cat pot, ii mai dau iaurt. Aia e. Care e drama daca nu bea lapte? Doar n-o sa i-l torn pe gat.
2. Tedi ala nu cred ca are urma de lamaie in el. De-aia ii place. Partea proasta cu inlocuitorul asta, adica acidul citric, sarea de lamaie sau E330 pe numele lui... nu e clar daca e cel mai naspa inlocuitor - aka ar fi cancerigen... - ori cica ar fi inofensiv. Se bat tot cap in cap.
Ideea ar fi ca macar mizeriile pe care le putem evita, sa le evitam. Sunt destule mizerii pe care nu le prea putem evita.
De deshidratat, copilul nu se deshidrateaza decat cu febra, voma sau diaree sau astea combinate. Atata timp cat alimentele sunt oarecum lichide, nu se deshidrateaza, chiar daca bea apa putina. E chestiune de obisnuinta. Da-i sa bea cate o gurita. Isi va forma obiceiul de a bea apa pana la urma.
3. Laptele - eu nu mai cumpar UHT. Cumpar rosu - 3,5%. Nu il fierb.
Vad ca si Ana zice ca tolereaza bine copilul laptele.
Acuma, vorba poetului... "nu dati cu rosii"...Da' care e panica asta cu toleranta si intoleranta? Eu n-am auzit pana acuma decat ultra rar de copil care sa nu tolereze laptele. Si ma rog, mai mult am citit prin forum, ca in parc n-am auzit absolut pe nimeni, si nici printre cunoscuti....
TECK - eu folosesc Otocalm cu vata in ureche. Sau schimba orelistu.
GINI - care e zona ta?
MONi - eu curat pantofii cu o periuta de unghii pe care o folosesc numai la pantofi. La masina ii bag din cand in cand pe ce program imi vine (de regula, basic redus 1/2 apa) si bag orice incaltare. Tempuratura mica (max 30') fara balsam
BOTI - Potteta e 50 de lei la bucale.
ANA - functioneaza si SuperSlim, si Heritage, si capsula de ananas. Doar ca e de preferat sa le eviti daca poti... De regula au sibutramina, desi nu scrie. Capsula de ananas cica nu ar avea. SS cica ar avea doar cofeina multa, dar in prospect nu scrie de cofeina. Amfetamina nu au, aia e vrajeala. Ma rog, sibutramina e o amfetamina, dar e continuta in oru medicament de slabit, nu numai in cele de la plafar pe care a sarit politia in an electoral...
Faza e ca tre' sa fii sanatos ca un cal si sa respecti100% ce zic aia in prospect, altfel e naspa. Poti avea efecte adverse.Multe persoane au. Eu n-am avut absolut nimic...
SunSmile spune:
Salutix,
Ce tare e Seb tras de blanos!! Si da, Picule, e tare faina gradinita aia...insa locatia, dimineata, e crima si pedeapsa. Dar o avem si noi pe lista, om vedea.
Mai, am eu senzatia ca iar is gica contra (Anku, scuze, nu fur nika:) ) dar vreau doar sa va avertizez, asa cum am facut-o si cu mama, ca si ea lua pastile de slabit. Nasul prietenilor nostri cei mai buni a murit sapt trecuta de la abuzul de pastile de felul asta. A luat timp de 1 an, cam 1 data/2 luni . Noh, asa au zis medicii, asta i-au gasit in corp si abia apoi a confirmat sotia. Ok, stiu ca voi nu faceti abuz de asa ceva dar aveti grija, bine?
Incaltamintea o spal la 30 de grade, program scurt, iese mega ok. Bine, asa daca se baga in nisip, ii sterg incaltarile cu un servetel umed apoi.
Scaun de masa, shade:) atunci cand suntem acasa, fara sa comenteze. Scaun de masina, poate sa comenteze vreodata ca degeaba. N-o face insa, ea e in stare sa stea ca mucu acolo si 4-5 ore, doarme, rade, se joaca....se vede ca de la o luna a fost pe drumuri, biata copila:) Mamo-tato-dependenta si ea, nu la modul plangacios dar e vizibil si "simtibil":) mai cusuta de nadragii nostri. Trece si asta, au si ei diverse temeri, sunt si la varsta marilor descoperiri...
Sanatate multa Luca, Garga si tuturor celor care au nevoie!
Moniq, super, atunci o sa am cu cine face schimb de idei pt ca si T e stangace, aproape sigur. La inceput dna dr a zis doar ca e o ambidextra foarte ambidextra:) dar de cateva luni ne-am convins toti ca stanga e prioritara, pt mancat, dat paginile, schimbat programul, etc etc etc.
In rest, noi bine; eu am dat ieri cu piciorul intr-o treapta...dar cu simt de raspundere asa. Am o mega mega vanataie si ma doare de mor dar asta e, daca-s impiedicata. Fi'mea e ok, zuza lipicioasa!
Pupam
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ankalaura spune:
Bey doamna SUN - eu am zis de alea asa, insirate, din experienta cititorului interesat. De luat am luat numa SuperSlim alea 6 saptamani si atata. Capsula de ananas am luat-o de curiozitate, din Dm de la raionu' bio, dar mi s-a parut gretoasa la gust. Ma rog, si daca era buna nu mai inghiteam, ca ma cam potolisem cu kilogramele. Ma rog, mai am 7 kile in plus, dar aia e, o sa le dau eu.. Alea primele 15 au fost ultra mega naspa.
Nashu asta de zici, ce inghitea? Poate totusi a luat prea multe, sau stiu eu?
Sigur, nu e indicat, nici aspirina nu e indicat, na... Da' intreb de curiozitate ce lua omu'
Caprioara spune:
Helau,
Intru scurt, si revin mai pe seara, ca acum sunt la program de lectii.
A inceput votarea la concursul Klorane. Mai participa cineva in afara de noi?
Eu particip cu pozele de la semnatura, adica cap1 si cap2, si pe aceeasi pagina participa si tati, cu pozele BFL1 si BFL2. Daca si numai daca va plac si aveti timp, si in functie de cat de mult va plac cele 4 poze in care apare Ilincu, dati-ne si noua niste note, please
. Multumim frumos
.
pup you all,
In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
M&M spune:
..si eu prin zona sa nu ma uitati.As avea atatea de scris, dar ma chinuie rau greturile si ametelile azi...De citit am citit tot
Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
SunSmile spune:
Ankule, slim nu stiu cum. Ma si depaseste si nici n-am memorie pe hard pe denumiri din astea. Daca e musai de stiut, intreb. Eu ziceam pur si simplu ca idee, stiu ca nu faceti abuz. El facea, lua 30-60 pastile/2 luni.
Pup, s-a trezit si moromete dupa 4 ore, fug!![]()
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ankalaura spune:
Auziti cica maine nu e gradi, e inchis
Ca cica sunt consfatuiri si tre' sa se duca duamnele la consfatuiri.
Bai nene ce strategic puse, vinerea. Si sa imi zica mie cucu ca se duce, ca pe cand mergeam eu, numa' fraieri de-aia ca mine erau. Smecherii cu vechime si cu grade, stateau acasa. Asa si astea. Cica e inchis maine, pai ce puii mei, sa aiba si ele un weekend prelungit si nitica odihna, ca mult au mai muncit... 
kamelya spune:
Capri VOTAT
Azi a facut si Dari primii pasi singurica
se tinea cu mainile de cap si pasea...era asa haioasa
ca i-am si filmulet pe telefon dar nu -l pot descarca si astept sa vina sotul sa vada ce poate face
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
vias spune:
nu am mai plecat la Tg Mures...de ce?????..pt ca Pustache al meu care trebuia sa se intoarca acasa de la servici la ora 10:00, s-a intors la 11:30..era prea tz sa mai plecam atunci 

