Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A si am uitat de felicitari:

Proaspatului scolar Luca felcitari pt inceputul scolii.
Fratiorului mai mare Milan, felicitari pt cumintenie si comportament cu Sasha.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Honey, tocmai cand ma plangeam eu ca Andrei nu papa nimic, ai scris tu. Bravo Andrew ca papi si nu o superi pe mami.
Eu zic ca la varsta asta e ok laptele de vaca. Noi am terminat cu formula la 1,5 ani si a acceptat f bine laptele de vaca. De fapt asta e singurul aliment la care nu face mutre. Am inceput cu lapte de la magazin si acum ii dau chiar de la vaca, de la o ferma.
Cu patutul de copil mare, dupa ce am trecut cu Marc prin asta la 1,8 ani si nu a fost usor, dar am fost constransa de venirea lui Andrei, sfatul meu e ca e prea devreme. Pe Andrei o sa-l mai tin mult si bine la zabrele ca daca l-as culca in pat mare, s-ar da noaptea jos si s-ar duce peste Marc sa-l trezeasca.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli nici Dudu nu mananca!!! De vreo sapt ia 2 mese de 150-200gr. In rest apa, tzitzi, pepene si porumb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

in seara asta, am pus-o in vechiul patut .. dupa aia am intrebat-o daca vrea in patul de fata mare, a zis da si am stat langa ea pana a adormit .. i-am spus alba ca zapada si s-a culcat. dar .. pana cand sa stau langa ea?? eu care abia astept sa ma intind in patul meu ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

vreau sa-ti spun ca eu asa o adorm pe Daria, stau in pat langa ea pana adoarme(in ultima perioada adorm eu inaintea ei ) si apoi o mut in patutul ei. si probabil ca vom continua asa cel putin 1 an. nu vrea sa stea singura absolut deloc.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

sa va mai zic doua vorbe despre noi

intrebare please!

pt cele care ati facut vaccinul optional rotarix ( cel pt diaree)
Ati facut prima doza odata cu infanrix hexa la doua luni?

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

da, noi l-am facut in aceeasi zi, si doza doi la vaccinul de 4 luni, tot in aceeasi zi.

Ema, nu ma ami speria, eu de pe acum simt ca nu mai fac fata, dar de la anu' of, of..

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Lala vazut poze cu pletoselul tunsulici, tot frumusel ramane(ma bucur ca nu ai facut o schimbare foarte mare) .
Honey daca Andrew se simte bine in patut nu e nici o graba sa-l muti. La noi parca o bagam la inchisoare cand o puneam in patut, tipa, plangea isteric si incerca sa se cocoate pe gard sa se dea jos(ceea ce a si reusit intr-o noapte de ne-am speriat).
Mai fetelor lasati copanasele fii-mi in pace, eu sper sa semene la metabolism cu taica-su si nu cu mine care ma ingras si din apa . Om vedea cum o sa evolueze mai incolo, sper sa nu o dea peste cap mancarea astora de la gradinita, desi incerc sa o controlez cat pot.
Stoisor noi am trecut pe ulei de peste pentru ca ne-au zis ca e mai bun decat vigantolul(vit D solubila aici). In zona asta 80% din oameni au deficit de vit D pentru ca soare nu prea e mult timp pe an, asa ca incercam sa suplimentam. Analizele i-au iesit bine, dar le-am facut cand avea 11 luni si eu nu cred ca o mai duc prea curand sa o chinuie aia sa-i ia sange.

Laurici stiu ca Eleni trebuia sa inceapa gradinita. Cum e, ati inceput?
Mai sunt si alte fete care nu au mai scris de ceva vreme
Roxanici, Cati, Camelia, Danibv fetelor unde sunteti?

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Repede,repede, bag nasul cat nu e nimeni prin prejur.

Eliza, vroiam sa te intreb...cum controlezi ce anume mananca la gradinita? Ca eu le-am cerut sa ii dea mai mult suc, apa, ca era deshidratat si s-au cam strambat, au luat pozitia defensiva si mi-au zis ca ii da la fel ca si celorlalti.
Iara cu mancarea, cand am zis ca as prefera sa pape mai mult fructe si legume, decat mac and cheese sau goldfish ... ( intrebasem daca as putea sa ii fac eu pachetel de-acasa, cu ce anume as vrea sa manance ) mi-au zis ca, da, in nursery ( de unde-a fost mutat la 18 luni) puteam sa ii aduc... dar la toddlers ce mananca unul, mananca toti.Doar daca ar fi alergic la ceva, nu i-ar da.

Oricum azi ma duc sa ma cert cu cine pot pe-acolo... ca in ultima luna, mi-a venit muscat acasa de 4 ori. De 3 ori de maini sau de brat...dar aseara mi-a venit cu ditamai semnul pe fata, pe obrazul drept. Normal, doar are azi zi de poze si trebuia sa fie insemnat.
Fierbeam aseara de nervi. Pai puii mei, la 120$ pe saptamana, te-astepti macar sa-ti iei copilul asa cum il duci... daca mai mult nu se poate.
In ultimul timp, educatoarele sunt acolo ca babysitter (genu' copilul face ce vrea, eu ma uit la Tv sau vorbesc la telefon sau mai stiu eu ce)....in loc sa aiba grija frate sa nu se loveasca, muste, bata...etc. Habar n-am cum sa procedez, dar ceva trebuie facut, altfel ajung sa-l confund cu un dalmatian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Honey am zis ca incerc, nu intodeauna si reusesc insa, dar am scris si spus de zeci de ori :fara nimic dulce, prajituri, sucuri sau ciocolata. Spre surprinderea mea au respectat asta: intr-o zi ne-am dus sa o luam mai devreme si erau la masa de 5 si aveau iaurt si cereale cu bucati de ciocolata prin ele(la 5 seara ), Emmei ii alesesera toate bucatile de ciocolata dintre cereale asa ca in castronelul ei nu erau asa ceva. Eu ii dau lapte de capra asa ca laptele i-l duc de acasa. Daca in menui e ceva ce nu imi convine deloc(de ex maioneza) le zic ca ei sa nu-i dea si le e usor sa sara peste pentru ei fac mancarea acolo. Ce nu pot sa controlez e cantitatea de fainoase mancate(au chifla, paine, wrap si stiksuri aproape zilnic). In we nu ii dau nimic fainos si nici inainte sau dupa gradi. Are 12 kg acum si 84-86 cm.
Cu muscatul e o problema si aici, Emma nu a patit-o sunt destul de atenti dar se mai intampla. Insa cum zici tu e cam mult ar trebui sa vb cu ele sa vezi daca si fac ceva pentru asta. Mai mult ca sigur ca au 1-2 zopii care fac chestia asta. Pe mine ma suna imediat cum se intampla ceva imi spun ce s-a intamplat cum a reactionat Emma, ce au facut ei(de obicei pun gheata sau ii spala rana cu apa si sapun) si seara imi dau un accident report. Noi dam 1400 pe luna, o groaza de bani si tot nu suntem foarte multumiti, dar astea sunt standardele de aici .

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Elle ne luam de mana si ne plangem pe umar pt ca altceva nu putem sa facem ... s-or da ei pe brazda pana la urma ... incearca sa-ti restabilesti echilibrul pt ca vei avea nevoie dupa nastere de mult calm ... uite o ca sa-ti ridic moralul

Iar despre copii care chiar nu mananca ... eu cu Luca am avut si noi perioadele noastre de nemancare(destul de multe si dese perioadele) si le-am trecut numai cu mancare ce ii placea lui ... adica decat sa nu-mi manance nimic preferam sa ii iau un iaurt cu fructe sau o budinca sau o branzica cu fructe ... ceva ce sigur imi manca. Si macar stiam ca are ceva in stomacel ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si noi bem tot laptic din comert pt ca pe cel praf nu mi l-a mai acceptat (dupa 3 marci de lapte junior incercate am trecut pe cel natural si l-a acceptat din prima) ... si ne e chiar foarte bine asa ...

Iar despre patut - noi il avem tot pe cel de bebe lasat la ultimul nivel cu partea din fata lasata in jos asa ca el poate sa se urce si sa coboare singur. Seara dupa ce se mai joaca putintel cu noi in patul mare se duce singurel la el in patutz, ne spune nana si se culca cateodata chiar si cu tv deschis ... si nu cred ca o sa-l schimb prea curand pt ca e f f practic cel de acum si din lipsa de spatiu pt un pat adevarat de junior.

Pup si noapte buna!

Mergi la inceput