Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 7
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Ce proprietati are "oleiul" asta de peste? Ca poate-i chinui si eu pe-ai mei cu el, daca-i asa bun! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Gasesti tot felul de info pe net.
De exemplu: "Beneficiile uleiul din ficat de cod:
Copiii au fost si sunt beneficiarii principali ai acestei terapii traditionale, printre efectele Uleiului din ficat de cod, bogat în vitaminele A s D, numarându-se asigurarea cresterii normale a dintilor (usureaza eruptia dintilor si reduce riscul de aparitie a cariilor) si a oaselor, precum si asigurarea unei dezvoltari oculare normale, favorizând o dezvoltare armonioasa a corpului, ceea ce este de mare interes mai ales pentru copiii cu probleme de crestere.
La copiii care au consumat constant ulei de peste s-a observat de asemenea o îmbunatatire a functiei cognitive, mai ales ameliorarea ADHD-ului si a altor tulburari de comportament.
Adultii si persoanele în vârsta cunosc înca din copilarie uleiul de peste si stiu ca ameliorareza simptomele osteoporozei, sporeste imunitatea si vitalitatea.
S-a observat un efect cumulat la Uleiul din ficat de cod - al vitaminei D, de fixare a calciului si al Omega-3, care ajuta la diminuarea pierderii de masa osoasa.
Uleiul din ficat de cod Lysi este benefic pentru mentinerea starii generale bune de sanatate, la toate vârstele, din copilarie pâna la senectute."
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)Poze Daria
kalosalina spune:
Zuzici am fost ieri la dr de familie, i-am spus ca Dariei inca nu i-a trecut tusea si ne-a trimis la o dr. alergolog - Lucia Carbune de la Gomoiu. Intrebarea mea este: poate sa fie pe fond alergic si tusea care rupe? Cand tuseste parca se aud in gat ceva secretii...Aaa, si tuseste doar dupa ce se trezeste.
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
Lala_D spune:
Da poate.
Desi la varsta asta alergologul nu are multe posibilitati de diagnosticare poate sa iti dea o solutie pentru a o stopa cat de cat.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
kalosalina spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Da poate. Desi la varsta asta alergologul nu are multe posibilitati de diagnosticare poate sa iti dea o solutie pentru a o stopa cat de cat. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Design blog |
Multumesc de raspuns
. Sun acum pt o programare.Alina
NataliaS spune:
Lala - asa si Stef ...mananca de rupe, dar inclusiv cand adoarme da din funduletz...eu tot sper sa nu fie nici o pb cu ea...sotul meu tot face glume pe seama mea "o fi avand vreun deficit de asimilare...nu mergi sa o investighezi?"...dar mananca, doarme, e vesela si super activa...ma gandesc ca asa e soiul...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Mai Alina - pai Daria arata super bine, mie nu mi se pare slabuta deloc...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
kalosalina spune:
| citat din mesajul lui NataliaS Mai Alina - pai Daria arata super bine, mie nu mi se pare slabuta deloc... Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Nati, pozele de la mare sunt facute la sfarsitul lui iulie. Intre timp a mai slabit. La cantar arata mai putin cu 200 g, dar ea pare mai slabutza. Intr-adevar, s-a mai inaltat putin si este si pe regim pt diaree de 2 saptamani, dar...tot am ceva pitici. Si nasa ei, cand a vazut-o sambata, dupa vreo 3 saptamani, a spus ca i se pare f schimbata
.Alina
roli25 spune:
Ellenuta, macar acum pe ultima suta de metri incearca sa pasezi responsabilitatile in ceea ce o priveste pe Eva, ca sa iti revii putin si sa te odihnesti, ca ai mare nevoie. Vine o perioada incarcata si ai nevoie de nervi foarte tari. E o perioada grea si pt Eva. Ea simte agitatia din jur si cand va veni bebe va simti din plin preocuparea ta pt bebe. Nu-i usor pt ea sa treaca prin schimbarile astea. Si la noi a fost foarte greu cu trecutul lui Marc in pat de copil mare. A durat mult la noi. Poate voi aveti noroc si va fi mai usor, dar una peste alta, Evei ii va fi greu, iar tu vei avea nevoie de mult calm.
