Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Estrella eu nu i-am dat niciun fel de lapte indoit cu apa. Mai ales ca asta de la parmalat este recomandat pentru copii de varsta lui.

Gini o gradinita particulara care sa primeasca copii mici este www.gradinita-sf-andrei.ro/" target="_blank">asta. Nu stiu daca te aranjaza ca si locatie.

Iriss uite de unde cumpar eu pantofi.

Se pare ca Seb si-a gasit cine sa il traga cu sania la iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

capri, pungi bio gen cele de 1 leu de pe vremuri, cu manere. am dat vreo 6 lei si cred ca sunt 100 buc, nu's f sigura ce zic. Hai ca am verificat, sunt 100 buc, de 5-6 kg.
Stii, si eu m-am gandit sa adun gunoiul pe categorii, dar eu n-am tomberoane decat la o statie si sa ma car cu 3 saci de gunoi, plus ca intre timp tre sa le tin in casa, pana se fac mai multe sa merite drumul.
Si nu stiu daca ai nostrii chiar le recicleaza. Eram intr-o zi cu anka si am vazut cum aceeasi masina a luat din toate tomberoanele. Deci, banuiesc ca nu avem capacitate de reciclare si ca e doar o chestie de imagine impusa de UE. E drept, ca la catvea luni am vazut cum au venit un card de 3 masini sa goleasca tomberoanele alea, deci nu stiu ce sa zic.

Despre bilele eco, am citit nu de mult si i-am dat si un link ankai cu un test facut de fetele dupa culinar.ro, o sa mai caut linkul sa te lamuresti si tu

Deci, am luat notite cu porii porcului, acum sa vad daca oi fi in stare sa-i reperez. Am studiat si colectia de incaltari a lui Sebi, si sandalutele Mirunicimii mi-au placut ff tare.

anko, sunt plina de ghinion. Mi s-a blocat Ym cand l-am lansat si nu a venit nici o harta

Sunt terminata, fii-ea nu mai vrea sa stea la maica-mea. Si nu as avea mare treaba cu ea, daca ar manca cum trebuie si daca nu s-ar racai la culcare. Dar la ei, abia cand ii culc incepe distractia adevarata. M-au capiat.

Ma duc s ama culc, ca mi-s gata si ardeii copti, miroase in casa de lesin

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am gasit linkul despre www.culinar.ro/forum/continut-pagina/20408/detergent-ptr-masina-spalat/pagina/20/" target="_blank">eco balls

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sal'tare!!!
Raportez si eu prima maseluta a lui Nicholas! Schimbari in comportament da, sunt, ziua doarme mai putin si se trezeste tot timpul plangand si cu manuta in gurita, dar slava Domnului ca noaptea doarme la fel de bine ca de obicei, cam 10-11 ore cu cele 2 treziri pt laptic la 5 si la 7 dimi.
Mai, si puiul meu face scandal mare daca nu-l las sa faca ce vrea el, sau daca ii iau ceva din mana; dar cel mai mare scandal il face daca indraznesc cumva sa merg cu el la plimbare, sa trecem pe langa vreun parc si sa nu ne oprim. Pai de cand a prins gustul toboganelor nu mai am pace. Si acuma chiar nu m-as risca sa-l ridic asa des in brate. Macar la capitolul asta ma bucur ca n-are decat 9 kg.
Cris, daca Mihaita e terminat dupa masini, ei bine, Nicholas e topit dupa avioane! Si nu stiu cum le aude pe toate care trec pe cer, chiar daca e in patut semiadormit si aude vreun avion, gata, e in picioare si-arata cu manuta in sus bucuros! Nu va spun ca si pe alea cu reactie mi le arata, cat ar fi de departe, el pe toate le vede! Deci, fii'miu e cu capu' in nori!
Capri, parca-l descrii pe Nick cu statul in scaunul de masa, ce centuri, in 2 timpi si 3 miscari s-a descotorosit de ele, si in alta secunda e in 4 labe pe masuta. Uoffff, "mult" mi-a mai folosit scaunul asta... Si noi tot in scoica il ducem deocamdata cand iesim cu masina, dar acolo nu sta decat cand doarme, in rest urla si se zbate, nu suporta ideea de a fi prins in centuri, nu pot sa-l duc decat la mine in brate.
Kimmy, pupam Timea dulcineea! Tin pumnii sa va mearga mai bine cu lapticul si cu hidratatul! Sper sa ne vedem cat de repede, ne e dor de voi!
Pica, eu nu pot sa vad filmuletul, zice ca e privat!
Uffff, cred ca fac cu nervii cu reclama asta idioata!!!! De parca pe mine ma intereseaza Ikea! La noi in Cluj nici macar nu avem asa ceva!!! De ce trebuie sa suportam porcaria asta?