...l-am certat..degeaba bineanteles...pt ca in opinia lui, medicul e de vina frate..ca cine l-a pus sa puna programarea in mijlocul zile?????

Asa face mereu, cand il pun la zid, da vina mai rau decat un copil de gradinita pe cine apuca 

Asa ca am sunat medicul..care este un barbat 

..si care s-a aratat a fi foarte intelegator cu Pustache..spre enervarea mea si mai tare 

...si a zis ca nu-i nimic, ne asteapta duminica, ca ele de garda si putem ajunge cand vrem, ca el este toata ziua acolo 

Dar eu nu vreau duminica...luni e ziua mea...cica duminica aveam musafiri...veneau neamuri din Curtea de Arges si din Sibiu....acum ce fac???????
Il bat pe Pustache..cred....
Si nu-l suport cand greseste si apoi sta ca pisica pe langa mine si e asa lipicios...sincer mie imi vine sa-i rup capu' 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
pica1 spune:
Camy iarta-l si tu pe Putache, macar puna nasti ca pe urma o sa si-l rupa el de unul singur
.
Capri am votat cele 4 poze. Preferata este cea alb-negru.
Sunule intradevar, cum spuneam gradinita nu este taman in drum pentru voi. Pentru mine este chiar in drum si asigura si transportul pina la mine. Eu una intentionez sa il dau de la anul din martie la gradi ca pina la sfarsitul verii cind ma intorc la serviciu sa se acomodeze cit de cit (nu stiu daca este musai ca el sa se obisnuiasca cit eu...).
Kamelya felicitari pentru Daria. Poate reusesti sa descarci filmuletul sa il postezi pe unveda sa ne uitam si noi.
Sebi sta in scaunul de masa fara proteste. Chiar il las mai mult decit i-as da de mincare si mai fac cite ceva prin bucatarie fara sa fie fizic in picioarele mele sau sa isi imprastie toate "ustensilele" lui din dulapul din bucatarie. E ciudat ca el nu se leaga de cratiti, farfurii sau alte lucruri existente prin dulapurile din bucatarie, decit de troacele lui gen biberoane, farfurii, castroane s.a., iar in rest imi inchide mie toate usile daca le las eu deschise ca as avea nevoie de ceva....
In scaunul de masina sta binemersi pina cind se plictiseste sau stau in coada la bariera si incepe sa protesteze pina adoarme. De obicei nu face mai mult de 5 minute scandal, dar in 5 minute imi pune mie parul pe moate si ajung acasa ca o oaie.
Eu am o problema: CINE VINE SA IMI FACA SI MIE BAGAJELE? Urasc sa fac lucrul asta. Cind o sa se faca Seb mai mare cred ca o sa incep sa plec fara nimic la mine si cumpar cite ceva la fata locului...