Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da Anka, asa si la gradinita de langa noi, era afis mare ca maine nu e program si ma gandeam la parintii care lucreaza si nu au o solutie....ma gandeam la mine, de ex, daca as fi avut copilul acolo. E pur si simplu o calcare in picioare a orice...

Camelia bravo Dariucai si la muuult, mult mai multi!

Camy reeee---laaax! Respira, pune mana pe burtica, numara pana la 10, spune-i lui Flavius ca va vedeti duminica si mergi mai departe! Ce rost are sa va certati acum? Nici macar unul! Hai, fruntea sus, toate au o rezolvare pe lumea asta, daca exista sanatate! (prietenii imi spun ca vorbesc ca babele) Sunteti sanatosi, va iubiti si o sa va vedeti bebele in loc de joi, duminica. Si rudele pot veni pe seara, ajungeti si voi, o sa fiti obositi dar fericiti ca totul e bine. Si basta! (si rudele sa vina cu pachetel, da?:) etetete:) Hai pup, lasa-l pe Pustache sa fie pisica, sunt tare haiosi cand au comis-o si incearca sa redreseze situatia!

Fi'mea si-a tras un intreg raft de carti in cap si are asa o culoare rosiatica in frunte...deh...

Ahh, ca tot vorbeati de incaltari. La Miniblu-ul de la Titulescu au lichidare de stoc la multi pantofi si aveau multi Geox, poate va intereseaza.

Picaaaa, daaaaaaaa, asa este, au transport si de la/pana la mine nu cred ca e mai mult de 100-150 ron. Si cum amandurora ne-a placut gradinita tare si cum si noi tot din martie-aprilie vrem s-o dam (fix pe acelasi principiu ca al tau)....poate or sa fie colegi?! Ar fi foarte misto, foarte! Ahh, da...se pare ca azi suntem "acolo" amandoua...si eu as avea nevoie de un facator de bagaje si si eu abia astept sa plecam doar cu poseta pe umar si un biscuit in buzunar

Pup, ma'c sa halesc si eu pe ziua asta!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai, daca ati stii ce lupte dec cu Ilincu sa pot citi ceva sau scrie la laptop ! Mi l-a inchis deja de n ori...

Fetele, multam muuult de raspunsuri - la toate intrebarile (scaun masa, masina, bile eco, pungi biodegradabile, etc) si de voturi .

Kamelya, felicitari pentru fata mergareatza. Asteptam filmuletul !

Sanatate bolnaviorilor!

Sun, pupam Thea sa-i treaca roseatza!

Boti, am luat de alea de sertare de la Miniblu, merci muuult . Si eu o suspectez pe Ilincu ca e stangace, sau ambidextra.

Trimit pana nu vad iar monitorul negru .

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Incerc sa mai scriu un mesaj.

Ilinca s-a stricat rau la burtica, dimineatza a facut la olitza muult si apa-apa, ziceai ca face pipi pe fund . I-am dus kk la Synevo la analize, dar dupa ce ca a costat vreo 35 roni, abia miercuri cica avem rezultatul.
Ieri nu a mancat decat putin toata ziua, iar azi doar cateva lingurite de orez fiert, cateva de morcov si a supt un pic la pranz. A baut putina apa toata ziua . Am reusit sa-i srecor in mancare un plic de enterol pe la 12. Si pe la 17 a mai tras un kk un pic mai legat. Nici de dormit nu a dormit decat juma de ora la pranz. Iar eu azi noapte nu am putut dormi din cauza alergiei si sunt VARZAAAA.

Fug ca plange rau.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola

Am ajuns si noi acasa si am culcat cupilu'. Mai nou doarme o singura data pe zi o ora si atat. Deh e fata mare- merge pe 2 ani

Multumim din suflet celor care ne-au vazut pozele si pentru comentarii

Uff Teckule- multa sanatate

Capri- nu stiu ce sa zic de micuta Houdini dar sunt convinsa ca o sa gasesti tu o varianta. Incerc sa votez da' merge tare greu. Da' nu ma las

Simona- si Miruna e mare fan struguri. Cei la care ajunge sunt gata demult

Moni- multa sanatate lui Luca.

Kamelya- felicitari pentru primii pasi ai Dariei

Pica, Sun- spor la bagajit

Boti- sanatate Gargaritei racite si stangace

Mai stiti ceva de Maitreyi? Am visat ca era insarcinata

Noapte usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna gagici!

anka, mi-a intrat indemnizatia, sa verifici in caz ca n-ai facut- deja

eu abia i-am luat scaun asa ca e incantata, in masina i-am intors scaunul cu fatza spre sensul de mers ca nu mai avea stare, acum stau singurei in spate, david langa ea cu centura pusa, ca mi-a ramas in creieri reclamaia aia cu fetita de zboara prin parbriz.

Mergi la inceput

struluta dar ce s-a intamplat cu steriletul, te simti rau de la el, in ce sens ti-a afectat psihicul? si eu am si mie imi mai vine cateodata sa-l scot. e un corp strain in organism, na si ma mai gandesc la el uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Anka merci de rapsuns , te rog astept pe PM detalii denumire, producator,de unde l-ai luat, cat a costat, efecte secundare.Eu ti-am dat PM dar la mine nu imi mai apare mesajul.
Ma duc la denisa.
Noapte buna

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

capri multa sanatate, ai grija cu deshidratarea!
am dat si eu 20 puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Caprioara multa sanatate, am votat am dat 20 de puncte.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Azi am alergat toata ziua si abia acum am reusit sa citesc din urma.
Cu urechea sa zic ca nu mai mi s-a infundat azi si nu m-a mai durut.
ankalaura daca mai ma supara urechea am sa incerc cu otocalm,mersi.
kamelya felicitari pt primii pasi.
Camy mai ai un pic si il vei tine pe Flavius in brate asa ca te rog sa nu mai pui la suflet toate lucrurile mai putin placute.
pica drum bun si sa ai spor la impachetat!
Caprioara am votat toate pozele.Sanatate Ilincai.
Boti si eu am impresia ca Ralu e stangace dar numai cateodata.Cred ca foloseste in aceeasi masura ambele maini.
Cristina mai ai un pic si vei scapa de starile astea de rau.
Fetelor ca tot ati deschis subiectul legat de slabit:SI EU VREAU SA MAI SLABESC UN PIC.Reusisem sa slabesc dar intre timp am mai luat 3 kg si oricum cand ajunsesem la kg dinaintea sarcinii hainele mai vechi nu ma cuprindeau,deci e clar tb sa slabesc cel putin 5 kg....Parca as incerca si eu pastile de slabit.
Apropo de cand am nascut mi-a crescut nr la incaltaminte cu un numar si nu gasesc nici o explicatie.Voi ati patit asa ceva?
Va pup,noapte buna

Mergi la inceput