Adriana 13+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Buna dimineata!

In sfarsit am reusit, nu mi-a mers forumul de alaltaieri, se tot bloca. Cu pozele am intarziat cu anuntatul, dar vad ca ati vazut intalneala pepenasilor satmareni. Multumiri pentru aprecieri

Mai e vreun pepenas care mananca struguri in cantitati industriale? Eu nu pot iesi cu Bogdanutz in curte ca direct la vie se opreste si arata cu degetelul spre struguri, si tragedie de nu-i dau si tot vrea

Cam atat, fug sa calc pana doarme, ca dupa ce se trezeste, pauza. Apropo cu dormitul, a inceput de vreo saptamana sa doarma fff bine si peste zi, adica are 2 reprize de somn de vreo 2-3 ore fata de cele 20 min dormite o singura data inainte...nu-mi vine sa credma tot uit daca nu are febra de doarme asa de mult. Si noapte are acelas program de la 22 la 7-7.30 dimineata.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Am mai citit putin in urma...Xena, multumesc de raspunsul cu steriletul...partea cu sarcina era informativa, de dat jos sigur il dau ca am cedat deja psihic cu el, dar la bb2 eu inca nu m-am decis...sotul duce munca de lamurire profunda...si am raspuns si Cristinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Eu savurez o cafeluta pana se kk terorista.Va dati seama cata liniste am.Imi aduce papucii si gata,trebuie sa iesim la plimbare.
De cateva zile ma innebuneste ca toate le arunca la cosul de gunoi.Sau in cosul de rufe din baie,sau in cuva de la masina de spalat.Ieri am crezut ca lesin.Eram la povesti pe afara cu inca cateva mamici cand vine la mine un "nevoias " ce tocmai iesise din containerul amplasat in fata blocului.Ce credeti ca-mi aduce tocmai mie?Cheile noastre!!!Zice "buna ziua,se pare ca cineva si-a aruncat cheile la gunoi" .Mama ce coincidenta!

gata nu ma mai lasa,ma trage de maini

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vad ca vorbiti de scaun de masa si de scoica: Aida sta in scaunul de masa doar in timp ce mananca ea sau mancam noi, si atunci fara centuri.
Iar in masina nu sta decat in scaunul auto (la scoica am renuntat de pe la 8 luni parca) si sta destul de cuminte cu centurile puse, dar e deja cu fata la directia de mers si mai vede si ea cate ceva pe geam, i se pare interesant.
A si vroiam sa zic ca s-a grasunizat fiica-mea. La un an avea 9 kg, acum are aproape 10! Mi se pare un dolofanici

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Iza, tare faza cu cheile! ce noroc ati avut ca le-ati recuperat!
Acum mi-am adus aminte ca intreba Anka de gradinitele de stat din alte orase, ei la noi costa 6-7 lei/zi. Iar despre legume, zarzavaturi, sunt destul de scumpe, dar exista o piata undeva mai la periferia Clujului, unde se vinde mai ieftin fiindca acolo se vinde ca la en-gros, cu sacii, acolo merge lumea la cumparaturi cand vrea sa puna pe iarna, preturi nu stiu ca n-am fost, singurele de care stiu sunt vinetele pe care ai mei le-au luat cu 1 leu/kg si gogosarii cu 2,5 lei/kg.
Vazut pozici minunate cu pepenasii, am comentat si eu pe-acolo...

Adriana 13+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut, mamici si pepenasi, si la multi ani cu intarziere mamicilor sarbatorite zilele trecute!

Eu nu prea am dispozitia de a scrie, Luca e racit bine si am luat si eu de la el si nu ma simt stralucit, insa as vrea sa va intreb ceva: voi cum curatati pantofiorii copiilor? Cu carpa uda mi se pare cam putin, iar cu crema de ghete nu indraznesc, ca Luca mereu e cu pantofiorii in mana prin casa si de multe ori ii baga si in gura. Si plus avem si din piele intoarsa si aia nu se pot curata cu crema. Boti, parca tu ziceai ca ii pui in masina de spalat? Pe ce program? Se pot pune orice pantofi sau numai dintr-un anumit material?Nu se dezlipeste talpa din interior?

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput