Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna!

Pica mersi de informatie, nici eu nu i-am indoit laptele pana acum..insa eu i-am dat sa bea doar lapte praf, iar cel folosit la gatit nu l-am indoit niciodata.Am luat si eu de la Humana deja preparat sa o incerc, iar daca nu tine... incercam si Parmalat.

Capri, Maya niciodata nu a stat in scaun, ci doar in timpul mesei, fara centuri iar atunci cand nu mai vrea sa manance se ridica singura si vrea sa iasa si nu te mai poti intelege cu ea/ In ceea ce priveste scoica, ea nu mai sta in scoica de pe la 9 -10 luni, i-am luat scaun si sta bine mersi in el. Si vreau sa iti spun ca abia acum Maya atinge superba greutate de 9 kg.. scaunul e din acela de se aadapteaza, nu e la 90 grade...mie mi se pare ca sta destul de ok in el, iar ca ultim amanunt de atunci de cand am schimbat scoica cu scaunul i l-am montat in directia de mers si nu are probleme, ba chiar ii place.A mea nu comenteaza in scaun, insa cred ca se datoreaza si faptului ca am fost foarte ferma si nu am cedat in fata ei cand mai mieuna

Revin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Moni eu ii spal pantofii lui Seb cu o perie si cu sapun si asta chiar daca e vorba de talpa sau daca sunt din piele, piele intoarsa sau textil. Sincer eu nu prea ii las la indemina pantofii ca sa ii bage in gura ca nu imi place. Oricum poti incerca sa ii bagi si la masina de spalat, asa ii spala si sora mea, dar eu nu am incercat niciodata.

Atb am facut sa se vada filmuletul.In contul meu sunt puse mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Moni si eu ii curat incaltamintea Ralucai exact la fel cum a zis Pica cu o perie si cu sapun.
pica super haios filmuletul
kimmy ce nazdravana e Timea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Moni_Or eu i le spal fie la masina de spalat, incaltamintea sport in general, sau cele din textile, iar cele din piele sau piele intoarsa cu peria si sapun si mai am un spray de pete de la Amway care curata destul de bine, pulverizez putin si apoi ster cu o carpa umeda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara_d

APROPO SE DISCUTA ACUM CATEVA LUNI DE NISTE PASTILE CARE ELIMINA CELULITA SAU GRASIMEA , MA ROG MAI STIE CINEVA CUM SE NUMESC ????? NU MAI STIU EXACT CINE SPUNEA CA A LUAT SI A FUNCTIONAT???? AJUTOR CINE MAI STIE...............

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Celulita nu o elimina nimeni si nimic, decat sport la greu si vegetale multe. Si nici alea nu mai merg de la o varsta
Cred ca noi discutam de SuperSlim, apoi de inca unele care am uitat cum se cheama pe care le-a folosit Ana, iar mai nou am mai citit discutii despre capsula de ananas.
Pentru celulita cica ar merge colantii de la Centrofarm (Lytess). Eu mi-am comandat in Us (evident!...) cu 80 de lei. La Centrofarm, modelul pe care mi l-am comandat eu costa vreo 200 de lei. I-am luat mai mult ca sa ma aflu in treaba - nu sunt asa sigura ca sunt pe bune, dar o sa te tin la curent daca vrei. Nu sunt acelasi lucru cu colantii aia de la tv shopping. Aia aduna suncile doar cand ii imbraci. Astia de care zic eu cica ar fi impregnati cu mama impregnarilor care ar elimina celulita. Nu am multa celulita, dar daca o elimina astia o sa vad eu....
Una peste alta, eu as zice sa tii un regim daca poti, sau sa faci miscare daca poti. Daca e vorba numai de 2-3-4 kile, e suficient sa elimini anumite alimente. Eu am luat SuperSlim pentru ca eram varza, 15+, asa ceva nu mergea usor dat jos in cazul meu. Si din pacate, ma baga in depresii nasoale, asa ca am bagat niste Superslim si am dat jos 10 kile in 6 saptamani si nu am pus nimic la loc - ma rog, am pus 2 kile cand am fost in concediu si normal ca am mancat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka de la Lytess am luat eu vara trecuta o burtiera tip chilot, dar nu a avut nici un efect, si am dat 100 de lei pe ea , ma rog... Zici ca a functionat Superslim? Eu in general nu prea am incredere in pastilele de slabit, da parca ma bate gandul sa le incerc, ca tot la 8kg+ am ramas si nu mai dau deloc inapoi...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Moni, da, eu de regula ii bag papucii la masina de spalat, pe programul ala de 30 de minute la 30 de grade, indiferent daca-s de piele, piele intoarsa, textil... Arata toate ca noi dupa aia. Daca-s doar un pic murdari ii spal cu o periuta de dinti si detergent de vase. Periuta de dinti are avantajul ca intra si prin locurile stramte din interior.

Iriss am trainersi acum, am luat un set de 3 de la Mothercare, Potetta n-am gasit. Dar m-am aricit un pic cand mi-a zis fata de acolo ca-i peste un milion . Asa ca acum incerc sa vad cum ne descurcam cu poteta home-made, olita e luata, pungile-s luate (tot biodegradabile am gasit si eu) si om vedea. Daca nu ma multumeste poate o sa te rog sa cautam o Potetta second pe ebay, ca la mothercare sunt 25 de lire. Daca comad prin Babystuff sau iau din magazin ajunge scump rau si nu sunt prea pe roze cu lovelele acum

Capri mai ai nevoie de sigurante pentru sertare? Am un set de 6 bucati cu care nu am ce face, ca eu am luat 2 seturi dar mi-au ajuns 6 sa baricadez sertarele din casa. Deci daca tu sau altcineva le vrea, spuneti-mi. Sunt din acelea care se monteaza in interiorul sertarului si tre sa apesi cu degetu' pe parghia de siguranta ca sa poti deschide sertarul. Le dau gratis cui are nevoie...

scaun de masa - alt item pe care l-am luat degeaba, Garga a trecut de la mancat in bouncer direct la stat la masa pe scaun de oameni mari. Cu scaunul de masina nu comenteaza fiindca n-are alternativa, de cele mai multe ori suntem doar noi doua in masina si evident ca nu pot sa si volanesc si s-o si tin in brate. Si daca vreodata o sa faca figuri, autobuz scrie pe fruntea ei, asta e un lucru la care nu fac concesii...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

pret mancare gradinita la noi la cresa de stat unde va merge Miruna masa costa 5 lei/zi, e chiar rezonabil!

pentru celulita se mai recomanda sa bei multa apa, 2-3 litri pe zi, si mai cred ca un masaj anticelulitic face mult bine.

Iza super simpartica faza cu cheile! Bine ca le-ati recuperat!

Moni multa sanatate puiutului si tie!

Scaunul de masa noi l-am desfiintat de muuult, ca se intorcea cu spatele si se catara pe el, cred ca v-am si pus poze mai demult. Ea mananca la mine in brate, la masa, sau cand e mofturoasa la pranz, la tv la reclame (stiiiiu e fff rau, da' asta este, prefer sa manance)

Si eu spal pantofii cu o carpa cu sapun si apoi clatesc cu o carpa cu apa.

Azi am fost cu Miruna la plimbare, de manuta, precum copii mari. Ne-am dus la gradina sa platim muncitorii (10 min. de mers pe jos). Ei i-am spus ca mergem la Negrutz (cainele de paza). Iar pe drum cand se oprea sau vroia sa mearga altundeva, stabileam tinte mai mici, de ex. hai sa vedem masina, hai sa ajungem la pietre sa luam una cu noi, etc. Am ajuns cumva, am carat-o in brate numai putin, ca a obosit. Incet incet vreau s-o invat sa vina si de manuta, sa ne dezvatam de brate, ca ma termina de spate.

Fug la papa, revin mai tarziu.

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Da, nici Ioana nu mai vrea sa stea in scaunul de masa, am incercat eu un artificiu, ca sa o tenteze mai mult, l-a,coborat pana jos la ultimul nivel (ca e din ala cu balansoar cica, pe care de altfel nu l-am folosit niciodata), ma rog, dar nici un efect...Problma este insa nu ca nu vrea sa manance in scaun, ci ca imi face figuri si mofturi oriunde, am ajuns sa o asez cu fundul pe masa, sau pe blat, sau sa o fugaresc prin casa cu lingurita! Stiu ca e o big mistake, dar ce sa fac? Si asta imi face numai mie, ca la maica-mea e foarte cooperanta, sta frumos pe scaunelul ei, papa tot, nu face mofturi.....Ati mai auzit asa ceva? eu stiam ca de obicei copii fac figuri din astea la bunici ca deh, ei ii rasfata mai mult, dar nu la mama Cum e cu mine, cum e miorlaita, una doua vrea in brate! la mama nu e asa, e mult mai cumintica...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

moni si Garga a racit . Numai bine ce mi-am revenit io si acum e ea dogita, am avut o noapte grea rau, ii atarna mucii ca la puii de tigan, ii curg in bot, abia respira, bagam Panadol...

aaa si uitasem sa va zic, Garga e stangace, e atat de evident deja... Eu am banuit-o de pe la 6 luni pentru ca orice facea facea cu manuta stanga, dar acum e si mai vizibil, mananca cu stanga, baga formele in gauri cu stanga, iar eu abia recent am aflat ca exista ustensile speciale (gen foarfeci cu taisul inversat, ascutitori in care invarti in sens invers, rigle pe care numerotarea incepe de la dreapta la stanga). Acuma citesc mai multe, e foarte interesant, nici nu m-am gandit la toate aspectele astea vreodata pana acum...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput