Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la o !!

a dormit toata noaptea si nu a fugit in patut .. am facut deci inca un pas important!

stoisor asa am spus .. ca o las sa faca foamea si apoi se va da ea pe brazda.

ema astept sa ma suni. eu, chiar daca fac ceza, as vrea sa nasc la termen .. sau hai pe 01.10.2009 .. daca rezist pana atunci caci de cateva ori pe zi am contractii dureroase .. duminica ajung la control sa vedem ce decide dr. maine fac 38s .. as vrea la termen ca sa ia si bb destul in greutate .. sa fie totul ok.

pupici .. acum tre' sa fugim caci avem treaba.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Stoisor Emma ia ulei de peste din februarie si nu comenteaza deloc, chiar ii place(eu nu am avut curajul sa-l gust). Al ei e cu gust de lamaie.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

multam de pont,o sa intreb doc daca se gaseste cu arome si pe la noi.......sper sa nu fie circu draku iara ca ma dispera luatu doc si siropelelor .......si voi tot din cauza la fosfataza alcalina il luati?sau pt altele?
Elle asa am zis si facut si eu ,2 zile trebuie sa pape ca oameni mari insa pt ca sunt constienta ca nu e satula si nu primeste cat ar trebui o zi i dau cum vrea ea ,pt ca noi la cap carne stam groaznic,aia i nod in gat si numai pasata io pot da ,asa zeama cu legume si painica ar papa dar cum ramane cu carnea?bafta multa si voua ,sper sa nu ne apuce 2 ani tot cu papa pasata ca si mor si stiu ca e vina mea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pe mine zau daca ma deranjeaza ca mananca pasat atat timp cat mananca de sparge
Mancare de oameni mari mananca fara probleme dar intre mesele lui cand ciuguleste din farfuriile noastre. Deci stie sa mestece cand vrea el .
Important e ca mananca orice in cantitati industriale chiar daca inca le bag la bender. So what ...
N-am vazut inca adult care sa manance numai pasat...

In alta ordine de idei am vazut o smudenie de poze care de care mai frumoase. Pupam toti clopoteii

Aaaaa ....si l-am tuns
Nu de tot dar destul

Elle bafta la control, maine, poimaine sunteti 4

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Stoisor Emma ia ulei de peste din februarie si nu comenteaza deloc, chiar ii place(eu nu am avut curajul sa-l gust). Al ei e cu gust de lamaie.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

multam de pont,o sa intreb doc daca se gaseste cu arome si pe la noi.......sper sa nu fie circu draku iara ca ma dispera luatu doc si siropelelor .......si voi tot din cauza la fosfataza alcalina il luati?sau pt altele?
Elle asa am zis si facut si eu ,2 zile trebuie sa pape ca oameni mari insa pt ca sunt constienta ca nu e satula si nu primeste cat ar trebui o zi i dau cum vrea ea ,pt ca noi la cap carne stam groaznic,aia i nod in gat si numai pasata io pot da ,asa zeama cu legume si painica ar papa dar cum ramane cu carnea?bafta multa si voua ,sper sa nu ne apuce 2 ani tot cu papa pasata ca si mor si stiu ca e vina mea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Se gaseste sigur. Eu am cumparat de la plafar, tot cu aroma de lamaie de la firma Lysi. Si chiar ii place Dariei. Zice singura ca vrea "ulei"

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ce proprietati are "oleiul" asta de peste? Ca poate-i chinui si eu pe-ai mei cu el, daca-i asa bun!

Vazut poze cu clontopici mumoase foc! Care mai de care!

Multumim de urarile de bine pentru scoala! Luca este in continuare incantat! Si cred ca o sa-l tina incantarea, la cum il cunosc.

fetele!

PS. Lala, unde vedem si noi poze cu tunsuliciul?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Eu am acum un moment liber- Ana la gradi, Stef cu tanti in parc si totul ar fi minunat daca nu m-ar durea stomacul...trebuie sa ma apuc sa fac niste peste cu legume la cuptor, dar nu-mi vine deloc.

Elle - si fiica-mea face la fel ca Eva...ba mai mult fuge din patul ei si vine la noi in pat pe nesimtite in miezul noptii...dar refuz sa ma mai enervez...o las sa adoarma si o mut in patul ei...m-am obisnuit si cu crizele , cu miorlaitul, cu manifestarile de independenta cand se opreste din ceva ce face si tipa "EUUUUUUUUUUU", cu faptul ca refuza olita dar face pe WC cand se cere (ca doar acolo face Ana)...ufff multe mai sunt , dar toate trec, ei cresc si va garantez ca ne va fi dor chiar si de noptile nedormite alaturi de ei bebelusi...

Uite eu ma stresez ca, desi mananca bine, nu ia in greutate...avem tot in jur de 10 kg de 100 ani si 86-87cm...arata ca un manechin, luuuunga si slaba...de fapt asa era si Ana la varsta ei, dar tot ma apuca damblalele cand vad bulanase ca ale Emmei

Sa va zic si de bine - isi plimba papusa si-i canta - nani nani, puiul mamei...am crezut ca o mananc cand am auzit-o prima data.

Lala - ma asteptam la o schimbare mai mare...dar Pletosel e tot Pletosel

Am vazut poze frumoase de 3 domnisoare rapitoare - Daria, Emma si Eva si am tras cu ochiul la Pupicu care merge la cresa

Merg sa fac papa pentru fete...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Elle te asteptam cu vesti bune duminica. Am vazut poze cu Evita Doamne ce frumoasa este si ce perisor frumos are!
Intr-adevar si mie mi se pare ca s-a inaltat Daria...de masurat inca nu am reusit, dar la cantar stam cam prost, parca nici falcute nu mai are, piciorusele s-au subtiat...

Miki ce nazdravan este Luca! O sa treaca si de perioada asta, desi imi inchipui ce greu va este voua. Si Daria are momente cand este f incapatanata si ma scoate din sarite, dar asta e...imi trece si mergem mai departe. Felicitari pt olita! Cam asa sta si Daria la capitolul asta...kk face, dar pipi mai scapa si pe langa

Eliza am vazut si poze cu printesica ta. Ce bine arata si ce bulanase are! Ma apuca plansul cand ma uit la Daria

Ema ce copilasi cuminti ai! Abia astept sa mai creasca Sacha sa ne povestesti cat de frumos se joaca ei impreuna!

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

http://metropotam.ro/Evenimente/eve2938993706-Zilele-Bucurestiului/ si http://www.cinemagia.ro/stiri/kinodiseea-primul-festival-de-film-pentru-copii-incepe-pe-22-septembrie-13422/
pentru cei interesati si care au si timp in plus

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Grati pentru info! Sper din suflet sa ajung macar cu Luca la parte din manifestarile de acolo. Dar mai ales la festivalul de film! Ce frumos!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Natalia Andrei are imbracat sub 11 kg si vreo 92 de cm
Deci o chestie luuuunga si slaba. Si mananca de sparge, mai mult ca frati-su
Dar nu sta locului nici cand doarme asa ca cum pisici sa puna ceva pe el.

Alina am pus doua poze pe blog.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Deci nu sunt singura care detine un clopotel manechin

Lala l-am vazut pe Andrei tunsulici Ma asteptam la o schimbare mai mare

Poze Daria

Mergi la inceput