Sustin si eu sfatul lui Miri ref. la gradinita. Marc a stat la mama primele 2 luni dupa nasterea lui Andrei, dar dupa ce a venit acasa, recunosc cu mana pe inima ca mi-ar fi fost foarte greu cu amndoi acasa, desi mama venea la mine aproape zilnic. Marc era extrem de gelos si era imposibil sa alaptez daca nu era cineva langa mine, era imposibil sa-l culc fara urlete care il trezeau pe Andrei. Ce mai, eu nu am putut. Poate totusi, la tine va fi mai usor ca o ai pe soacra acasa. Vei vedea pe parcurs si vei lua o decizie in timp, dar e bine sa iei in calcul si gradinita daca vei vedea ca nu mai poti.
Hai te rog, revino-ti, incearca sa te odihnesti cat mai ai timp ca fetele au nevoie de o mamica vesela si dragastoasa
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Asa, acum sa ma plang si eu...mai primiti plangeri
?
Pai frate, al meu copil nu mananca NIMIC! Clar? NIMIC!

Ziua de ieri a fost asa: la 9.00 cand s-a trezit lapte cu cereale si pana la 18.00 NIMIC! Cu mare greutate a luat 3 linguri de mancare de dovlecei si 2 guri de banana. Apoi, pe la 21.00 2 guri de paine cu almette si alte 3 guri de paste cu lapte. Asta a fost TOT. Si ziua asta face parte dintr-un lung sir la fel.
Ce ma supara foarte tare e ca la pranz, cand venim de afara nici nu vrea sa auda de mancare, urla NANA, NANA! Nu reusesc nicicum sa-i dau pranzul la pranz. Si acest obicei dateaza de multe luni, dar in vacante, cand am fost plecati, parca tot mai erau zile cand reuseam sa-l fac sa manance inainte de somn.
Are 11 kg.
Precizez ca nu se atinge cu nici un chip de branza, cascaval, rosii.
Ma gandesc sa-i fac un set de analize sa vedem ce si cum...ufff. Pai nu am avut istorii d'astea cu Marc. Mai facea si el mofturi, da pan' la urma tot manca. Pe frate-sau nu pot sa-l pacalesc cu nimic.
M-am saturat sa arunc mancare si mi-e teama sa nu fie anemic ca mi se pare cam palid. El e palid de felul lui, dar in timpul verii mai prinsese culoare. Acum parca e straveziu.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
honey79 spune:
zuzicile.
Am vazut si eu pozici cu multi bebei clopotei.Doamne ce frumosi s-au facut.Numai unul si-unul.
Multumesc fetelor care au intrebat de noi.E destul de greu sa mai prinds timp la calculator.
Am vazut ca vorbeati de copii cu personalitate. Ei, Andrew e si el unul dintre aceia. Cand vrea ceva, apoi, ori faci ca el, ori te tii tare pana ii trece bazdacul, caci urla si se intinde cat poate sa apuce si tipa-ntruna "mine mine mine"....
Normal ca si el se lasa greu si se tranteste pe jos, atata doar, cand il simt/vad ca face asta, ii sustin capul sa nu se loveasca de gresie si apoi il las il plata lui.Nu pot tot timpul sa-i fac pe plac.Urla ce urla si apoi isi gaseste altceva de facut.
Cu mancarea, slava Doamnului, n-avem probleme.Mananca cot la cot cu noi. Daca nu vrea ceva anume, il las, il dau jos de la masa si apoi scot un iaurt, sau altceva.... 5 min mai tarziu.De halit tot haleste ceva. Ultima data cand l-am pus pe cantarul din baie, avea vreo 12 kg.
Eu i-am scos total formula. Ii dau numai lapte de la magazin. E bine, e rau????
Deasemenea, nu face la olita. Urla ca ars, cand incerc sa-l pun pe ea si devine bat, de nu pot sa-l indoi.... e figura mare. In schimba, o foloseste ca scaunel (are capac) ca se-si perie dintii si sa se spele pe maini.... a aflat astfel si ca sapunul nu are gust bun si ca nu-ti poti peria dintii cu peria de unghii sau de par.
E inca in patutul de bebel si vroiams a va intreb...daca exista un motiv anume , la cele care ati trecut la patut de copilas.
Si...e timpul s-o zbughesc, daca nu vreau sa intarzii la munca.
Va pup pe toti, cu mic cu mare.

(14 Feb 2003)